Ζώδια για ελεύθερους 08/12 Σάββατο

astrologia-afroditi-skorpios

Ζώδια για ελεύθερους 08/12 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Σήμερα δώστε προσοχή στους ανθρώπους που σας συνοδεύουν στις ερωτικές σας περιπέτειες. Αν κάποιος από την παρέα σας θέλει να εξερευνήσει αυτό το καινούργιο, δημοφιλές εστιατόριο συνοδεύστε τον.

Αν το πρόσωπο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού σας πει πόσο καλοί είναι στο μπόουλινγκ, κανονίστε ένα φιλικό παιχνίδι.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μην τα παραλέτε! Αν αυτός/ή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα έχει εκθαμβωτικό χαμόγελο, πείτε το – αλλά μην αρχίζετε και μιλάτε με τις ώρες για τα λαμπερά τους μάτια, το υπέροχο γέλιο τους και τα λοιπά. Καλύτερα να λέτε λιγότερα τώρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σχεδιάζοντας το τέλειο ραντεβού ή βρίσκοντας τα τέλεια ρούχα που θα φορέσετε, ώστε μπορεί να παραβλέψετε το γιατί τα κάνετε όλα αυτά. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα! Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο πρόσωπο και όχι στις λεπτομέρειες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Αν το σπίτι σας έχει τα χάλια του είναι πιο δύσκολο να φαίνεστε – και να αισθάνεστε στα καλύτερά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το μπάνιο σας, να αδειάσετε τους κάδους σκουπιδιών ή ακόμη και να οργανώσετε τη ντουλάπα σας.

Ζώδια Λέων

Οι επιτυχημένες σχέσεις απαιτούν σωστούς συνδυασμούς – και σήμερα όλως τυχαίως έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τι ταιριάζει με τι. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να βρείτε αυτόν/αυτήν που θα συμπληρώσει τον ακατάστατο, αστείο, νευρικό σας χαρακτήρα.

Ζώδια Παρθένος

Οι μικρές αναποδιές δεν θα πρέπει να σας ρίχνουν τη διάθεση – είναι τόσο μικρές που δεν θα έπρεπε καν να ανησυχείτε για αυτές! Αν κάποιο ραντεβού ακυρωθεί την τελευταία στιγμή ή αν η παρέα σας δεν έχει όρεξη να βγείτε έξω, χρησιμοποιείστε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Δεν είναι η κατάλληλη βραδιά για να τη χαραμίσετε στον καναπέ βλέποντας ταινίες. Έρχεται στο δρόμο σας μια υπέροχη ρομαντική ενέργεια και αν τη συνδυάσετε με το φυσικό σας χάρισμα να κάνετε ωραίες συζητήσεις, η αποψινή βραδιά μπορεί να γίνει μαγική. Βγείτε εκεί έξω και αξιοποιήστε την στο έπακρο.

Ζώδια Σκορπιός

Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να είστε εξωστρεφείς και να φλυαρείτε όλη την ώρα – και η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για λίγη ενδοσκόπηση. Ακυρώστε ό,τι σχέδια είχατε για απόψε και απλά χαλαρώστε στον καναπέ σας με ένα καλό βιβλίο και μερικά σνακ.

Ζώδια Τοξότης

Ό,τι και αν κάνετε σήμερα, βεβαιωθείτε ότι θα το κάνετε με εύθυμη διάθεση. Προσκαλέστε αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα σε μια παράσταση stand-up comedy, πείστε την παρέα σας να μην πάτε σε αυτή τη σινεφίλ ταινία που ήθελαν αλλά σε μια κωμωδία ή απλά αράξτε με αυτόν τον φίλο σας που πάντα βρίσκει τον τρόπο να σας φτιάχνει το κέφι.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Όλες οι συνεργασίες σας πάνε καλά σήμερα αλλά μόνο εάν προσπαθείτε και οι δύο έχοντας κοινό στόχο. Στο πρώτο ραντεβού με κάποιο φλερτ δοκιμάστε να πάτε για γκολφ ή κάτι αντίστοιχο. Αν συναντηθείτε με κάποιο φίλο, δώστε τους ραντεβού στο γυμναστήριο.

Ζώδια Υδροχόος

Αν τα σχέδια σας για σήμερα το βράδυ προσανατολίζονται σε ταινία στον καναπέ και πίτσα, σκεφτείτε μήπως τα αλλάξετε και βγείτε έξω με φίλους. Αν σκέφτεστε να πάτε γυμναστήριο, δείτε μήπως αντί αυτού πάρετε μέρος σε κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και γνωρίστε καινούργια άτομα!

Ζώδια Ιχθύες

Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να βρείτε την ισορροπία σας. Μην περνάτε τόσο χρόνο χαζεύοντας το αντικείμενο του πόθου σας και αμελείτε τη δουλειά ή το σχολείο σας. Από την άλλη, μην απορρίπτετε προτάσεις για να βγείτε έξω λόγω δουλειάς. Μην ξεχνάτε μέσα σε όλα να αφήνετε και χρόνο για τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66