ζώδια για ελεύθερους 07/09 Παρασκευή

antres-trexoyn-makria

ζώδια για ελεύθερους 07/09 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Ανήκετε στη σύγχρονη εποχή – οπότε αξιοποιήστε το προς όφελός σας! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψετε αυτό το πνευματώδες κείμενο στο τελευταίο σας φλερτ ή να ρίξετε μια ματιά σε διαδικτυακά προφίλ για να βρείτε κάποιον/α καλό/ή. Κάντε την τεχνολογία να δουλέψει για εσάς!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Διασκεδάστε με την προσωπικότητά σας σήμερα: Θέλετε να είστε ένας ροκ σταρ ή κάποιος αριστοκρατικός και μορφωμένος; Ότι και αν επιλέξετε, θα πρέπει να ταράξετε αρκετά τη ρουτίνα σας ώστε να προσελκύσετε μερικούς εκπληκτικά ενδιαφέροντες νέους ανθρώπους.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι ικανότητές σας για φλερτ είναι πρώτης τάξεως σήμερα, και επίσης περνάτε υπέροχα με κάθε καινούργιο πρόσωπο που γνωρίζετε και με κάθε συνομιλία που ξεκινάτε. Βάλτε το πιο σέξι συνολάκι σας και βγείτε εκεί έξω!

Ζώδια Καρκίνος

Γιατί είστε τόσο σοβαροί; Χαλαρώστε το βλέμμα σας – και τη στάση σας – αν θέλετε να είστε πιο προσιτοί σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Αντί για αυτό το επίσημο σακάκι βάλτε αυτό το χαριτωμένο φούτερ και προσπαθήστε να κάμψετε μερικούς κανόνες. Κάποιος σας παρατηρεί!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Διοργανώστε ένα πάρτι – οι κοινωνικές σας δεξιότητές σας βρίσκονται στην κορυφή αυτή τη στιγμή! Θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική έξοδος για γεύμα με μερικούς συναδέρφους ή ένα κοκτέιλ πάρτι στο σπίτι σας, αλλά όπως και να έχει η οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων μπορεί να κάνει πολύ καλό στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Παρθένος

Κάντε σοβαρές ερωτήσεις – και όταν έρθει η σειρά σας να απαντήσετε, βεβαιωθείτε ότι θα μιλήσετε ξεκάθαρα. Η κακή επικοινωνία είναι κάτι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα και δεν θέλετε να σας διαφύγουν αλήθειες που αφορούν το ερωτικό σας ενδιαφέρον – ή να κάνετε λάθος δηλώσεις για εσάς.

Ζώδια Ζυγός

Είστε πολύπλευρες προσωπικότητες – οπότε βεβαιωθείτε ότι δίνετε σε όλες τις πλευρές σας την ανάλογη προσοχή σήμερα. Εάν στο πιο πρόσφατο ραντεβού σας πήγατε σε κάποιο επίσημο γεύμα, προτείνετε να πάτε για μπόουλινγκ ή για μπάνιο την επόμενη φορά. Προσπαθήστε να είστε ισορροπημένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Αναγνωρίστε τον πειρασμό, αλλά μην ενδώσετε ακόμη. Ίσως είναι διασκεδαστικό να περνάτε όλη μέρα μπροστά από τον υπολογιστή διαβάζοντας διαδικτυακά προφίλ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να τελειώσετε τις δουλειές σας ή να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Καταπολεμήστε την επιθυμία να χαλαρώσετε!

Ζώδια Τοξότης

Μην εστιάζετε υπερβολικά σε αυτό που κάνετε τώρα – θα πρέπει να γεμίσετε το Σαββατοκύριακο με κάτι διασκεδαστικό. Σκέφτεστε ιδιαίτερα το μέλλον, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι οι επόμενες μέρες πραγματικά θα είναι αξιόλογες.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε πιο ομιλητικοί από ότι συνήθως. Αν βρεθείτε να τραυλίζετε μπροστά σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο, απλά σταματήστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε από την αρχή. Όταν είστε συγκεντρωμένοι, προκύπτουν αυθόρμητα ενδιαφέρουσες συνομιλίες.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Τα e-mails και τα τηλέφωνα απλά δεν λειτουργούν για εσάς σήμερα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας με ένα τριαντάφυλλο. Ευχαριστήστε τον φίλο σας που σας άκουσε φτιάχνοντάς του μερικά κουλουράκια. Βρείτε νέους πιο δημιουργικούς τρόπους για να πείτε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Διατηρήστε τις επιλογές σας όσο το δυνατόν πιο ανοιχτές. Εάν κλείσετε όλο σας το Σαββατοκύριακο πριν καν ξεκινήσει, να είστε σίγουροι ότι θα μετανιώσετε που δεν αφήσατε χρόνο για απρόσμενες συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot