ζώδια για ελεύθερους 13/03 Τετάρτη

zwdia-xeiroteres-opseis-synastrias

ζώδια για ελεύθερους 13/03 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο που ανυπομονεί να σας γνωρίσει. Να είστε ανοιχτοί στην ιδέα να γνωρίσετε άτομα έξω από τον συνηθισμένο κοινωνικό σας κύκλο και οι δρόμοι σας μπορεί να διασταυρωθούν νωρίτερα από ότι νομίζετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Όταν πρόκειται να αγοράσετε κάποιο καινούργιο αξεσουάρ το ψάχνετε πολύ – γιατί θεωρείτε την αναζήτηση του/της επόμενου/ης ερωτικού/ής σας συντρόφου λιγότερο σημαντική; Αφιερώστε χρόνο για να συγκρίνετε τους υποψήφιους και να πάτε μερικά δοκιμαστικά ραντεβού μαζί τους. Πάρτε την απόφασή σας μόνο όταν θα έχετε ζυγίσει όλες τις μεταβλητές.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ομιλητική και δυναμική φύση σας μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση σήμερα με κάποιο καινούργιο άτομο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να ξέρετε πότε θα πρέπει να συνεχίσετε να μιλάτε και πότε να σιωπήσετε. Αντί να μιλάτε διαρκώς, δώστε προσοχή στις εκφράσεις του προσώπου τους για ενδείξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Μια καλή μνήμη μπορεί να εντυπωσιάσει κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε πιο στενά. Το να θυμάστε ξεχωριστά γεγονότα, ιστορίες και τα αγαπημένα χόμπι του φλερτ σας, δείχνει ότι ενδιαφέρεστε αρκετά ώστε να δίνετε τη δέουσα προσοχή σε κάθε τους λέξη.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μάθετε μερικά πράγματα για το πιο πρόσφατο φλερτ σας. Η μισή διασκέδαση στα ραντεβού είναι η χαρά της ανακάλυψης. Ανακαλύψτε τα ενδιαφέροντά τους, τα πάθη τους και αυτά που απεχθάνονται περισσότερο. Ξεκινήστε να μιλάτε μαζί τους για όλα τα θέματα από πολιτική μέχρι ποπ μουσική. Δώστε τους την ευκαιρία να αποκαλύψουν τις ελπίδες και τα όνειρά τους χωρίς να τους επικρίνετε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε έντονα την αίσθηση να θέσετε κάποιον σκοπό. Κάντε κάτι για αυτό τώρα, ενώ έχετε την αποφασιστικότητα να σας παρακινεί. Μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή από το στόχο σας, είτε προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιο φλερτ ή κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Μπορείτε να το κάνετε!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Όλες οι σχέσεις περιστρέφονται γύρω από ένα διαρκές πάρε-δώσε. Δεν μπορεί κάποιος να έχει τον πλήρη έλεγχο διαφορετικά μπορεί να καταστραφεί η σχέση. Όσο πιο γρήγορα μάθετε πώς να κάνετε συμβιβασμούς για να διατηρείτε τις ισορροπίες, τόσο πιο ομαλά θα εξελιχθεί η επόμενη ερωτική σας σχέση.

Ζώδια Σκορπιός

Προσέξτε να μην εμπλακείτε στην προσωπική ζωή ενός φίλου. Παρόλο που έχετε καλές προθέσεις, η αδιακρισία σας μπορεί να ενοχλήσει κάποιους. Αν δεν αποσυρθείτε από αυτή την κατάσταση γρήγορα, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με πολύ άσχημο τρόπο.

Ζώδια Τοξότης

Ο έρωτας πάντα είναι καλύτερος όταν συνοδεύεται από διασκέδαση. Κρατήστε τα ραντεβού σας χαλαρά, γεμάτα με παιδιάστικες δραστηριότητες όπως μια επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο ή σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας. Σπρώξτε ο ένας τον άλλον στις κούνιες. Πηγαίνετε σε ένα παγωτατζίδικο και μοιραστείτε ένα χωνάκι. Αφήστε το παιδί που κρύβεται μέσα σας να ερωτευτεί.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην παρερμηνεύσετε την αναβολή ως απόρριψη. Μόνο και μόνο επειδή κάποιος/α ακύρωσε κάποια σχέδια μαζί σας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ανησυχήσετε. Πολλές φορές προκύπτουν διάφοροι λόγοι που δεν έχουν καμία σχέση με εσάς. Δώστε σε αυτό το άτομο μια δεύτερη ευκαιρία να επαναπρογραμματίσει το ραντεβού σας.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ένα κύμα ηλεκτρισμού ανάμεσα σε εσάς και το αντικείμενο του πόθου σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι η σπίθα μιας νέας παθιασμένηςερωτικής σχέσης. Φλερτάρετε χωρίς να ανησυχείτε. Αυτή τη φορά οι φλόγες του έρωτα θα ανάψουν για τα καλά.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα το φλερτ μπορεί να είναι κάπως διφορούμενο. Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι το γέλιο και το κλείσιμο του ματιού είναι σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά το άλλο άτομο μπορεί να μην καταλάβει τον υπαινιγμό. Αντί να βασίζεστε σε υπαινιγμούς, ίσως θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πιο ευθεία προσέγγιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw