ζώδια για ελεύθερους 10/08 Παρασκευή

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζώδια για ελεύθερους 10/08 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Σήμερα θα χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο με μερικούς ψιλοενοχλητικούς φίλους. Παρόλο που μοιάζει βαρετό, μπορεί να γνωρίζουν μερικά εκπληκτικά άτομα. Ξεπεράστε τις δυσκολίες και γρήγορα θα ανταμειφθείτε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το άγχος της δουλειάς έχει επιπτώσεις στη συναισθηματική σας κατάσταση. Βρείτε νέους τρόπους για να απαλλαχθείτε από το στρες – και φροντίστε την υγεία σας. Ένα μικρό διάλειμμα θα κάνει θαύματα στην εμφάνισή – και στη διάθεσή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Δοκιμάστε να κάνετε ένα προξενιό στον εαυτό σας σήμερα – κανονίστε ραντεβού με κάποιον/α διαφορετικό/ή από αυτούς που έχετε συνηθίσει να βγαίνετε. Αρχικά μπορεί να φαίνεται ότι δεν ταιριάζετε καθόλου, αλλά στην πορεία τα πράγματα ίσως αλλάξουν.

Ζώδια Καρκίνος

Αναβαθμίστε το διαδικτυακό σας προφίλ. Από τη στιγμή που οι δημιουργικές σας ικανότητες είναι σε πλήρη δράση σήμερα, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε και να δείξετε ποιοι είστε στην πραγματικότητα. Προχωρήστε με επιμονή – αξίζει τον κόπο.

ζώδια για ελεύθερους 10/08 Παρασκευή

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Λάβατε ένα μήνυμα από κάποιον/α που σας αρέσει, αλλά καλό θα ήταν να μην του/της απαντήσετε αμέσως. Αφήστε την ανυπομονησία τους να λειτουργήσει υπέρ σας. Μέχρι σήμερα το βράδυ, είστε γεμάτοι πάθος και έτοιμοι για όλα.

Ζώδια Παρθένος

Μια τεταμένη κατάσταση στη δουλειά σας μπορεί να βγει εκτός ελέγχου, και είστε οι μόνοι που μπορούν να το σταματήσουν. Οι δημιουργικές σας λύσεις θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και μπορεί και να προσελκύσουν την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ατόμου.

Ζώδια Ζυγός

Το σπίτι σας μπορεί να είναι γεμάτο με περιοδικά και χαρτιά. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μόλις ξεφορτωθείτε όλο αυτό το χαρτομάνι. Μόλις τα τακτοποιήσετε όλα, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να αφοσιωθείτε σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεστε κάπως διχασμένοι για κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Προχωρήστε και κάντε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά. Αν υπερισχύσουν τα μειονεκτήματα, μάλλον δεν είναι κατάλληλος/η για εσάς. Αν κάτι δεν σας πάει καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιέζεστε.

Ζώδια Τοξότης

Μην το παρακάνετε με το φαγητό σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να τρώτε παραπάνω από όσο πρέπει λόγω άγχους, κάτι που μπορεί να αποβεί κακό για την υγεία σας. Ψάξτε τους συναισθηματικούς λόγους της υπερφαγίας σας – και πιείτε πολύ νερό!

Ζώδια Αιγόκερως

Επεκτείνετε τη διαδικτυακή σας αναζήτηση σήμερα. Γίνετε μέλη σε καινούργια γκρουπ με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Δείτε διάφορα, διασκεδαστικά, περίεργα προφίλ. Θα προσελκύσετε κάθε είδους ενδιαφερόμενους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 10/08 Παρασκευή

Ζώδια Υδροχόος

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με ενέργεια τη μέρα σας ενώ όλοι οι άλλοι με το ζόρι μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι. Μην κλέψετε όλη τη δόξα – όλοι θέλουν να αισθάνονται ότι συμμετέχουν, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Ζώδια Ιχθύες

Προχωρήστε και πάρτε ρίσκα σήμερα. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αποφύγετε – αλλά υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν όπως πρέπει και δεν θα το ξέρετε αν δεν κάνετε μια προσπάθεια. Μπορεί να πετύχετε κάτι πραγματικά εκπληκτικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia