ζώδια για ελεύθερους 09/04 Τρίτη

astrologia-evdomadas

ζώδια για ελεύθερους 09/04 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Ο θόρυβος στο κεφάλι σας είναι εκκωφαντικός σήμερα. Εάν καταφέρνατε να τον κάνετε να σταματήσει όσο χρειάζεται για να αρχίσετε να σκέφτεστε σωστά, ίσως να μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον/α ή να πετύχετε κάτι. Αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν είναι το πεπρωμένο σας. Η σωματική δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλη αυτή τη φασαρία.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να οργανώσετε κάτι διασκεδαστικό ή περιπετειώδες, ανάλογα με το πώς το βλέπετε. Φορέστε κάτι εντελώς ακατάλληλο, φλερτάρετε με κάποιον/α απαγορευμένο/η ή πηγαίνετε κάπου ασυνήθιστα. Χαλαρώστε!

Ζώδια Δίδυμοι

Τελικά βγαίνετε από τη μελαγχολία – μια ρωγμή στο καβούκι σας επιτρέπει σε μια αχτίνα φωτός να μπει στα σκοτάδια της ψυχής σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας, αλλά μην χρησιμοποιείτε την τρέχουσα κατάστασή σας ως δικαιολογία. Επικοινωνήστε με έναν παλιό φίλο για παρηγοριά και συμβουλές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Παρακολουθείτε τους φίλους σας να πίνουν κρασί και να μιλούν για πολιτική και δεν το βρίσκετε καθόλου ενδιαφέρον. Θα προτιμούσατε να ντυθείτε, να βγείτε και να γνωρίσετε κόσμο – αυτό σας φαίνεται ενδιαφέρον. Κάντε το! Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Θα είναι μια μεγάλη, «καυτή» νύχτα.

Ζώδια Λέων

Πώς τολμάνε να σας μιλάνε έτσι! Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Σήμερα είστε μια υπολογίσιμη δύναμη και οι φωνές τους θα πέσουν στο βρόντο. Είναι ωραίο να αψηφάτε την εξουσία, αλλά δε χρειάζεται να φτάσετε στην απόλυση. Μια απότομη κουβέντα δεν αξίζει να χάσετε τη δουλειά σας και πολύ περισσότερο να περάσετε μια νύχτα στη φυλακή.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα η τάση σας να σκέφτεστε απαισιόδοξα σας κάνει να αισθάνεστε θυμωμένοι και καταβεβλημένοι. Σταματήστε να βλέπετε τα πάντα σαν κάτι αρνητικό ή ως εμπόδιο. Μερικά πράγματα στη ζωή υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν, χωρίς επικρίσεις ή κακίες. Μην δηλητηριάζετε την ψυχή σας. Πιείτε λίγο κρασί να ευθυμήσετε!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η μέρα σας ξεκινάει σαν ένα μη συναρμολογημένο έπιπλο από την ΙKEA: ασυνάρτητα, δύσκολα και με φόβο να προσπαθήσετε να ενώσετε τα κομμάτια. Αλλά καθώς οι ώρες περνάνε, όλα τα κομμάτια αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Μέχρι το βράδυ θα είστε έτοιμοι να βάλετε να καλά σας και να χορεύετε όλη νύχτα.

Ζώδια Σκορπιός

Αν περάσετε όλη σας τη μέρα ψάχνοντας με βάση τη λίστα που έχετε φτιάξει για τον ιδανικό σύντροφο, θα χάσετε το νόημα. Το ιδανικό σας ταίρι είναι ένα σύνολο χαρακτηριστικών, όχι απλά μαλλιά, πόδια, πισινός και ένας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός αλλά με ένα κενό μυαλό. Να θυμάστε ότι πάντα το καλό συνοδεύεται από το κακό. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το αυτοκίνητό τους, θα εκτιμήσετε σίγουρα την αίσθηση του χιούμορ τους.

Ζώδια Τοξότης

Όλα είναι ζοφερά και γκρίζα, συμπεριλαμβανομένου του καιρού. Και ξαφνικά εμφανίζεστε εσείς! Η λαμπερή, θερμή σας λάμψη φωτίζει τα πάντα και τους πάντες γύρω σας. Προσεγγίστε κάποιον/α που φαίνεται να αισθάνεται αμήχανα και αρχίστε μια συζήτηση μαζί του/της- κάπως έτσι ξεκινά κάτι μαγικό!

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιοι μαθαίνουν πώς να είναι επινοητικοί. Και σε άλλους όπως εσείς έρχεται απολύτως φυσικά. Έχετε φανταστικές δεξιότητες. Χρησιμοποιήστε τις για να επιτύχετε πιο «καυτά» και καλύτερα ραντεβού. Δε χρειάζεται να επανεφεύρετε τον τροχό – χρησιμοποιήστε την τεχνολογία υπέρ σας. Ένα έξυπνο προφίλ θα κάνει θαύματα στη δημοτικότητά σας.

zwdia-66

Ζώδια Υδροχόος

Δεν το ξέρετε, αλλά κάποιος σας θαυμάζει πολύ. Σας βλέπει ως πρότυπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς συμπεριφέρεστε σήμερα. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος παρακολουθεί – θα μπορούσατε να αλλάξετε, ακόμα και να σώσετε τη ζωή κάποιου.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιες μέρες ενδείκνυνται για να ξεχωρίσετε. Η σημερινή μέρα δεν αποτελεί μια από αυτές. Καλό θα ήταν να μείνετε στο παρασκήνιο και να ανακατευτείτε με τη μάζα. Και εκεί θα γνωρίσετε κάποιον/α που προσπαθεί να κάνει το ίδιο. Όταν διασταυρωθούν οι ματιές σας, θα καταλάβετε πώς είναι να ταιριάζετε πραγματικά με κάποιον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67