ζώδια για ελεύθερους 09/09 Κυριακή

erwtikes-11414

ζώδια για ελεύθερους 09/09 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Θέλετε ένα καινούργιο γκατζετάκι και το θέλετε τώρα. Το καλό με το να είστε αδέσμευτοι είναι ότι δε χρειάζεται να ζητήσετε την άδεια κανενός για να το πάρετε. Κακομάθετε τον εαυτό σας με λίγο shopping therapy και απολαύστε πραγματικά τις αγορές σας. Το αξίζετε!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για αλλαγή προοπτικής. Αντί να παθαίνετε εμμονή με τους λόγους για τους οποίους δεν θα έπρεπε να ζητήσετε να βγείτε ραντεβού από αυτόν/ήν τον/την κούκλο/κοπέλα, κάντε κάτι. Μπορεί να καταλήξει σε κάτι υπέροχο – και δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Ζώδια Δίδυμοι

Η ενέργεια σας είναι ιδανική για ο,τιδήποτε αφορά την οργάνωση σήμερα. Θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι η ζωή σας ήταν λίγο σκόρπια τώρα τελευταία, οπότε ξεκινήστε ανανεώνοντας το διαδικτυακό σας προφίλ – και μετά ασχοληθείτε με αυτή τη στοίβα λογαριασμών επάνω στο γραφείο σας. Εξάλλου είστε έτοιμοι για όλα!

Ζώδια Καρκίνος

Μην αφήνετε τα ραντεβού να σας φθείρουν. Η αναζήτηση συντρόφου μπορεί να είναι κάτι απογοητευτικό αλλά μπορεί να γίνει και κάτι συναρπαστικό. Κρατήστε θετική στάση και να θυμάστε να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας με τους φίλους σας. Μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ανέβει η διάθεσή σας!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Λέων

Μην αποφεύγετε τις φιλοφρονήσεις σήμερα, ειδικά αν απευθύνονται σε ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον. Αποφύγετε τις γενικότητες – βρείτε να σχολιάσετε κάτι μικρό και μοναδικό. Δείξτε τους ότι τους προσέχετε!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα είστε αδίστακτοι ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Θέλετε αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α στη δουλειά ακόμη και αν σας σκοτώνει. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία. Αν το παρακάνετε, υπάρχει περίπτωση να τους τρομάξετε!

Ζώδια Ζυγός

Έχετε διάθεση για ψώνια – και είστε τυχεροί. Αυτό το καινούργιο μαγαζί έχει εκπτώσεις. Ωστόσο, δε σημαίνει ότι επειδή κάτι είναι φτηνό θα πρέπει και να το αγοράσετε. Εξασκείστε την αυτοσυγκράτηση σας και φυλάξτε τα χρήματα σας για κάποιο επερχόμενο ραντεβού.

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Κάντε μια πράξη καλοσύνης. Μπορεί να είναι μια ανώνυμη δωρεάν σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα ή μια αιμοδοσία, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση αν προσφέρετε σήμερα. Η πράξη σας μπορεί να επηρεάσει θετικά τη ζωή κάποιου και να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής.

Ζώδια Τοξότης

Αν το αρχικό σχέδιο πάει στραβά θα πρέπει να βιαστείτε να βρείτε ένα εναλλακτικό ή και δύο. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να ενεργήσετε ακόμη και την τελευταία στιγμή – μπορεί να εκπλήξετε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο με την ευελιξία σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να παλεύετε να κρατήσετε ανέπαφα τα όρια σας, αλλά κάποιος θα πρέπει να τα καταπατήσει. Αφού λοιπόν η ευγένεια μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο, δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση. Μια νέα ερωτική προοπτική σας παρακολουθεί από μακριά.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος

Η ζωή σας είναι γενάτη σχέδια. Έχετε κάτι στο μυαλό σας σχεδόν για κάθε εναλλακτική που μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά η ζωή σήμερα έχει τον τρόπο της να σας ρίχνει σε αναπάντεχα γεγονότα. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι, μην πανικοβάλλεστε – θα καταφέρετε να βρείτε μια λύση.

Ζώδια Ιχθύες

Οι κοντινοί σας άνθρωποι μένουν μαζί σας και στα καλά και στα άσχημα. Είναι δεδομένο – η ζεστασιά και η καλοσύνη σας τους κάνουν να έρχονται κοντά σας ξανά και ξανά. Τώρα κάποιο κοντινό σας πρόσωπο χρειάζεται τη δική σας υποστήριξη. Βάλτε τις δικές σας ανάγκες για λίγο στην άκρη και αφοσιωθείτε σε αυτούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00