ζώδια για ελεύθερους 12/09 Τετάρτη

59292

ζώδια για ελεύθερους 12/09 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Εάν έχετε μια πρόσκληση, ακόμα και σε κάτι που νομίζετε ότι είναι ανόητο, προσπαθήστε να πάτε. Μια τρελή ενέργεια αιωρείται για εσάς, οπότε αποδεχτείτε την και ενστερνιστείτε το απροσδόκητο. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σκεφτείτε μήπως βρείτε τα παλιά σας παιχνίδια – ή έστω παλιές φωτογραφίες. Ένα βήμα πίσω στο χρόνο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να αλλάξετε την προοπτική σας με την καλή έννοια. Αφήστε τις αναμνήσεις σας να κυλήσουν και δείτε πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι.

Ζώδια Δίδυμοι

Εάν αισθάνεστε προληπτικοί απόψε, αποδεχτείτε το και ακούστε το ένστικτό σας. Αν έχετε τη διάθεση ζητήστε από αυτόν/αυτή τον/την κούκλο/α να βγείτε ραντεβού, αλλά αν αισθάνεστε ότι διστάζετε μην το παραβλέψετε. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ζώδια Καρκίνος

Το σεξαπίλ σας εκτινάσσεται χάρη στην αγάπη σας για τη διασκέδαση. Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να προσκαλέσετε κάποια άτομα σε μια χαλαρή συγκέντρωση με μουσική και αστεία.

ζώδια για ελεύθερους 12/09 Τετάρτη

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε ανακατατάξεις στη δουλειά σας; Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω και εκπλήξτε τους πάντες γύρω σας (με την καλή έννοια φυσικά). Αφήστε τους να αναρωτιούνται και θα είστε σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής.

Ζώδια Παρθένος

Τηλεφωνήστε στα κοντινά σας άτομα και ανοίξτε τους το σπίτι σας για ό,τι θέλουν να κάνουν. Είναι μια καλή στιγμή για παιχνίδια, πάρτι, λέσχες βιβλίων ή ό, τι φέρνει σε επαφή τους ανθρώπους. Αξιοποιήστε τη νεανική σας διάθεση και περάστε καλά.

astrologia-090

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ζυγός

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να διασκεδάσετε με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Ντυθείτε σαν έφηβοι ή οργανώστε μια έξαλλη βραδιά στη πόλη. Μην φοβηθείτε να αποκαλύψετε την πιο τρελή πλευρά του εαυτού σας. Το κατάλληλο άτομο είναι βέβαιο ότι θα το παρατηρήσει.

Ζώδια Σκορπιός

Εάν δεν έχετε όρεξη να βγείτε έξω, επιτρέψτε στον εαυτό σας να γυρίσει νωρίς σπίτι και να ξεκουραστεί. Μετά από μερικές έντονες μέρες, χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να επαναφορτίσετε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες.

Ζώδια Τοξότης

Μιλήστε με το παιδί που κρύβετε μέσα σας σήμερα και δοκιμάστε κάτι εντελώς διασκεδαστικό και ανόητο. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να βρεθείτε και με άλλα παιδιά και να δείτε τι αταξίες μπορείτε να κάνετε. Μπορεί να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου αδέσμευτου ενήλικα με αυτόν τον τρόπο!

ζώδια για ελεύθερους 12/09 Τετάρτη

zodia-zvdia-75

Ζώδια Αιγόκερως

Το να μεγαλώνετε μπορεί να είναι όμορφο. Παρόλο που είναι όμορφο να συμπεριφέρεστε σαν παιδιά, σήμερα δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι τέτοιο και αύριο να πρέπει να συρθείτε εξαντλημένοι στη δουλειά. Σε κάποιον αρέσει αυτή η ένδειξη ωριμότητας.

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να κάνει κρύο απόψε, οπότε αντί να βγείτε έξω, γιατί δεν μένετε σπίτι για να δείτε ταινίες με φίλους; Φέρτε καραμέλες και ποπκορν – και σιγουρευτείτε ότι με τη σειρά τους θα φέρουν και μερικούς αδέσμευτους φίλους τους μαζί!

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε ρέντα, οπότε εκμεταλλευτείτε την με διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις που πάντα θέλατε να απολαύσετε. Κάντε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό και μιλήστε σε οποιοδήποτε σέξι τύπο σας προσελκύσει την προσοχή. Απόψε είστε έτοιμοι σχεδόν για όλα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia