ζώδια για ελεύθερους 08/09 Σάββατο

1265351843kFfENHv

ζώδια για ελεύθερους 08/09 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Έχετε περάσει από όλες τις εφαρμογές για ραντεβού, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να απαντήσετε σε κάποια από αυτά τα μηνύματα! Κρατήστε όλες τις απαντήσεις σας σύντομες, ευχάριστες και σέξι, γιατί λίγο φλερτ μπορεί μακροπρόθεσμα να οδηγήσει σε κάτι μεγάλο!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι είστε πιστοί και αξιόπιστοι – αν κάποιος χρειάζεται υποστήριξη, είστε πάντα εκεί για αυτούς. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι και εσείς παίρνετε ό, τι χρειάζεστε – είναι εντάξει να ζητάτε βοήθεια πότε πότε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ίσως ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από τη μυθοπλασία. Είναι αυτό που αισθάνεστε κάτι αληθινό ή περνάτε απλώς μια φάση; Εάν δεν αισθάνεστε και πολύ καλά με την όλη κατάσταση, μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Αν είναι σωστό, θα το καταλάβετε στα σίγουρα.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πάρτι με φαγητό είναι η τέλεια περίσταση για κοινωνικές επαφές, οπότε γιατί να μην διοργανώσετε ένα απόψε; Φτιάξτε μια λίστα προσκεκλημένων που θα περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον μείγμα – και φροντίστε να καθίσετε δίπλα σε εκείνον/η τον/την συναρπαστικό/ή τύπο/κοπέλα!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούριο, βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες από το παρελθόν σας. Δεν χρειάζεται να ξεκόψετε εντελώς, απλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει κάτι ανολοκλήρωτο.

Ζώδια Παρθένος

Σίγουρα έχετε μια ηδονιστική πλευρά, αλλά μπορεί να μην ενδίδετε σε αυτήν αρκετά συχνά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι καταπληκτικό. Δοκιμάστε ένα μασάζ σε όλο το σώμα και στη συνέχεια ένα γευστικό, πολυτελές δείπνο. Το αξίζετε και η λάμψη που θα αποκτήσετε είναι ελκυστική!

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα μπορεί να είστε περισσότερο συναισθηματικοί από ότι συνήθως. Ένας φίλος σας προσφέρει ένα συμπονετικό αυτί, αλλά μπορεί να νιώσετε μια έντονη επιθυμία να είστε μόνοι προς το παρόν. Βρείτε ένα μέρος όπου θα αισθάνεστε άνετα και ακούστε την καρδιά σας. Ο έρωτας θα έρθει αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Για τις επόμενες δύο ημέρες, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ρίσκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε! Πείτε τα νέα σας με τους φίλους σας σε μια από τις συνηθισμένες σας συγκεντρώσεις και απολαύστε μια ήρεμη βραδιά χωρίς πίεση και άγχος.

Ζώδια Τοξότης

Τα ραντεβού και το φαγητό πάνε τέλεια μεταξύ τους. Δοκιμάστε ένα καινούργιο μέρος όπου θα γνωρίσετε καινούργια άτομα – και αυτό είναι κομμάτι της διασκέδασης. Ωστόσο, μπορεί να έχετε πολλά πράγματα να κάνετε τώρα και είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε φορτωμένοι με παλιότερα συναισθηματικά βάρη; Θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα άχρηστα πράγματα. Αποφασίστε τι αξίζει να κρατήσετε και τι μπορείτε να στείλετε στην ανακύκλωση. Όταν μείνετε με τα απολύτως αναγκαία θα έχετε χώρο για όλα τα υπέροχα καινούργια πράγματα που θα έρθουν στη ζωή σας.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Βαριέστε αρκετά εύκολα, οπότε είναι σημαντικό να αλλάζετε τα πράγματα για βρίσκεστε σε εγρήγορση. Σημειώστε πρόχειρα μια λίστα με όσα θέλετε να δοκιμάσετε και τα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε. Σύντομα θα πρέπει να βρείτε και κάποιον για να μοιραστείτε μαζί του τις φιλοδοξίες σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα περιβάλλεστε από μια απαλή, ήρεμη ενέργεια. Μάλλον ενδιαφέρεστε λιγότερο για πάρτι και προτιμάτε αναγνώσεις ποίησης ή πεζοπορίες στη φύση. Προχωρήστε και δώστε ικανοποίηση στον ρομαντικό εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia