ζώδια για ελεύθερους 10/03 Κυριακή

imerisies-8414

ζώδια για ελεύθερους 10/03 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Σήμερα προσέξτε για εκνευρισμό από τους γύρω σας. Δώστε στους φίλους σας τη δυνατότητα να εκτονώσουν την ένταση και να πουν την άποψή τους. Αν τους διακόψετε απλά θα δημιουργήσετε περισσότερη ένταση. Η σιωπή είναι χρυσός.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα οι φίλοι σας θα χρειαστούν τη φοβερή αίσθηση του χιούμορ σας. Στείλτε τους μερικά αστεία e-mail για να τους κάνετε να χαμογελάσουν. Ή ακόμη καλύτερα πάρτε τους και πηγαίνετε να δείτε μια καλή κωμωδία στο σινεμά με μπόλικο ποπ κορν.

Ζώδια Δίδυμοι

Ονειρεύεστε μια αλλαγή παραστάσεων; Αντί να περιμένετε κάτι συναρπαστικό να συμβεί πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας. Κάντε παρέα με μερικά καινούργια άτομα αντί για τη συνηθισμένη σας παρέα. Σήμερα ζήστε μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα συγχρονισμένοι με τους άλλους γύρω σας. Συμμερίζεστε τους ανθρώπους περισσότερο από πριν. Επανασυνδεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Η καλή επαφή με αγνώστους μπορεί να οδηγήσει σε νέες φιλίες, και πιθανόν ερωτικές σχέσεις.

Ζώδια Λέων

Στις αρχές τα πράγματα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα, αλλά όσο περισσότερο γνωρίζετε κάποιον/α καινούργιο/α τόσο συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να υπάρχει ένας έρωτας ανάμεσά σας. Πάρτε αργά τα πράγματα και να είστε ανοικτοί σε νέες δυνατότητες. Αφήστε τη μοίρα να κάνει τη δουλειά της.

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι πιο περίπλοκες από ό,τι είχατε φανταστεί. Tα διακριτικά υπονοούμενα χάνονται σκόπιμα και διαρκώς προκύπτουν παρεξηγήσεις. Κρατήστε τις γραμμές της επικοινωνίας σας ανοικτές προκειμένου να αποφύγετε το χάος.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Οι πολλές έξοδοι σας κάνουν να αισθάνεστε εξουθενωμένοι. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να λέτε όχι σε μερικές προτάσεις και προσκλήσεις. Χρειάζεστε απελπισμένα λίγο χαλαρό, ήρεμο χρόνο για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα η φαντασία και η πραγματικότητα συνδέονται με κάποιο τρόπο όταν σας προσφέρεται μια ευκαιρία ζωής. Πιέστε τον εαυτό σας να αφήσει τις αμφιβολίες στην άκρη. Δεν είναι τώρα ώρα για να κάνετε πίσω. Προχωρήστε μπροστά και μην κοιτάτε πίσω σας.

Ζώδια Τοξότης

Μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να βρείτε την ενέργεια για να ξεκινήσετε τη μέρα σας δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέξετε στο κοντινότερο καφέ. Παραλείψτε τη συνηθισμένη δόση καφεΐνης και αντ’ αυτού προτιμήστε λίγη πρωινή γυμναστική για να κάνετε το αίμα να κυκλοφορήσει στο σώμα σας.

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε υπέροχα με μια πρόσφατη απόφαση που πήρατε. Χαρείτε αυτή τη στιγμή ευτυχίας. Μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με φίλους που χρειάζονται λίγη αισιοδοξία στη ζωή τους.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα να είστε συμπονετικοί με κάποιο φίλο που χρειάζεται κάποιον να τον ακούσει. Μερικές φορές το να ακούς απλά την ιστορία κάποιου είναι εξίσου σημαντικό με το να του δίνεις μια συμβουλή. Είναι βέβαιο ότι ο φίλος σας θα εκτιμήσει την υποστήριξή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Οι φίλοι σας μπορεί να έχουν καλές προθέσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει απαραίτητα να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους. Κάποιες φορές θα πρέπει να ακολουθείτε το ένστικτο σας ενάντια στην κοινή γνώμη. Με το να έχετε το θάρρος της γνώμης σας θα εντυπωσιάσετε κάποιον/α περισσότερο από το αν απλά υποκύπτετε στις πιέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA