ζώδια για ελεύθερους 11/09 Τρίτη

imerisies-provlepseis-pempti-15-5

ζώδια για ελεύθερους 11/09 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Αποφύγετε την αδράνεια τώρα. Η παρόρμηση να περάσετε όλη σας τη μέρα χαζεύοντας στον υπολογιστή και συνομιλώντας στο διαδίκτυο μπορεί να σας εξαντλήσει αν δεν κάνετε κάτι νωρίς. Καλέστε κάποιον καλό σας φίλο σε αυτό το καινούργιο μέρος που άνοιξε για να δείτε κόσμο και να σας δουν.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είστε έτοιμοι για μια επική κραιπάλη. Αξιοποιήστε τις εκπληκτικές οργανωτικές σας ικανότητες για να διοργανώσετε ένα φοβερό πάρτι, μια εποχιακή εορτή ή απλά μια χαλαρή συγκέντρωση για κοκτέιλ. Βεβαιωθείτε ότι όλοι σας οι φίλοι θα φέρουν κάποιον φίλο!

Ζώδια Δίδυμοι

Η έμπνευση διατρέχει την ψυχή και το μυαλό σας σήμερα. Γράψτε ένα ποίημα ή κάντε κάτι ρομαντικό για το τελευταίο σας φλερτ και μετά δώστε το τους ανώνυμα. Ακόμη και αν ξέρουν ότι το κάνατε εσείς, θα χαρούν για την προσοχή που τους δείχνετε.

Ζώδια Καρκίνος

Μοιράστε την προσοχή σας δεξιά κι αριστερά σήμερα, αλλά κρατήστε και λίγη για τον εαυτό σας. Επικεντρωθείτε περισσότερο στην οικογένεια και τους φίλους σας – και αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον/α, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να συστηθείτε.

ζώδια για ελεύθερους 11/09 Τρίτη

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Πριν βγείτε έξω απόψε, δώστε λίγη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας για να λάμψετε. Μια σύντομη βόλτα γύρω από το τετράγωνο ή ένα σύντομο μάθημα γυμναστικής θα κάνουν τη δουλειά. Μέχρι να φτάσετε στο σημείο του ραντεβού, θα λάμπετε ολόκληροι.

Ζώδια Παρθένος

Μην βγάζετε αμέσως συμπεράσματα! Αν αισθάνεστε αναστατωμένοι, ίσως και επιθετικοί είναι βέβαιο ότι θα θυμώσετε με κάποιον – ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Βάλτε τα δυνατά σας για να μην ξεσπάσετε, καθώς τα πράγματα πάνε εξαιρετικά καλά ανάμεσα σε εσάς και αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α.

Ζώδια Ζυγός

Ζηλεύετε όταν το φλερτ σας συζητά με κάποιον/α άλλον/η; Ίσως έφτασε η ώρα να εξετάσετε τα συναισθήματα σας για αυτό το πρόσωπο. Πάρτε το ρίσκο και ζητήστε τους να βγείτε ραντεβού. Μπορεί τα αισθήματα να είναι αμοιβαία, αλλά υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το ανακαλύψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας. Αν αισθάνεστε ότι πρόκειται να κρυώσετε, γιατί δεν κάθεστε στο κρεβάτι σας για να σας περάσει πιο γρήγορα; Η διατροφή είναι εξίσου σημαντική, οπότε δώστε προσοχή σε αυτά που λαχταράτε να φάτε – αν πρέπει να φάτε κρέας διαλέξτε μια ζουμερή μπριζόλα (ή ό,τι συμβαδίζει με τις ηθικές σας αξίες).

Ζώδια Τοξότης

Οι γυναίκες θα χρειαστεί να εξερευνήσουν την ανδρική τους πλευρά σήμερα, ενώ οι άνδρες θα πρέπει να αξιοποιήσουν τη θηλυκότητα τους. Εξερευνήστε βαθιά συναισθήματα με τα οποία δεν ασχολείστε συνήθως. Ό,τι και αν συμβεί το μόνο βέβαιο είναι ότι η αλλαγή προοπτικής θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά.

Ζώδια Αιγόκερως

Αναβάλλετε τα καθήκοντά σας για τώρα και αφήστε στην άκρη τη λίστα με αυτά που πρέπει να κάνετε. Η σημερινή μέρα πρέπει να είναι διασκεδαστική οπότε μην αφήνετε την καθημερινότητα να σας καταβάλλει. Αντ’ αυτού πάρτε το τηλέφωνο και μαζέψτε την παλιοπαρέα για μια νυχτερινή έξοδο στην πόλη. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α χαριτωμένο/η.

zodia-zvdia-75

ζώδια για ελεύθερους 11/09 Τρίτη

Ζώδια Υδροχόος

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε έτοιμοι να εντοπίσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο κοντινό σας περιβάλλον. Σύντομα έρχονται στο δρόμο σας αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν θα εμφανιστούν στα προφανή σημεία –θα χρειαστεί να καταβάλλετε λίγη προσπάθεια για να τις ξετρυπώσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον προσελκύει την προσοχή σας. Μπορεί να γεμίσετε με τρελά συναισθήματα που θα ρίξουν εντελώς τις άμυνες σας. Μην αντισταθείτε – απλά αφήστε το να εξελιχθεί. Μπορεί να πρόκειται για τον/την ένα/μία και μοναδικό/ή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia