Ζώδια για ελεύθερους 10/12 Δευτέρα

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Ζώδια για ελεύθερους 10/12 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Είτε ξεκινάτε τη δική σας επιχείρηση είτε αναδιοργανώνετε το γραφείο σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο που είχατε στο μυαλό σας.

Έχετε ό,τι χρειάζεται για να το πραγματοποιήσετε και αυτό ισχύει δυο φορές για την ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το θέμα της ημέρας είναι η ισορροπία. Βάζετε όλες σας τις προσπάθειες προς μία κατεύθυνση; Προσπαθήστε να απλοποιήσετε την επαγγελματική σας ζωή και παράλληλα να προσθέσετε περισσότερη διασκέδαση στην προσωπική σας ζωή. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι υπέροχο μόνο για εσάς.

Ζώδια Δίδυμοι

Η δημιουργική σας ενέργεια βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, οπότε κάντε πράξη όλες αυτές τις φανταστικές ιδέες! Ξεκινήστε να δουλεύετε εκείνο το καλλιτεχνικό έργο που ονειρευόσασταν ή διαλέξτε ένα φωτεινό νέο χρώμα για να βάψετε το σπίτι σας. Με όποιον τρόπο και αν εκφράσετε τον εαυτό σας, το σίγουρο είναι ότι θα αισθανθείτε υπέροχα και θα προσελκύσετε την προσοχή από τα κατάλληλα άτομα.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στο σπίτι ίσως είναι λίγο δύσκολα τώρα, χάρη σε κάποια (ίσως ανεπαίσθητη) διάσταση απόψεων. Προσπαθήστε να λαμβάνετε υπόψη τα άτομα με τα ή κοντά στα οποία ζείτε – κάποιοι συμβιβασμοί θα βοηθήσουν την κατάσταση και εξάλλου δεν είναι και πολύ σέξι να αγχώνεστε.

zwdia-taro-astra

Ζώδια Λέων

Συνήθως εσείς είστε εκείνοι με τις καλύτερες συμβουλές αλλά τώρα είναι η σειρά σας να ζητήσετε βοήθεια. Είναι βέβαιο ότι όλοι σας οι φίλοι θα σας προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Ζώδια Παρθένος

Αν δεν μπορείτε να πάρετε απόφαση ανάμεσα σε δύο το ίδιο καλά αλλά αποκλειστικά πράγματα (ή άτομα), ρωτήστε τον εαυτό σας αν πραγματικά θα πρέπει να διαλέξετε τώρα. Μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε μπορεί να είναι και τα δύο!

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα έχετε σίγουρα τον έρωτα στο μυαλό σας. Αναβαθμίστε λίγο το διαδικτυακό σας προφίλ – και καθώς το κάνετε ρίξτε και μια ματιά στα προφίλ των πιο σέξι τύπων. Μπορεί κάποιος/α καινούργιος/α και υπέροχος/η να αισθάνεται το ίδιο όπως εσείς.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Φρόνιμοι τη μια μέρα κα άτακτοι την επόμενη; Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν είστε βαρετοί! Από τη στιγμή που περνάτε καλά εσείς συνεχίστε να διασκεδάζετε δοκιμάζοντας καινούργιες προσωπικότητες!

Ζώδια Τοξότης

Θέλετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, έτσι δεν είναι; Μην τις καταχωνιάζετε – θα πρέπει να τις μοιραστείτε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο! Αν έχετε ερωτευτεί κάποιον/α, πείτε το σε έναν κοινό σας φίλο και δείτε αν θα προθυμοποιηθούν να τους πουν κάτι.

Ζώδια Αιγόκερως

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για νέα εγχειρήματα. Δοκιμάστε να γραφτείτε σε κάποιο μάθημα ή να συμμετέχετε σε κάποια λέσχη και να εξερευνήσετε κάποιο νέο γνωστικό πεδίο. Οι καινούργιες δεξιότητες θα σας προσφέρουν ικανοποίηση και θα γνωρίσετε και καινούργια άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

tarw-erwtoskopio

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες – ή να ανανεώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας με το οποίο θέλετε να ξαναέρθετε σε επαφή; Στείλτε τους ένα μήνυμα και προσκαλέστε τους και πάλι στη ζωή σας ή έστω για έναν καφέ.

Ζώδια Ιχθύες

Αντί να σκέφτεστε συνεχώς όλα όσα σας χρωστάει η ζωή επικεντρωθείτε καλύτερα σε όσα έχετε εσείς να της προσφέρετε. Είστε ευλογημένοι με πολλά θετικά χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους άλλους ανθρώπους σε εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66