ζώδια για ελεύθερους 13/09 Πέμπτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζώδια για ελεύθερους 13/09 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Τώρα ήρθε η στιγμή να εργαστείτε σκληρά και να ολοκληρώσετε μερικά επιτεύγματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε μια ερωτική αναζήτηση ή να επαναλάβετε ένα πρόσφατο ραντεβού, αλλά βεβαιωθείτε ότι θα αναλάβετε κάποιου είδους δράσης.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη ένταση στη δουλειά σας τώρα αλλά θα είναι λάθος να παραμελήσετε την ερωτική σας ζωή με την ενέργεια που έχετε τώρα. Πάρτε λίγο χρόνο για να ρίξετε μια ματιά στις προσωπικές αγγελίες και επικοινωνήστε με τις πιο καλές προοπτικές.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε εξαιρετικά εναρμονισμένοι με τις όποιες λεπτομέρειες τώρα και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Λειτουργείτε έξυπνα και φαίνεστε υπέροχα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να δώσετε μια ώθηση στην ερωτική σας ζωή και δείτε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε τάξη την ερωτική σας ζωή και να διαγράψετε πράγματα από τη λίστα των υποχρεώσεών σας. Τι γίνεται με την ερωτική σας λίστα; Κάντε κάποια κοινωνικά σχέδια και δείτε μερικές νέες προοπτικές διαδικτυακά ή πρόσωπο με πρόσωπο.

ζώδια για ελεύθερους 13/09 Πέμπτη

zwdia-fotia

Ζώδια Λέων

Στη δουλειά σας μπορεί να ασχολείστε όλη μέρα με λογαριασμούς. Ωστόσο, στην ερωτική σας ζωή είστε λιγότερο πρόθυμοι να πάρετε συναισθηματικά ρίσκα. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας και σκεφτείτε καλά κάθε σας κίνηση.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε εκατομμύρια επαγγελματικά e-mails στα οποία πρέπει να απαντήσετε και πολλά καθήκοντα να διεκπεραιώσετε αλλά είστε εξαιρετικά σέξι αυτή τη στιγμή και είναι κρίμα να χαραμίσετε αυτή την ενέργεια.

Ζώδια Ζυγός

Νωρίς σήμερα τα πάντα αφορούν την επικοινωνία – γράψτε αυτό το μήνυμα για να φλερτάρετε, σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε στον τηλεφωνητή του τελευταίου σας ραντεβού και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάτι αστείο να μοιραστείτε. Αργότερα, θα μάθετε πολλά απλά και μόνο ακούγοντας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ζώδια Σκορπιός

Με ελάχιστες τροποποιήσεις μπορεί να έχετε τεράστιες αλλαγές σήμερα. Δοκιμάστε να κατεβάσετε εντελώς το διαδικτυακό σας προφίλ και να το ξαναφτιάξετε από την αρχή. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα λόγια και βάλτε μια καινούργια φωτογραφία προφίλ. Στολίστε το!

Ζώδια Τοξότης

Όσο περισσότερες δουλειές τελειώνετε, τόσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα έχετε για διασκέδαση μετά. Πιθανόν η σημερινή να μην είναι και η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, οπότε αν βάλετε το κεφάλι κάτω και ασχοληθείτε με τις δουλειές και τα καθήκοντά σας, θα είστε έτοιμοι για το κοντινό μέλλον.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάντε μια προετοιμασία – ρωτήστε για αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα. Εξάλλου, ο κόσμος είναι μικρός! Δείτε τι μπορείτε να μάθετε από το internet, αλλά να ξέρετε πότε θα πρέπει να τα παρατήσετε. Ψάξτε όσο χρειάζεται για να πάρετε τις πληροφορίες που θέλετε.

zodia-zvdia-75

ζώδια για ελεύθερους 13/09 Πέμπτη

Ζώδια Υδροχόος

Σε έναν καλύτερο κόσμο, θα βλέπατε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και θα ήσασταν σίγουροι για την εχεμύθεια των άλλων αλλά τώρα θα πρέπει να είστε λίγο παραπάνω καχύποπτοι – ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή.

Ζωδια Ιχθύες

Αν κάτι δεν φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο – όπως για παράδειγμα το να στείλετε μήνυμα σε αυτόν τον κούκλο/κοπέλα ή να ξεκινήσετε μια φιλική συζήτηση στη δουλειά, γιατί να μην το κάνετε; Θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε το συντομότερο δυνατόν. Ποτέ δεν ξέρετε ποιες πιθανότητες υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot