Ζώδια για ελεύθερους 09/03 Σάββατο

giati-den-tilefwnei

Ζώδια για ελεύθερους 09/03 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Σήμερα δώστε προσοχή στα όνειρά σας για σημάδια σχετικά με το τι θέλει το υποσυνείδητό σας. Συχνά καταπνίγουμε τις επιθυμίες μας χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε. Σταματήστε να εξορθολογείτε τα πάντα και ενδώστε σε μια-δυο φαντασιώσεις.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το ότι δεν έχετε σχέση δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάτε σε μια εκδήλωση μόνοι σας. Πηγαίνετε με ένα φίλο με τον οποίο πάντα περνάτε καλά. Διασκεδάστε χωρίς την πίεση ενός τέλειου ραντεβού.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα επικεντρωθείτε στη δημιουργική σας πλευρά για να εντυπωσιάσετε έναν/μία θαυμαστή/θαυμάστριά σας. Αποφύγετε τα κατεστημένα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να σκεφτείτε κάτι διασκεδαστικό που μπορούν να κάνουν όλοι γύρω σας. Όσο πιο καλλιτεχνική είναι η δραστηριότητα αυτή, τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Αν η διάθεσή σας είναι κακή, ο καλύτερος τρόπος για να την ανεβάσετε είναι να βοηθήσετε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που χρειάζονται την κατανόηση και τη φροντίδα σας. Όταν αισθάνεστε ότι σας έχουν πραγματικά ανάγκη, τα ασήμαντα προβλήματα που θολώνουν τα συναισθήματα σας θα εξαφανιστούν.

Ζώδια Λέων

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας όταν κάποιος σας κάνει εποικοδομητική κριτική. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν εσείς. Οι συμβουλές έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωήσας, όχι να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες. Ακούστε και στη συνέχεια αποφασίστε λογικά αν ισχύει κάτι από αυτά για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Τα συνήθη ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι σχέσεις έχουν την τάση να εμφανίζονται τις πιο άσχημες περιόδους. Ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας για το πώς θα κρατήσετε τα πράγματα στην σωστή προοπτική τους. Μην κυριεύεστε από μελοδραματισμούς. Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Μην αναστατωθείτε αν τα πράγματα δεν προχωρούν τόσο γρήγορα όσο ελπίζατε με αυτό το φλερτ. Οι εκκολαπτόμενες σχέσεις χρειάζονται χρόνο για να αναπτυχθούν. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να χαθεί πολύ γρήγορα το πάθος μεταξύ σας. Το ιδανικό είναι να πάτε τα πράγματα αργά.

Ζώδια Σκορπιός

Τα όνειρά σας για να βρείτε τον/την τέλειο/α σύντροφο μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Όσο περισσότερο εκτίθεστε σε κοινωνικές καταστάσεις, τόσο πιο γρήγορα θα βρείτε αυτόν/αυτήν που θα θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνετε τους ορίζοντες της ερωτικής σας ζωής ζητώντας να βγείτε ραντεβού με άτομα που δεν ανήκουν στον συνηθισμένο σας τύπο. Δεν υπάρχει λόγος να κολλάτε με συγκεκριμένους χαρακτήρες που σας ελκύουν συνήθως. Δοκιμάστε κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιος φίλος σας θα χαρεί πολύ να σας βοηθήσει με ιδέες για ραντεβού! Ζητήστε τους προτάσεις σχετικά με το πού μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα, ξεχωριστά άτομα με τα οποία θα μπορούσατε να βγείτε ραντεβού. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και μπορεί να βρείτε σύντροφο σε χρόνο μηδέν.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα κάποιος/κάποια καινούργιος/α σέξι τύπος/κοπέλα θα σας αποσυντονίσει. Προσπαθήστε να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνετε αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ. Μόλις τηρήσετε τις προθεσμίες σας, μη διστάσετε να φλερτάρετε ασύστολα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα κακομάθετε τον εαυτό σας. Απολαύστεένα υπέροχο δείπνο ή πηγαίνετε σε ένα σπα για ένα χαλαρωτικό απόγευμα. Σήμερα δεν είναι ώρα για να ανησυχείτε για τους άλλους. Φερθείτε και λίγο εγωιστικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11