ζώδια για ελεύθερους 10/09 Δευτέρα

1265351843kFfENHv

ζώδια για ελεύθερους 10/09 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Η αντίδραση σας μπορεί να είναι στιγμιαία αλλά πραγματικά θέλετε να την εκφράσετε ως έχει; Πάρτε μια βαθιά ανάσα (ή δύο) και αφήστε τα συναισθήματα σας να εξελιχθούν. Προσπαθήστε να τα μεταδώσετε σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Ζώδια Ταύρος

Θα πρέπει να έρθετε σε βαθιά επαφή με τα συναισθήματα σας τώρα. Μπορείτε να τα εκφράσετε με έναν συναρπαστικό, αποκαλυπτικό και εκπληκτικό τρόπο. Επίσης, είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους, οπότε βγείτε εκεί έξω και ανακατευτείτε με τον κόσμο!

Ζώδια Δίδυμοι

Γεμίστε τη μέρα σας με θετική ενέργεια, φίλους και δραστηριότητες – σας αρέσουν οι έξοδοι, οι κοινωνικές εκδηλώσεις ακόμη και οι δουλειές τώρα. Τα πράγματα όλο και θα βελτιώνονται – όπου και να πάτε, όλοι σας αγαπούν.

zodia-taro-45

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε τόσο πολλά πράγματα να κάνετε – και ευτυχώς μια εξαιρετικά δραστήρια ενέργεια έρχεται προς το μέρος σας, ξεκινώντας από τώρα. Σας αρέσει η φασαρία και η έντονη ζωή, το ίδιο και σε κάποιον/α ξεχωριστό/ή!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είναι βέβαιο ότι την τελευταία στιγμή θα σκαρφιστείτε μια μεγαλοφυή ιδέα για το ραντεβού σας! Αξιοποιήστε αυτή τη δημιουργική ενέργεια για την οποία είστε διάσημοι και κάντε το βράδυ σας ομορφότερο. Το κάρμα σας βελτιώνεται διαρκώς.

Ζώδια Παρθένος

Ο παράγοντας της δραστηριότητας έχει την τιμητική του – το να κρατήσετε σε ισορροπία όλες τις λεπτομέρειες μπορεί να είναι πρόκληση ακόμη και για εσάς! Ωστόσο, αργότερα σήμερα θα σας δοθεί βοήθεια και μια εκπληκτική κοινωνική ενέργεια.

Ζώδια Ζυγός

Είναι η τέλεια μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α – ή ίσως για να ξεκινήσετε μια νέα συνήθεια με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ή ακόμη καλύτερα να βρείτε έναν τρόπο να τα συνδυάσετε και τα δύο; Είναι βέβαιο ότι τώρα ευνοούνται οι κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Κάντε λίγη υπομονή – κάτι (ή κάποιος) διαφορετικό έρχεται στο δρόμο σας. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο καυτό κουτσομπολιό, μια εξαιρετική συμβουλή ή ένα καινούργιο φλερτ. Να είστε βέβαιοι ότι η υπομονή σας θα ανταμειφθεί.

Ζώδια Τοξότης

Η ζωή σας μοιάζει ιδιαίτερα γεμάτη αυτή την περίοδο, αλλά προσπαθήστε να μείνετε επικεντρωμένοι – τα κοινωνικά ζητήματα αξίζουν όλη την προσοχή σας και αν αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή να είστε βέβαιοι ότι θα αποκομίσετε το μεγαλύτερο δώρο.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιος –όχι εσείς απαραίτητα – αποφεύγει ένα σοβαρό ζήτημα, δεν κάνει μια ερώτηση που πρέπει να γίνει ή γενικά αποφεύγει να έρθει αντιμέτωπος με αυτό. Οι προσπάθειες σας να τα φέρετε όλα στο φως θα ανταμειφθούν με μια υπέροχη κίνηση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα ευνοείται ιδιαιτέρως η ερωτική επικοινωνία, οπότε ξεκινήστε να ανταλλάσσετε μηνύματα με το τελευταίο σας φλερτ ή με κάποιο φίλο που θέλει να σας κάνει ένα προξενιό. Για απόψε, προγραμματίστε να μείνετε μέσα, ηρεμήστε και πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Συγκεντρωθείτε σήμερα – είστε εξουθενωμένοι. Κάντε λίγη γυμναστική ή απλά απομακρυνθείτε από όλους και από όλα, φορτίστε τις μπαταρίες σας και θα είστε έτοιμοι και σέξι για μια έξοδο απόψε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia