ζώδια για ελεύθερους 09/08 Πέμπτη

ζώδια για ελεύθερους 09/08 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Η σκληρή δουλειά σας αρχίσει να αποδίδει και λογικά αυτό θα φανεί και στα οικονομικά σας! Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Ο έρωτας θα σας βρει οπωσδήποτε, οπότε δε χρειάζεται να κάνετε υπερπροσπάθεια σε αυτόν τον τομέα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είστε πραγματικά έτοιμοι για την αγάπη; Καλά θα κάνετε να είστε γιατί είναι στο δρόμο! Να ξέρετε ότι η τρυφερότητα και η ευτυχία είναι επίσης στο πρόγραμμα. Απολαύστε το όσο περισσότερο μπορείτε – είναι βέβαιο ότι το αξίζετε!

Ζώδια Δίδυμοι

Κάθε χαμένη ευκαιρία φέρνει μαζί της μια νέα δυνατότητα στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν τόσο πολλοί σέξι τύποι εκεί έξω, των οποίων την προσοχή έχετε προσελκύσει, που μπορεί να χρειαστεί να μπούνε σε σειρά. Προχωρήστε με θάρρος προς το μέλλον σας.

Ζώδια Καρκίνος

Η ικανότητά σας να συμμερίζεστε τους άλλους είναι από τα μεγαλύτερά σας προσόντα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα. Κάποιος/α που σας αρέσει πολύ, επιτέλους σας ανοίγεται, ξέροντας ότι μπορείτε να τον/την καταλάβετε.

ζώδια για ελεύθερους 09/08 Πέμπτη

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Στα θέματα της καρδιάς, συνήθως δεν υπάρχει μία μόνο εύκολη απάντηση. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για εσάς τώρα αν έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα πράγματα άσπρα ή μαύρα. Αποδεχτείτε ότι και η αβεβαιότητα είναι μέρος του παιχνιδιού, οπότε χαρείτε τη διαδρομή.

Ζώδια Παρθένος

Είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήστε ο,τιδήποτε ξένο. Δοκιμάστε μια καινούργια κουζίνα ή δείτε μια ξενόγλωσση ταινία. Αν έχετε όρεξη, γραφτείτε σε ένα μάθημα ξένης γλώσσας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος/ποια κούκλος/α, του/της οποίου/ας τη μητρική γλώσσα μαθαίνετε, θα θέλει να σας βοηθήσει με την προφορά σας.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να είστε διπλωματικοί. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο βασίζεται σε εσάς για να το βοηθήσετε σε μια δύσκολη κατάσταση. Ακούστε και τις δυο πλευρές και μετά δώστε τη δική σας οπτική. Είστε απίστευτα σέξι, όταν προσπαθείτε να αποκαταστήσετε την αρμονία.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να ελκύεστε έντονα από κάποιον/α εντελώς καινούργιο/α σε εσάς. Το πάθος είναι κληρονομικό σας δικαίωμα και τώρα σας παρακινεί περισσότερο από ποτέ. Κάντε την πρώτη κίνηση – δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Τοξότης

Μερικές αναποδιές είναι αναπόφευκτες -και κάπως απογοητευτικές – αλλά μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε. Αν κάποιος/α δεν αποδειχθεί όπως τον/την περιμένατε, μην τα παρατήσετε. Κάποιος/α ακόμη καλύτερος/η θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του/της!

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτό το κρυφό σας φλερτ είναι διασκεδαστικό αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερα αν το κάνατε γνωστό. Πάρτε κουράγιο και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να μιλήσει ανοικτά. Καλέστε τους για ένα χαλαρό ποτό και αν σας κάνουν κλικ, κάντε την κίνησή σας.

taro-zodia-098

ζώδια για ελεύθερους 09/08 Πέμπτη

Ζώδια Υδροχόος

Ζητήστε από κάποιον συγγενή σας να σας διηγηθεί μερικές ιστορίες από τα ραντεβού του. Θα διασκεδάσετε αλλά και θα μάθετε κάτι από αυτό. Επιπλέον, θα έρθετε πιο κοντά.

Ζώδια Ιχθύες

Είναι βέβαιο ότι ο έρωτας σας απασχολεί πολύ, οπότε προσφέρετε σε εσάς και σε κάποιο ξεχωριστό άτομο ένα όμορφο δείπνο στο σπίτι σας. Θα πάει τέλεια αφού τελευταία η ενέργεια σας είναι ιδιαίτερα γοητευτική.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66