ζώδια για ελεύθερους 07/08 Τρίτη

miniaies-erwtikes-tayros

ζώδια για ελεύθερους 07/08 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Σας αρέσει να είστε οι πρώτοι που δοκιμάζετε καινούργια μέρη και σήμερα το βράδυ είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να πάτε σε κάποιο, που ακούγεται πολύ τελευταία. Βεβαιωθείτε ότι αυτά που θα φοράτε σας κολακεύουν, για να προκαλέσετε μερικά καλοπροαίρετα σχόλια!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Έχετε φτάσει σε μια μεταβατική περίοδο, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να κρατήσετε και τι να αφήσετε στο παρελθόν. Περάστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε επίσης πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας – είναι μέσα στις δυνάμεις σας!

Ζώδια Δίδυμοι

Αν βαρεθήκατε να περιμένετε να σας προσέξει κάποιος/α που έχετε βάλει στο μάτι, πάρτε εσείς την πρωτοβουλία να τους ζητήσετε ραντεβού! Δεν υπάρχουν κανόνες πια – και μόλις του δείξετε ότι μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο, θα φανείτε ακόμη πιο σέξι στα μάτια τους!

Ζώδια Καρκίνος

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει – και θα πρέπει να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που αισθάνεστε την επιθυμία να προχωρήσετε γρήγορα στη ζωή. Είναι δελεαστικό να θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο χρόνο, αλλά καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο και να χαίρεστε την κάθε μέρα που περνάει. Το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό.

ζώδια για ελεύθερους 07/08 Τρίτη

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό σήμερα. Παρακολουθήστε κάποιο μάθημα σε ένα κέντρο δια βίου μάθησης – απλά διαλέξτε κάτι που θέλετε να μάθετε, αρπάξτε έναν φίλο σας και πηγαίνετε. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να πάτε μόνοι σας και να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να γνωρίσετε καινούργια, ενδιαφέροντα άτομα.

Ζώδια Παρθένος

Λόγω της απαιτητικής σας ζωής βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση – παρόλα αυτά πάντα έχετε την ενέργεια για αυτά που θέλετε να κάνετε περισσότερο. Αν βρίσκατε τον τρόπο να πουλήσετε αυτή την ενέργεια και σε άλλους, θα ήσασταν πλούσιοι! Προκαλέστε τους σέξι τύπους γύρω σας να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

Ζώδια Ζυγός

Τηλεφωνήστε σε κάποιο φίλο σας που του αρέσει ο χορός – έχετε διάθεση να βρεθείτε στην πίστα και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει! Είστε γεμάτοι από καλή ενέργεια, και ποτέ δεν έχετε νιώσει (ή φαινόσασταν) καλύτερα. Μην εκπλαγείτε αν ενδιαφερθούν για εσάς περισσότεροι/ες σέξι τύποι/κοπέλες από ότι συνήθως.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Αν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που πήγατε στο γυμναστήριο, ήρθε σίγουρα η ώρα να ξαναμπείτε σε πρόγραμμα! Η υγεία σας είναι (προφανώς) σημαντική, αλλά αν αυτός από μόνος του δεν είναι λόγος για εσάς, σκεφτείτε πόσο πιο όμορφοι θα δείχνετε!

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε ένταση ανάμεσα στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Πολλά βράδια γεμάτα με χαρτομάνι και πελάτες, αυτόματα σημαίνουν λιγότερο χρόνο για διασκέδαση. Θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στα δύο.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα σε δυο διαφορετικές κατευθύνσεις σήμερα και ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει απλά να παραμείνει στο κρεβάτι. Θα μείνετε μέσα και θα χαλαρώσετε ή θα βγείτε έξω και θα πάτε σε ένα πάρτι; Κάντε αυτό που σας φαίνεται πιο σωστό, ιδιαίτερα αν έχει περάσει καιρός από τότε που κάνατε τη συγκεκριμένη επιλογή.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 07/08 Τρίτη

Ζώδια Υδροχόος

Αυτός ο/η κούκλος/όμορφη κοπέλα που ελπίζατε να σας προσέξει τόσο καιρό, επιτέλους το κάνει, και σας το δείχνει με κάθε τρόπο! Μην εκπλαγείτε αν κάτι πραγματικά υπέροχο συμβεί σύντομα. Οι φίλοι σας μπορεί να συνεχίσουν να μιλάνε για αυτό για τα επόμενα χρόνια!

Ζώδια Ιχθύες

Την προσοχή σας προσελκύει κάποιος/α που είναι αρκετά μυστηριώδης. Το σίγουρο είναι ότι δεν σας διευκολύνουν να τους πλησιάσετε – αλλά και αυτό μπορεί να είναι κομμάτι της διασκέδασης! Μην τα παρατάτε και αργά αλλά σταθερά θα έχετε περισσότερες πληροφορίες για να λύσετε αυτό το αίνιγμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66