ζώδια για ελεύθερους 06/08 Δευτέρα

erwtikes-22314

ζώδια για ελεύθερους 06/08 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Τα συγκεχυμένα μηνύματα που λαμβάνετε μπορούν να σας τρελάνουν – μερικές φορές φαίνεται ότι τους αρέσετε πραγματικά και άλλες είναι εντελώς απόμακροι. Μπαίνετε στον πειρασμό να τους ρωτήσετε τι τους συμβαίνει αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μαζέψτε τους φίλους σας και βγείτε βόλτα στην πόλη. Ένα δωμάτιο με καραόκε μόνο για εσάς μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Αν ψάχνετε τρόπους να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενθαρρύνετέ τους να φέρουν κάποιον αδέσμευτο φίλο τους – κατά προτίμηση σέξι!

Ζώδια Δίδυμοι

Το κοινωνικό σας πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα γεμάτο, οπότε σε αυτή τη φάση η καθημερινότητά σας είναι ένα χαριτωμένο χάος! Αν δε θέλετε να εξαντληθείτε, θα πρέπει να αφήσετε και λίγο χώρο για τον εαυτό σας. Λίγες μόνο ώρες αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να επανακτήσετε την ισορροπία σας. Ανάψτε μερικά κεριά, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και απλά μείνετε ήρεμοι.

Ζώδια Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι πάντα ισχυρή αλλά ειδικά τώρα δεν παίζεται! Μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς πως αισθάνονται οι άλλοι και γνωρίζετε ακριβώς πως πρέπει να ανταποκριθείτε. Κάντε ένα τεστ την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω – πιάστε την κουβέντα σε κάποιο/α σέξι τύπο/κοπέλα και απολαύστε το!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είστε αντιμέτωποι με μια σοβαρή απόφαση τώρα και δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για το τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Αν όλες οι επιλογές έχουν την ίδια απήχηση, απλά εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

ζώδια για ελεύθερους 06/08 Δευτέρα

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να βρίσκεστε σε μια ερωτική αναταραχή αλλά μπαίνετε στον πειρασμό να ανεβάσετε την ένταση – όπως τώρα! Απλώς υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι ο καθένας κινείται με τους δικούς του ρυθμούς και δεν μπορείτε να βιάσετε κανέναν. Είναι δύσκολο, αλλά αν είστε υπομονετικοί να είστε βέβαιοι ότι θα αξίζει τον κόπο.

Ζώδια Ζυγός

Καθώς βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση, θα πρέπει να υπενθυμίζετε πότε-πότε στον εαυτό σας να σταματά και να παρατηρεί τα μικρά, ευχάριστα πράγματα που μας προσφέρει η ζωή. Κάντε έναν περίπατο μετά το μεσημεριανό γεύμα και χαρείτε με τον ήχο των τζιτζικιών. Αν έχετε διάθεση για φλερτ, προσκαλέσετε μαζί σας αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα που μένει δίπλα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Μήπως υπάρχει κάποιος/α σέξι στον κοινωνικό σας κύκλο; Κάποιος/α όχι απαραίτητα τέλειος/α. Ίσως θα πρέπει να σπεύσετε και να τους αρπάξετε πριν το κάνει κάποιος άλλος για εσάς. Υπάρχει περίπτωση να έχουν ανάγκη από λίγη προσοχή για να ξεδιπλώσουν τον υπέροχο χαρακτήρα τους.

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να πάρει το αυτί σας κάποιον άγνωστο να διηγείται τις ερωτικές του ιστορίες – και να σας ξυπνήσουν μνήμες. Κάτι σας κάνει κλικ, τα κομμάτια του πάζλ μοιάζουν να μπαίνουν στη θέση τους και το παρελθόν σας σας δίνει κάποιο στοιχείο για το τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι λόγω των συγκεχυμένων μηνυμάτων που λαμβάνετε από κάποιον/α, ζητήστε τη βοήθεια κάποιου διορατικού σας φίλου. Είναι σε θέση να βλέπει τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική και μπορεί να αντιληφθεί κάτι που σας διαφεύγει.

zwdia shmera

ζώδια για ελεύθερους 06/08 Δευτέρα

Ζώδια Υδροχόος

Όταν γνωρίζετε κάποιον/α σέξι, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε καθημερινή βάση. Κάντε λίγο χώρο στη ζωή σας και για κάποιον άλλο – είναι πολύ ρομαντικό αλλά μερικές φορές χρειάζεται να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας!

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα είστε γεμάτοι ενέργεια. Εκτονώστε λίγη από αυτή την ενέργεια στην πίστα χορού απόψε – και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το τηλέφωνό σας γιατί είναι βέβαιο ότι όλο το βράδυ θα μαζεύετε αριθμούς τηλεφώνων από χαριτωμένους αγνώστους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia