Ζώδια για ελεύθερους 11/12 Τρίτη

ζωδια-προβλεψεις-33

Ζώδια για ελεύθερους 11/12 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Κάτι καινούργιο αναζωογονεί την ερωτική σας ζωή.

Μπορεί να είναι κάτι πολύ μικρό όπως ένα καινούργιο κραγιόν ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή κάτι μεγαλύτερο (όπως ένα ζευγάρι ακριβά παπούτσια), αλλά θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δε χρειάζεται να αδειάσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να περάσετε καλά. Πάρτε μερικούς φίλους και πηγαίνετε σε μια δωρεάν πολιτιστική εκδήλωση ή στη συγκέντρωση της κοινότητας σας ή προγραμματίστε ένα πικ-νικ και προσκαλέστε αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/α στο αγαπημένο σας πάρκο.

Ζώδια Δίδυμοι

Πάρτε κάποιον μαζί σας στην αναζήτηση του έρωτα! Αν πάτε σε αυτό το μεγάλο πάρτι ή σε ένα μπαρ με κάποιο φίλο θα αισθάνεστε περισσότερη αυτοπεποίθηση – και είναι πολύ πιθανότερο να ξεκινήσετε μια συζήτηση με πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Μπορεί να είναι ένα γρήγορο ταξίδι με το αυτοκίνητο με μερικούς φίλους ή μια all-inclusive κρουαζιέρα αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις διακοπές για να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να γνωρίσετε και τον καινούργιο σας έρωτα στο εξωτερικό!

Ζώδια Λέων

Η παιχνιδιάρικη, ρομαντική προσωπικότητα σας επιστρέφει ακριβώς επάνω στην ώρα για να δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Μην κάτσετε μέσα απόψε βλέποντας ταινίες! Πάρτε μερικούς φίλους ή βρείτε το θάρρος για να τηλεφωνήσετε σε αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα και να περάσετε μια υπέροχη νύχτα!

Ζώδια Παρθένος

Θα πρέπει να ρισκάρετε, ακόμη και αν χρειαστεί να πιέσετε τον εαυτό σας για αυτό. Ξεκινήστε με μικρά βήματα, όπως για παράδειγμα φορώντας ένα ρούχο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε ή ξεκινώντας μια συζήτηση με έναν χαριτωμένο άγνωστο. Βεβαιωθείτε ότι θα προσπαθείτε διαρκώς αντιμετωπίζοντας ολοένα και μεγαλύτερες προκλήσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Ζυγός

Μήπως ψωνίζετε πάντα από τα ίδια καταστήματα, τρώτε στα ίδια εστιατόρια και κάνετε το ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής; Όποια και αν είναι η ρουτίνα σας – όλοι έχουν μία – σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγετε από αυτή και να δοκιμάσετε κάτι εντελώς καινούργιο.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι ιδιαίτερα εύκολο να παρασυρθείτε στιγμιαία από τα συναισθήματα σας, οπότε επιλέξτε με προσοχή αυτές τις στιγμές. Το να μετατρέψετε αυτή την έξοδο με φίλους σε ένα ολονύχτιο πάρτι είναι μια χαρά – το να ολοκληρώσετε όμως ένα ραντεβού φεύγοντας κρυφά δεν είναι το καλύτερο.

Ζώδια Τοξότης

Ενστερνιστείτε το αναπάντεχο! Να είστε έτοιμοι να βγείτε έξω στην πόλη άμεσα αν προκύψει κάποια καλή πρόσκληση και κρατήστε ανοιχτό το πρόγραμμα σας ώστε να έχετε τη δυνατότητα αν θέλετε να παρατείνετε λίγο περισσότερο αυτό το ραντεβού για γεύμα.

chartomantia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Λίγη επιμέλεια θα σας πάει μπροστά σήμερα. Αν και θα προτιμούσατε να είστε μαζί με τους φίλους σας σε ένα πάρτι, θα είστε καλύτερα αν δεν πιέζεστε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Αξίζει σίγουρα τον κόπο.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα καλό θα ήταν να συμμετέχετε σε μια ομάδα. Πηγαίνετε για ψώνια με φίλους για να αγοράσετε πιο σέξι ρούχα. Σερφάρετε στο διαδίκτυο με τους συναδέρφους σας για να σας δώσουν καινούργιες προοπτικές. Βγείτε έξω παρέα με τους κοντινούς σας ανθρώπους και θα αισθάνεστε πιο τολμηροί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ζώδια Ιχθύες

Προσέξετε – μην είστε φλύαροι! Ακόμη και αν μάθετε κάποιο ζουμερό κουτσομπολιό για το ποιος βγαίνει με ποιον και ποιος φίλος σας έχει ερωτευτεί το λάθος άτομο θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66