ζώδια για ελεύθερους 06/09 Πέμπτη

zwdia-afriditi-krios

ζώδια για ελεύθερους 06/09 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Οι πολλές ώρες που δουλεύετε έχουν αρχίσει να αποδίδουν, και έχετε ήδη αρχίσει να αναγνωρίζεστε για την αξία σας! Γιορτάστε την επιτυχία σας με φίλους στο αγαπημένο σας μπαρ και δείτε ποιος θα σας προσέξει.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είστε προετοιμασμένοι για τον έρωτα; Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, να ξέρετε ότι έρχεται! Μάλλον προσελκύσατε την προσοχή κάποιου και σύντομα θα κάνει την κίνησή του. Είτε πρόκειται για κάποιον που ξέρετε ήδη είτε για κάποιον γοητευτικό άγνωστο, ένα πράγμα είναι βέβαιο: δε θέλετε να χάσετε ούτε λεπτό!

Ζώδια Δίδυμοι

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναέρθετε σε επαφή με κάποιον/α με τον/την οποίο/α έχετε χαθεί- με κάποιον/α πρώην ίσως; Θα περάσετε υπέροχα μαθαίνοντας ο ένας τα νέα του άλλου και μπορεί να ανακαλύψετε ότι υπάρχει ακόμη σπίθα ανάμεσά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο περνάει δύσκολες στιγμές. Η ικανότητά σας να τον/την κατανοήσετε κάνει όλη τη διαφορά, οπότε προσφέρετε την παρέα σας και ένα πρόθυμο αυτί. Η στάση σας θα εκτιμηθεί και είναι βέβαιο ότι κάποια μέρα θα σας ανταποδώσουν τη χάρη.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Κάποιος/α που έχετε προσέξει σας εκπλήσσει με μια υπερβολική κίνηση. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αν προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν, μάλλον το καταφέρνουν. Να περιμένετε πολλές διασκεδαστικές στιγμές στο μέλλον!

Ζώδια Παρθένος

Οι άλλοι μπορεί να μην το ξέρουν αλλά κάτω από την επιφανειακή σας ηρεμία κρύβεται ένας τρελός γλεντζές. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τον αφήσατε ελεύθερο! Μπορεί να είναι σαμπάνια με φράουλες, ένα μασάζ ή κάποιο μυστικό – ό,τι και αν είναι, τώρα ήρθε η στιγμή να το απολαύσετε!

Ζώδια Ζυγός

Ήταν μια πολύ συναισθηματική εβδομάδα , αλλά λογικά τα πράγματα έχουν αρχίσει να ηρεμούν. Αδειάστε το πρόγραμμά σας και απολαύστε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι με τα αγαπημένα σας περιοδικά και ντελίβερι. Πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας πριν ξαναρχίσετε την αναζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Κάποιος/α πρώην εμφανίζεται πάλι στη ζωή σας και θέλει να ξαναρχίσετε από την αρχή. Φαίνονται ειλικρινείς, οπότε αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι (και πρόθυμοι) να τους δεχτείτε πίσω. Αν πείτε ναι, να θυμάστε ότι αυτή τη φορά ο τρόπος που θα εξελιχθούν τα πράγματα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε όσες περισσότερες δουλειές μπορείτε ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε αργότερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να τελειώσετε με τη μπουγάδα που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό και μετά ανταμείψτε τον εαυτό σας με μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα η ενέργειά σας βοηθάει ιδιαίτερα την έκφραση των συναισθημάτων σας. Ήρθε η ώρα να φανερώσετε τι αισθάνεστε στον μυστικό σας έρωτα! Βρείτε μια καλή στιγμή και ενημερώστε τους ότι ενδιαφέρεστε να τους γνωρίσετε καλύτερα.

zwdia-agnh

Ζώδια Υδροχόος

Τηλεφωνήστε σε κάποιον συγγενή σας μεγαλύτερης ηλικίας και ζητήστε τους να σας πουν πώς ήταν να είναι κάποιος αδέσμευτος όταν ήταν νεότεροι. Είναι διασκεδαστικό να μαθαίνετε πώς γνωρίστηκαν οι αγαπημένοι σας θείοι – και μπορεί επίσης να αποτελέσει έμπνευση.

Ζώδια Ιχθύες

Περάστε λίγο χρόνο στο σπίτι σας μαγειρεύοντας κάτι για να το μοιραστείτε. Αν δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη παρέα στο μυαλό σας, γιατί δεν προσκαλείτε αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα που μόλις μετακόμισε στην πολυκατοικία σας; Θα εκτιμήσουν τη φιλοξενία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot