ζώδια για ελεύθερους 13/08 Δευτέρα

surreal-steampunk-jewellery-bjrg-2009-collection

ζώδια για ελεύθερους 13/08 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Έχετε να σκεφτείτε τον/την πρώην σας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τώρα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να μπει εμπόδιο στην συναισθηματική σας εξέλιξη – γράψτε τους ένα γράμμα και μετά κάψτε το (ή διαγράψτε το). Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τα πάτε πολύ καλά στη δουλειά σας τώρα, αλλά η ερωτική σας ζωή χρειάζεται λίγη επιπλέον ενέργεια. Δείτε όλα σας τα παλιά προφίλ – ή αν δεν έχετε κάποιο, φτιάξτε αμέσως ένα. Αφήστε νέους ορίζοντες να ανοιχτούν μπροστά σας και να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα σας ευχαριστήσουν.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε απίστευτα αφηρημένοι σήμερα – είναι αδύνατον να μείνετε σε ένα μέρος. Προσπαθήστε να χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία. Ακολουθήστε τα πιο έντονα συναισθήματα σας ή βρείτε έναν νέο τρόπο για να μείνετε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο!

Ζώδια Καρκίνος

Ανοιχτείτε σε νέες διαδικτυακές γνωριμίες. Εγγραφείτε σε καινούργια γκρουπ που ασχολούνται με θέματα που σας ενδιαφέρουν. Μην ντραπείτε να το μοιραστείτε ειδικά αν είναι κάτι συναρπαστικό. Θα προσελκύσετε κάθε είδους καινούργιες προοπτικές!

ζώδια για ελεύθερους 13/08 Δευτέρα

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην τελειότητα και στην πραγματικότητα. Μπορεί να έχετε παρασυρθεί τόσο πολύ από το κυνήγι του ιδανικού συντρόφου, όταν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επεκτείνετε την αναζήτησή σας. Αν είστε ανοικτόμυαλοι θα είναι πιο εύκολο να βρείτε το τέλειο ταίρι για εσάς.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε μια θυσία, οπότε μην περιμένετε ότι θα έχετε και πολύ ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Απλά κατεβάστε το κεφάλι και τελειώνετε με αυτό – καθώς προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε όλο αυτό το χάος, μπορεί εύκολα να προσελκύσει την προσοχή σας κάποιος/α χαριτωμένος/η.

Ζώδια Ζυγός

Αφήστε την αναζήτηση του έρωτα για τώρα και απλά επικεντρωθείτε στους άλλους απλώς σαν άτομα. Ακούστε τους και προσπαθήστε πραγματικά να καταλάβετε αυτό που προσπαθούν να σας πουν. Μπορεί να ακούσετε και κάτι που να ταιριάζει με την κατάστασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Μπορείτε να παίξετε εκ του ασφαλούς ή να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Αν διαλέξετε τον εύκολο δρόμο, μην περιμένετε και πολλά. Αν επιλέξετε να τολμήσετε, θα γνωρίστε μερικά εκπληκτικά καινούργια άτομα – και πιθανόν κάποιον/α αδέσμευτο/η και χαριτωμένο/η!

Ζώδια Τοξότης

Μια ισχυρή αίσθηση περιπέτειας ξεχειλίζει από μέσα σας και σας ωθεί να δοκιμάσετε να κάνατε κάτι εντελώς έξω από τον χαρακτήρα σας. Κάντε μαθήματα ελεύθερης κατάδυσης, προγραμματίστε (επιτέλους) εκείνο το ταξίδι στην Αυστραλία ή ζητήστε από αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α συνάδερφό σας να βγείτε ραντεβού. Να είστε σίγουροι ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα σας αρέσει πολύ.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα τελευταία η δουλειά σας απορροφά μεγάλο μέρος της πνευματικής σας ενέργειας. Μην κάνετε μόνο αγγαρείες και πιέστε τον εαυτό σας να βρει μια λύση. Φροντίστε τις ανάγκες σας και παραιτηθείτε όταν πρέπει.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 13/08 Δευτέρα

Ζώδια Υδροχόος

Αυτός/αυτή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα από το γραφείο μπορεί να είπε όχι, αλλά μπορεί να μην χάθηκαν όλα. Η γοητεία σας μπορεί να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, οπότε τραβήξτε τους την προσοχή και παίξτε το δύσκολοι. Τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα για εσάς αυτή τη φορά.

Ζώδια Ιχθύες

Ακούστε προσεκτικά σήμερα την ιστορία κάποιου. Μην κάθεστε απλά εκεί περιμένοντας να κάνετε το επόμενο σχόλιο – καθαρίστε το μυαλό σας. Θα λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα ή κάποιο μάθημα που θα μπορέσετε να εφαρμόσετε κάπου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66