Ζώδια για ελεύθερους 09/02 Σάββατο

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Ζώδια για ελεύθερους 09/02 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε την πρώτη κίνηση. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιον/α, αναλάβετε την πρωτοβουλία και πιάστε του/της την κουβέντα.

Αισθάνεστε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση; Προτείνετέ τους να βγείτε ραντεβού και δείτε πού θα οδηγηθούν τα πράγματα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Οι μάχες για την εξουσία δεν έχουν ποτέ ευτυχή κατάληξη. Ενώ είναι σημαντικό για εσάς να έχετε δίκιο, το μεγαλύτερο ζήτημα είναι αν μπορείτε να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Οι φιλίες δεν θα πρέπει ποτέ να μοιάζουν με τις επικές μάχες που μπορεί κάποιος να δει στις ταινίες. Βάλτε την υπερηφάνεια σας στην άκρη.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο καθένας έχει τα δικά του ιδανικά. Ξέρετε ποια είναι τα δικά σας; Σκεφτείτε τα πρότυπα με βάση τα οποία θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας. Αν οι αξίες σας δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με αυτές των άλλων ανθρώπων, ίσως είναι καιρός να επαναξιολογήσετε τις συνήθειές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Αν ξέρετε πώς να αναγνωρίσετε τη λάμψη στους άλλους μπορείτε να δείτε και αυτή που κρύβεται μέσα σας. Οι αισιόδοξες νοοτροπίες των άλλων συνήθως σας κάνουν να επιθυμείτε μια πιο θετική στάση για τον εαυτό σας. Σήμερα προσπαθήστε να μιμηθείτε μια πιο χαρούμενη συμπεριφορά.

Ζώδια Λέων

Αναζητήστε μια διαφορετική προσέγγιση για να διασκεδάσετε εάν θέλετε κάτι επιπλέον και αν επιθυμείτε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Πάρτε μαθήματα ταγκό ή παρακολουθήστε ένα σεμινάριο γευσιγνωσίας. Γίνετε μέλος μιας κοινοτικής ομάδας θεάτρου ή κάντε μαθήματα τέχνης στο τοπικό πανεπιστήμιο.

Ζώδια Παρθένος

Νοστιμέψτε τη ζωή σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο. Εάν περιλαμβάνει και κάποια καινούργια γνωριμία, ακόμα καλύτερα. Γίνετε εθελοντές ξεναγοί στο αγαπημένο σας μουσείο. Πάρτε μαθήματα χορού. Γίνετε ενεργά μέλη στο κοινοτικό κέντρο της περιοχής σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Το να τα πηγαίνετε καλά με όλους αποδεικνύεται δύσκολο όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να γυρίσετε πίσω στο κρεβάτι σας. Γυρίστε την κακή σας διάθεση σε μια πιο χαρούμενη στάση, περιβάλλοντας τον εαυτό σας με φίλους που ξέρουν να σας κάνουν να γελάτε. Θα αρχίσετε να χαμογελάτε νωρίτερα από ό, τι νομίζετε.

Ζώδια Σκορπιός

Τα απροσδόκητα ξεσπάσματα σας κάνουν να φαίνεστε ανώριμοι και γελοίοι. Κρατήστε το θυμό σας υπό έλεγχο αν θέλετε κάποια καινούργια γνωριμία να σας πάρει στα σοβαρά. Κάθε φορά που πάει να σας ξεφύγει κάτι, γράψτε το καλύτερα σε ένα σημειωματάριο.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα τα πάτε καλά με τους άλλους, γι’αυτό χρησιμοποιήστε ως βασικό τρόπο επικοινωνίας την παλιά, καλή, παραδοσιακή μέθοδο πρόσωπο με πρόσωπο. Τα e-mail και τα γραπτά μηνύματα είναι καλά, αλλά σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη επίδραση, αν οι άλλοι σας βλέπουν με σάρκα και οστά.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα σκεφτείτε να αλλάξετε την προσέγγισή σας όταν πρόκειται να ζητήσετε από κάποιον/α καινούργιο/α να βγείτε ραντεβού. Αντί για τις συνηθισμένες σας προτάσεις, κάντε το λίγο πιο ενδιαφέρον με μια υπόσχεση για δείπνο, χορό, και αγκαλίτσες. Πάρτε το ρίσκο.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα. Αρπάξτε την ευκαιρία για να δημιουργήσετε θόρυβο γύρω από τον εαυτό σας. Αφήστε τον ενθουσιασμό σας να εμπνεύσει τους άλλους ώστε να κάνουν με μεγαλύτερη ζέση τα καθημερινά τους καθήκοντα. Ήρθε η ώρα να λάμψετε!

Ζώδια Ιχθύες

Ονειροπολήστε για το μέλλον και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Θα είστε παντρεμένοι με παιδιά; Θα ζείτε με τον/την σύντροφό σας και τον σκύλο σας; Θα είστε ακόμη αδέσμευτοι και θα ζείτε τη ζωή σας; Δεν μπορείτε να προβλέψετε το πεπρωμένο, αλλά είναι διασκεδαστικό να φαντάζεστε πού θα είστε σε 10 χρόνια από τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11