Ζώδια για ελεύθερους 14/03 Πέμπτη

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

Ζώδια για ελεύθερους 14/03 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχροναείναι πηγή έμπνευσης, αλλά μπορεί να θέλετε να κρατήσετε την αναζήτηση για τον έρωτα έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Η αναζήτηση του έρωτα αξίζει την πλήρη προσοχή σας. Όσο περισσότερο προσπαθείτε για να βρείτε τον έρωτα, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ο χρόνος για εσάς είναι πολυτέλεια το τελευταίο διάστημα. Είστε τόσο απασχολημένοι με την καριέρα σας και άλλες ευθύνες που καλό θα ήταν να κάνετε ένα διάλειμμα για να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα – ή ακόμα καλύτερα, για να μιλήσετε σε εκείνον/η τον/την σέξι τύπο/κοπέλα στη δουλειά. Σταματήστε για λίγο ό,τι κάνετε για να προετοιμάσετε την κίνησή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε πολλές ιδέες για το πώς είναι ένα τέλειο ραντεβού, οπότε γιατί δεν πραγματοποιείτε κάποια; Ζητήστε από κάποιον/α που έχετε βάλει στο μάτι να βγείτε έξω για να διασκεδάσετε. Δοκιμάστε την πιο συναρπαστική δραστηριότητα για να δείτε αν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Το σπίτι μας λέει πολλά για την προσωπικότητα μας, το πρόγραμμα μας και τις υγιείς (ή ανθυγιεινές) μας συνήθειες. Πριν προσκαλέσετε άλλους στο δικό σας, βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας αντανακλά τον αληθινό σας εαυτό. Καθαρίστε, πετάξτε ο,τιδήποτε άχρηστο και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Ζώδια Λέων

Η ματαιοδοξία σας δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο σε ένα πιθανό ραντεβού. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας δε στρώνουν με τίποτα ή έχετε βγάλει ένα τεράστιο σπυρί, μην αφήνετε τις ανασφάλειες για την εμφάνισή σας να μπουν εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή. Η αυτοπεποίθηση και η ελκυστική σας προσωπικότητα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Μήπως σαμποτάρετε τα ραντεβού σας επειδή φοβάστε να γνωριστείτε καλύτερα με κάποιον/α καινούργιο/α; Αντί να σκέφτεστε από τώρα άσχημους χωρισμούς και πληγωμένα συναισθήματα, δώστε την ευκαιρία σε μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση να ανθίσει. Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά μέχρι να είστε έτοιμοι να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Εσείς έχετε τον έλεγχο.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα δείξτε καλοσύνη σε κάποιον/α που χρειάζεται έναν καλό ακροατή. Αφήστε τους φίλους σας να ξεσπάσουν για τα πρόσφατα προβλήματά τους χωρίς να τους επικρίνετε. Δίνοντας τους μια διέξοδο για να μοιραστούν τις απογοητεύσεις τους, αποτρέπετε ένα ενδεχόμενο ξέσπασμα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση στα καινούργια άτομα που γνωρίζετε. Κάθε φορά που αισθάνεστε έτοιμοι να εκραγείτε από θυμό, μετρήστε μέχρι το εκατό, σκεφτείτε χαριτωμένα κουτάβια ή φανταστείτε τη θάλασσα. Κάνετε ό, τι χρειάζεται.

Ζώδια Τοξότης

Η επικοινωνία δεν έχει να κάνει πάντα με λέξεις. Μπορείτε να καταλάβετε πολλά για ένα άτομο από τη γλώσσα του σώματός του. Τα σταυρωμένα χέρια, τα δάχτυλα που χτυπάνε νευρικά σε επιφάνειες και τα βλέμματα στραμμένα στον ουρανό μπορεί να σημαίνουν ότι το άτομο αυτό είναι ταραγμένο ή νευρικό. Το χαμόγελο, το κλείσιμο του ματιού και τα ανοιχτά χέρια αφορούν κάποιον/α προσιτό/ή και ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα. Προσέξτε το νόημα σε όσα δε λέγονται με τις λέξεις.

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Το να μένετε πιστοί στον εαυτό σας είναι ζωτικής σημασίας για την ερωτική σας ζωή. Είναι δελεαστικό να χρησιμοποιείτε παλιότερες, πιο κολακευτικές φωτογραφίες του εαυτού σας στο διαδικτυακό σας προφίλ. Ή να λέτε ψέματα για τα ενδιαφέροντά σας ώστε να ταιριάζουν με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει. Αλλά στο τέλος, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το άτομο δεν είστε πραγματικά εσείς. Να είστε ο εαυτός σας και αφήστε τα ραντεβού σας να κρίνουν αν ταιριάζετε ή όχι.

Ζώδια Υδροχόος

Μια παράξενη αντίδραση σε κάτι που θα πείτε σήμερα, μπορεί να οδηγήσει σε παρεξήγηση. Να έχετε υπόψη σας ότι ο καθένας δεν μπορεί να καταλάβει την άποψή σας ή να αντιληφθεί την αίσθηση του χιούμορ σας. Μερικές φορές είναι καλύτερο να τους αφήνετε να μαντέψουν. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να είστε είναι προβλέψιμοι.

Ζώδια Ιχθύες

Απόψε ετοιμάστε ένα ωραίο δείπνο για δύο. Προσκαλέστε έναν φίλο ή ένα καινούργιο φλερτ για ένα αξέχαστο γεύμα. Κάντε τη στιγμή ακόμα πιο αξέχαστη ζητώντας τους να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε. Μπορείτε ακόμη και να παίξετε το παιχνίδι του «ποιος μπορεί να κάνει το πιο γευστικό πιάτο»!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA