Ζώδια για ελεύθερους 08/02 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Ζώδια για ελεύθερους 08/02 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Η επίτευξη των στόχων της ερωτικής σας ζωής μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν έχετε συνετές προσδοκίες. Αποφύγετε να πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας με τρελές προθεσμίες ή περιορισμούς, του τύπου ότι πρέπει να βγαίνετε ραντεβού μόνο με μοντέλα.

Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας, οπότε προσπαθήστε να ζήσετε στον πραγματικό κόσμο σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το να είστε εκκεντρικοί μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας. Κανείς δε θέλει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του σε ένα προβλέψιμο, βαρετό ραντεβού. Τα μοναδικά σας ενδιαφέροντα και οι ιδιορρυθμίες σας είναι μια ανάσα δροσιάς. Απολαύστε τις ιδιοτροπίες σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Η πνευματική πλευρά του χαρακτήρα σας έχει ανάγκη από διέγερση. Προκαλέστε το μυαλό σας με ένα δύσκολο σταυρόλεξο ή κάποιο μαθηματικό παζλ. Επισκεφθείτε το τοπικό μουσείο τέχνης. Αφήστε  το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και διαβάστε ένα βιβλίο. Εξασκήστε τον εγκέφαλό σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Οι μικρές αποδράσεις και το να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα όχι μόνο ανανεώνουν τη στάση ζωής σας αλλά και βελτιώνουν τη διάθεσή σας. Ζητήστε από κάποιον φίλο να σας συνοδεύσει σε μια περιπέτεια ή ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία ως δικαιολογία για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια Λέων

Ο έρωτας δεν είναι κάτι που συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Να είστε υπομονετικοί όταν ψάχνετε για τον/την επόμενο/η σύντροφό σας. Θα καταλάβετε σύντομα ποιοι ενδιαφέρονται. Εν τω μεταξύ, απολαύστε την ελευθερία σας χωρίς περιορισμούς ή ευθύνες να σας συγκρατούν.

Ζώδια Παρθένος

Όταν κάποιος φίλος σας ζητά τη γνώμη σας, προσφέρετε του εποικοδομητική κριτική αντί να είστε απλά επικριτικοί. Οι φίλοι σας έχουν ήδη αρκετά προβλήματα στη ζωή τους. Αντί να τους χαλάτε τα σχέδια, δείξτε ενθουσιασμό και θετική στάση.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι η ικανότητά σας να καταλαβαίνετε τους άλλους δοκιμάζεται καθημερινά και αισθάνεστε εξαντλημένοι. Κάντε ένα διάλειμμα από το να παίρνετε πάνω σας όλα τα συναισθηματικά βάρη των άλλων, αφιερώνοντας λίγο χρόνο μόνο στον εαυτό σας. Μείνετε μέσα το βράδυ και χαλαρώστε με μερικές ταινίες.

Ζώδια Σκορπιός

Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες – έχετε κολλήσει στα ίδια εδώ και πολύ καιρό. Μια αναδιάρθρωση είναι στο πρόγραμμα! Παρόλο που οι αλλαγές είναι δύσκολες, εντούτοις ανοίγουν μπροστά σας διαφορετικές προοπτικές και θεωρίες που δεν θα πέρναγαν ποτέ από το μυαλό σας.

Ζώδια Τοξότης

Το να είστε ανοιχτόμυαλοι σας βοηθά να ανακαλύψετε την έλξη σας για κάποιον/α που ποτέ δεν περιμένατε ότι θα σας γοήτευε. Μην αναλύετε υπερβολικά την κατάσταση. Ακολουθήστε την καρδιά σας αντί για το μυαλό σας και μπορεί να καταλήξετε με την καλύτερη σχέση της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να προγραμματίζετε το μέλλον δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε τον/την κύριο/κυρία τέλειο/τέλεια. Πρέπει να ανοίξετε άμεσα ένα λογαριασμό αποταμίευσης και να κάνετε ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης. Μόλις βρείτε την αδερφή ψυχή σας, μπορείτε να την συμπεριλάβετε στα σχέδια σας. Μέχρι τότε τηλεφωνήστε γρήγορα στον ασφαλιστή σας!

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε πολύ σέξι σήμερα, οπότε αξιοποιήστε το και βγείτε για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Πηγαίνετε σε εκείνο το μοδάτο κλαμπ για να γνωρίσετε καινούργια άτομα ή πάρτε με τη σειρά τα αγαπημένα σας στέκια. Χαλαρώστε!

Ζώδια Ιχθύες

Να είστε ανοικτοί στις αλλαγές. Η μισή διασκέδαση του να είστε αδέσμευτοι είναι η δυνατότητα να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα και να βιώνετε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αφήστε τους φόβους σας στην άκρη και κάντε το αναπάντεχο. Μην ζητάτε άδεια για να διασκεδάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11