ζώδια για ελεύθερους 11/02 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-pempti-1-5

ζώδια για ελεύθερους 11/02 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Βοηθήστε τους άλλους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά εμψυχωτικά λόγια για να παρακινήσετε κάποιον.

Το να πιστεύετε σε κάποιον μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο νομίζετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αντί να βγαίνετε μόνο με σέξι άτομα, προσπαθήστε να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους πραγματικά μοιράζεστε κοινούς στόχους. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά η σχέση θα διαρκέσει περισσότερο αν έχετε κάτι αληθινό για το οποίο μπορείτε να μιλήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα επικεντρωθείτε στη δημιουργική σας πλευρά. Βγάλτε τα σύνεργα ζωγραφικής σας και κάντε το πορτραίτο του σκύλου ή της γάτας σας. Σκιτσάρετε σκηνές δράσης με τους συναδέλφους σας ως ήρωες. Δείξτε στο αντικείμενο του πόθου σας πόσο καλλιτεχνική ψυχή είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε επαφή με κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Γνωρίστε τον/την ακόμα καλύτερα, με το να μοιραστείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Μπορεί να έχετε περισσότερα κοινά από ότι νομίζετε.

Ζώδια Λέων

Σήμερα η κατεύθυνση προς την οποία θα πρέπει να πάτε μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη. Αντί να παρασύρεστε από το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο για να ζυγίσει όλες τις επιλογές. Ζητήστε συμβουλές εάν νομίζετε ότι το χρειάζεστε.

Ζώδια Παρθένος

Στην πραγματικότητα οι σχέσεις δεν είναι τόσο τέλειες όσο νομίζετε. Είναι εύκολο να νιώθετε ζήλεια για τους δεσμευμένους φίλους σας, ειδικά όταν βλέπετε μόνο αυτά που σας επιτρέπουν εκείνοι να δείτε. Μερικές φορές τα προβλήματα κρύβονται κάτω από την επιφάνεια.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Όταν εκτιμάτε τα μικρά πράγματα στη ζωή, το να αγχώνεστε διαρκώς για τα προβλήματα μοιάζει με ένα ανόητο χάσιμο χρόνου. Μυρίστε τα λουλούδια στον κήπο σας. Καλέστε παλιούς φίλους για φαγητό. Φάτε εκείνο το παχυντικό γλυκό που διαρκώς αποφεύγετε. Παίξτε με το κατοικίδιο σας. Απολαύστε τη ζωή. Είναι πολύ μικρή για να μην χαίρεστε κάθε λεπτό της.

Ζώδια Σκορπιός

Η δημιουργικότητά σας θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη για να αποφασίσετε πού μπορείτε να βρείτε τους/τις πιο σέξι τύπους/κοπέλες στην περιοχή σας. Κάντε μερικά μαθήματα ζωγραφικής στο κοινοτικό κέντρο ή πάρτε μερικούς φίλους και πηγαίνετε σε ένα εργαστήριο αγγειοπλαστικής. Συμμετέχετε σε μια κοινοτική ομάδα που κάνει γκράφιτι σε τοίχους. Σκεφτείτε καλλιτεχνικά.

Ζώδια Τοξότης

Δεν φαίνεται να μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Ίσως αν κάνετε μερικές απλές ασκήσεις για να ενεργοποιήσετε τη ροή του αίματος στον οργανισμό σας να σας βοηθήσει. Βγείτε για μια βόλτα έξω στη φύση ή πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Μόλις αρχίσετε να κινείστε, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε.

zwdia-3-zodia

Ζώδια Αιγόκερως

Η συμπονετική σας πλευρά μπορεί να βγει στην επιφάνεια σήμερα, όταν κάποιος/α για τον/την οποίο/α ενδιαφέρεστε χρειάζεται τη βοήθειά σας, αλλά δυσκολεύεται να σας τη ζητήσει. Αναζητήστε κάποιες ενδείξεις για το αν όντως έχουν μπελάδες. Προσφερθείτε να τους βοηθήσετε χωρίς να σας το ζητήσουν.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω. Απολαύστε ένα χορταστικό γεύμα με ένα υπέροχο επιδόρπιο. Κακομάθετε τον εαυτό σας με κάτι ιδιαίτερο. Τελειώστε τη μέρα σας με ένα μασάζ και ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να μεταμορφώσετε και να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Βάλτε το συνηθισμένο πρόγραμμά σας σε αναμονή ώστε να μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο για διαλογισμό και ενδοσκόπηση. Μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας αν σταματήσετε για λίγο και ακούσετε τις σκέψεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia