ζώδια για ελεύθερους 07/04 Κυριακή

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζώδια για ελεύθερους 07/04 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Αν τον τελευταίο καιρό δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση για σεξ, ελέγξτε τα φάρμακα που παίρνετε. Τα αντικαταθλιπτικά και άλλα χάπια μπορεί να ευθύνονται για τη μείωση της λίμπιντο σας. Ρωτήστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες. Σε πολύ λίγο καιρό θα επανέλθετε στα κανονικά σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Στο επόμενο ραντεβού προσέξτε πώς θα ξοδέψετε τα χρήματα σας. Δε χρειάζεται να τσιγκουνεύεστε αλλά ούτε και να σπαταλάτε τα χρήματα σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα βγείτε με κάποιον/α που προσέχει τα χρήματα του/της και κατά συνέπεια προσέχουν τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Μην κάνετε υπερβολές.

Ζώδια Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Μια βόλτα στο βιβλιοπωλείο μπορεί να σας επιφυλάσσει μια νέα επαφή. Μετά από μια σύντομη συζήτηση περί ανέμων και υδάτων καλέστε το πρόσωπο που γνωρίσατε σε δείπνο για να συνεχίσετε τη συνομιλία σας. Το πού θα πάνε τα πράγματα από εκεί και πέρα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Η θεσμοθετημένη τέχνη δεν είναι του γούστου σας – προτιμάτε την ελευθερία που σας προσφέρουν οι γκαλερί και οι ζωντανές παραστάσεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να περιπλανηθείτε σε ένα μουσείο, κατά προτίμηση με κάποιο ραντεβού σας. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Καλό θα ήταν πριν να έχετε κάνει κάποια προετοιμασία διαβάζοντας σχετικά.

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε κάπως ξαναμμένοι σήμερα, οπότε βρείτε κάποιον/α για να περάσετε τη νύχτα μαζί. Μην βγάλετε όμως τα ρούχα σας. Δείτε μέχρι πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε φορώντας όλα σας τα ρούχα. Θα είναι σαν να είστε πάλι στο λύκειο: πάνω από το παντελόνι, κάτω από τη μπλούζα. Υπερβολικά σέξι!

Ζώδια Παρθένος

Πάντα έχετε τον έλεγχο σε ό,τι αφορά το σεξ. Απόψε αφήστε τα ηνία σε κάποιον άλλον. Αντί να κάνετε εσείς κουμάντο αφήστε τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του/της. Αν αισθανθείτε άβολα, πείτε το.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Οι υποθήκες, οι λογαριασμοί και τα επιτόκια δεν είναι ό,τι καλύτερο για να περάσετε το βράδυ σας αλλά αν κάνετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό τώρα, θα αισθανθείτε πιο ήρεμοι. Δεν θα σας πάρει πολύ και όταν τελειώσετε θα είστε και πάλι έτοιμοι για δράση!

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να συμβιβαστείτε σε κάτι ό,τι και να γίνει. Απλά πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε το. Στην αρχή σίγουρα θα αισθανθείτε άβολα αλλά καθώς θα περνάει ο καιρός θα καταλάβατε ότι κάνατε την καλύτερη κίνηση που θα μπορούσατε να κάνετε. Όλα είναι θέμα υπομονής.

Ζώδια Τοξότης

Εσείς είστε ο αρχηγός – ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος/α άλλος/η έχει πάρει το πηδάλιο και το σκάφος είναι έτοιμο να ανατραπεί. Μην επιτρέψετε σε αυτόν τον σαρωτικό έρωτα να σας παρασύρει μακριά από την ακτή. Αντ’ αυτού περιμένετε για το επόμενο πλοίο.

Ζώδια Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό τρέχετε διαρκώς σαν τρελοί. Οπότε μην ανησυχείτε ιδιαίτερα αν ο έρωτας δεν είναι στις προτεραιότητες σας. Αντ’ αυτού αφιερώστε χρόνο στις ευθύνες που έχετε τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σας. Μέχρι να βάλετε και πάλι τα ζωή σας σε τάξη, ο/η κούκλος/α στο διπλανό γραφείο θα σας έχει ζητήσει να βγείτε για φαγητό.

zwdia-66

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα κάντε ένα προξενιό. Πρόσφατα γνωρίσατε έναν/μία τέλειο/α τύπο/κοπέλα που μπορεί να μην ταιριάζει μαζί σας αλλά θα ήταν το ιδανικό ταίρι για έναν/μία αδέσμευτο/η φίλο/η σας. Κάντε μια καλή πράξη και γνωρίστε τους μεταξύ τους. Το καλό σας κάρμα θα σας το επιστρέψει κάποια μέρα.

Ζώδια Ιχθύες

Θα πρέπει να ανησυχείτε λιγότερο για την ουσία και περισσότερο για την εξωτερική σας εμφάνιση σήμερα. Και αυτό δεν είναι κακό ιδιαίτερα αν δεν ψάχνετε την αδερφή ψυχή σας. Από τη στιγμή που μπορείτε να πείτε τα βασικά μεταξύ σας, είστε μια χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9