ζώδια για ελεύθερους 08/08 Τετάρτη

noima-zwis

ζώδια για ελεύθερους 08/08 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Σεβαστείτε την επιθυμία σας να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας σήμερα. Αν έχετε ανάγκη από μερικά ακόμα μηνύματα προτού να είστε διατεθειμένοι να συναντήσετε αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/κοπέλα από το διαδίκτυο, ή ίσως μερικά ακόμη ραντεβού προτού να είστε έτοιμοι να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, κανένα πρόβλημα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μην παραμελήσετε καμία από τις πέντε αισθήσεις σήμερα! Βάλτε το αγαπημένο σας άρωμα πριν βγείτε έξω, πηγαίνετε για μάθημα μαγειρικής με το ραντεβού σας και μιλήστε με το πιο πρόσφατο φλερτ σας για τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Ζώδια Δίδυμοι

Προσέξτε σήμερα τους αδιάκριτους ανθρώπους. Αν δε θέλετε να αποκαλύψετε τις λεπτομέρειες του τελευταίου σας ραντεβού (ή του πιο πρόσφατου φλερτ σας), ξέρετε σε ποιον δεν πρέπει να μιλήσετε. Είναι απολύτως λογικό να θέλετε να κρατήσετε μερικά πράγματα για τον εαυτό σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Είναι μια τέλεια βραδιά για δείπνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Όταν συγκεντρώνετε μαζί όλους τους ενδιαφέροντες ανθρώπους που γνωρίζετε, θα έρθει στο δρόμο σας καλή ενέργεια – και νέες ερωτικές δυνατότητες.

Ζώδια Λέων

Εάν νιώθετε πιο πεισματάρηδες από ότι συνήθως, να θυμάστε ότι μπορεί να φταίτε εσείς αν το ραντεβού σας δεν πάει όπως θέλετε ή αν οι φίλοι σας παρεμποδίζουν τα μεγάλα σας σχέδια. Πρέπει να τους αφήσετε να σας καθοδηγήσουν!

ζώδια για ελεύθερους 08/08 Τετάρτη

Ζώδια Παρθένος

Σας αρέσει να είστε τυπικοί, αλλά τώρα έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Προσπεράστε το συνηθισμένο σας στέκι για φαγητό και δοκιμάστε την καινούργια πιτσαρία (ή κάποιο άλλο καινούργιο μέρος) που άνοιξε ακριβώς απέναντι.

zodia-88

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να προσθέσετε λίγη επιπλέον ηρεμία στη ρουτίνα σας. Δοκιμάστε ένα εβδομαδιαίο μάθημα γιόγκα, ή περπατήστε για να πάτε στη δουλειά για να αποφύγετε τον συνωστισμό στο μετρό. Μην χάνετε την ενέργειά σας λόγω άγχους – μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για κάτι πιο ευχάριστο.

Ζώδια Σκορπιός

Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής βρίσκεται τώρα στα χέρια σας, για αυτό πρέπει να κάνετε κάτι να συμβεί. Εάν αυτό το δεύτερο ραντεβού με αυτό το πρόσωπο δεν σας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, μην μπείτε στον κόπο για ένα τρίτο. Αν θέλετε να γνωρίσετε καλά το αντικείμενο του πόθου σας, πάρτε το λόγο!

Ζώδια Τοξότης

Ξεχάστε το δάσος και επικεντρωθείτε στα δέντρα. Απολαμβάνετε μια συζήτηση με κάποιον; Εσείς και το τελευταίο σας φλερτ γελάτε με τα ίδια πράγματα; Εάν ναι, βάλτε στην άκρη τις πιο μακροπρόθεσμες ανησυχίες σας για αργότερα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Μερικές φορές δε χρειάζεται να ψάχνετε για τον έρωτα – σας βρίσκει αυτός. Τα καλά νέα; Η σημερινή είναι μια από αυτές τις μέρες! Βάλτε τα πιο σέξι ρούχα σας και χαμογελάστε πλατιά, καθώς ο έρωτας μπορεί να παραμονεύει στην επόμενη γωνία.

ζώδια για ελεύθερους 08/08 Τετάρτη

Ζώδια Υδροχόος

Δεν θέλετε να ακολουθήσετε μια συμβατική προσέγγιση για τη ζωή – ιδιαίτερα τώρα. Καταπολεμήστε την επιθυμία να συγκρίνετε τον εαυτό σας με οποιονδήποτε άλλο. Προχωρήστε με τις μεθόδους (και τον ρυθμό) που γνωρίζετε ότι σας ταιριάζει καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Η διαδικτυακή επικοινωνία έχει και τα καλά της, αλλά για να μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά συναισθήματα ή για να κάνετε λίγο καλό παλιομοδίτικο φλερτ, θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι λιγότερο τεχνολογικό. Σήμερα στείλτε μια χειρόγραφη επιστολή ή κάρτα στο πιο πρόσφατο φλερτ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66