ζώδια για ελεύθερους 13/04 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-22-5

ζώδια για ελεύθερους 13/04 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Αυτό το διάστημα δε θέλετε σοβαρή σχέση. Μάλιστα, ίσως είναι καλύτερα να κρατήσετε την επόμενη ερωτική σας σχέση χαλαρή. Κρατήστε τις φαντασιώσεις σας για γάμους, παιδιά, σπίτι στα προάστια για τον εαυτό σας. Ζήστε και αγαπήστε στο παρόν.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Mην κρατιέστε αν θέλετε να πείτε σε κάποιον/α ξεχωριστό/ή πώς αισθάνεστε πραγματικά για αυτόν/αυτήν. Είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Να είστε άμεσοι σχετικά με αυτά που θέλετε και ίσως να τα επιτύχετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ακολουθήστε μια πνευματώδη προσέγγιση όταν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον/α διανοούμενο/η. Χρησιμοποιήστε την επιστημονική μέθοδο – παρατηρήστε τις προθέσεις τους, συλλέξτε πληροφορίες, σχηματίστε μια υπόθεση, αναλύστε τα δεδομένα και στη συνέχεια δοκιμάστε τη θεωρία σας πάνω στο πώς θα πρέπει να είναι το τέλειο ραντεβού. Επαναλάβετε μέχρι να έχετε τα τέλεια αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας αν θέλετε να σας ανοιχτεί κάποιο καινούργιο άτομο που γνωρίσατε. Η ικανότητά σας να ακούτε ενθαρρύνει ήδη τους άλλους να πουν την άποψή τους, αλλά αν δε μοιραστείτε κι εσείς κάτι προσωπικό, η συζήτηση δεν θα προχωρήσει παρακάτω.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορεί να εντυπωσιαστείτε από κάποιον/α καινούργιο/α. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος το σεβασμό σας, οπότε προσέξτε. Αυτό το άτομο μπορεί να αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του. Ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί τους για να μάθετε περισσότερα. Στη συνέχεια, κάντε την κίνησή σας.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια καλή ή μια κακή μέρα. Ενώ δεν μπορείτε να ελέγξετε το μέλλον, μπορείτε να συμμετέχετε στην διαμόρφωση του παρόντος επιλέγοντας με σύνεση ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε μια θετική στάση παρά τις αντιξοότητες.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα βρείτε κάποιο άτομο με το οποίο μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Όταν ψάχνετε για άτομα με την ίδια νοοτροπία με τη δική σας, έχετε ήδη κάτι κοινό με αυτούς. Μπορείτε να συμμετέχετε σε σε μια λέσχη ανάγνωσης βιβλίων ή να γραφτείτε σε μια μεικτή αθλητική ομάδα. Κάντε επαφές με άτομα που σας καταλαβαίνουν.

Ζώδια Σκορπιός

Μια ασυνήθιστη μικρή λεπτομέρεια σήμερα μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να πάρετε το θάρρος ώστε να επιδιώξετε επαφή με κάποιον/α καινούργιο/α. Παρόλο που είστε έτοιμοι για ραντεβού, είναι ωραία να παίρνετε ένα σημάδι ενθάρρυνσης από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δείτε το ως οιωνό για όλα τα καλά πράγματα που έρχονται.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να βαριέστε με τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Αντί να βυθίζεστε ολοένα και περισσότερο στην ανία, επιδιώξτε να βγείτε έξω με κάποιον από τους πιο κεφάτους φίλους σας. Θα σας προφυλάξουν από την επέλαση της βαρεμάρας. Κάντε το ίδιο για αυτούς αν πέσουν σε μελαγχολία.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιος επιπόλαιος φίλος σας μπορεί να διακόψει τα σχέδιά σας σήμερα. Παρόλο που είναι ενοχλητικό να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας για να τους εξυπηρετήσετε, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Στο μέλλον, παραλείψτε να στέλνετε προσκλήσεις σε αυτόν τον φίλο, μέχρι να καταλάβει ότι οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής δεν θα γίνονται αποδεκτές.

zwdia-66

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να επικοινωνείτε με δημιουργικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε κωδικοποιημένα σημειώματα ή αστεία μηνύματα για να φλερτάρετε με κάποιον/α που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Στείλτε το μήνυμά σας σαν σαΐτα αντί να το στείλετε από το κινητό. Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα κάντε την αναζήτηση των ραντεβού σας με δημιουργικό τρόπο. Κάντε εγγραφή σε μερικές διαδικτυακές σελίδες γνωριμιών και δημιουργήστε ένα ενδιαφέρον προφίλ. Αναδείξετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φροντίζοντας να είστε ειλικρινείς. Τίποτα δεν σκοτώνει πιο γρήγορα το ρομαντισμό σε μια δυνητική ερωτική σχέση από τα ψέματα για την εξωτερική εμφάνιση, τη δουλειά ή τα χόμπι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw