ζώδια για ελεύθερους 14/03 Τετάρτη

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζώδια για ελεύθερους 14/03 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Κάποιος από το πουθενά είναι ερωτευμένος μαζί σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά και να είστε προσεκτικοί όταν αντιμετωπίζετε τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Σε περίπτωση που οι ρόλοι αντιστραφούν, θα θέλατε να σας προσέξουν το ίδιο, έτσι δεν είναι;

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είναι η τέλεια ημέρα για να κάνετε πράγματα που θα σας πάνε μπροστά, τόσο έξω στον κόσμο όσο και στο μυαλό σας. Βγείτε εκεί έξω και κάντε επαφές με νέους ανθρώπους. Δείτε τις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο. Κι ενώ κάνετε αυτό, ενισχύστε τις ερωτικές σας προοπτικές.

Ζώδια Δίδυμοι

Περιμένετε με ανυπομονησία να σας απαντήσει στο μήνυμα σας κάποιος χαριτωμένος τύπος, αλλά ξέρετε τι λένε ότι γίνεται όταν παρακολουθούμε συνέχεια κάτι που βράζει, σωστά; Κρατηθείτε απασχολημένοι με φίλους και διασκέδαση, αφού ο έρωτας τώρα κινείται με τους δικούς του ρυθμούς.

Ζώδια Καρκίνος

Το σπίτι είναι συνήθως εκεί που βρίσκεται η καρδιά μας, αλλά καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας έξω. Δοκιμάστε να πάτε για γεύμα με κάποιον καλό σας φίλο – ή ίσως ένα χαλαρό ραντεβού (μια βόλτα στο πάρκο;) θα μπορούσε να φτιάξει τη μέρα σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Υποβαθμίστε λίγο τα φυσικά σας προσόντα για τώρα. Θέλετε να αφήσετε και κάτι που να μπορούν να ανακαλύψουν αργότερα, έτσι δεν είναι; Μην ανησυχείτε, είστε κάτι παραπάνω από γοητευτικοί όταν κρατάτε χαμηλό προφίλ.

Ζώδια Παρθένος

Κρατήστε λίγο χρόνο αργότερα για τις δουλειές του σπιτιού – αν πρέπει να είστε παραγωγικοί, βγείτε εκεί έξω και κάντε κάποιες εξωτερικές εργασίες. Έχετε το σωστό είδος ερωτικής ενέργειας που σας επιτρέπει να φλερτάρετε ακόμη και όταν περιμένετε στην ουρά!

Ζώδια Ζυγός

Προσοχή στο συναισθηματικό τέλμα τώρα – δεν θέλετε να κολλήσετε αντιμετωπίζοντας διαρκώς αρνητική ενέργεια. Κάντε λίγη γυμναστική, κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας, κάντε έναν μεγάλο περίπατο με ένα φίλο – και να περιμένετε ότι η θετική ενέργεια θα έρθει σύντομα!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Ζώδια Σκορπιός

Κάντε μια σημαντική ερώτηση. Το κατάλληλο άτομο θα σας πει τα πάντα για τον εαυτό του, και είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να καταλάβετε μερικά από αυτά που δεν αποκαλύπτει. Μια συζήτηση σχετικά με τα ελαττώματα μπορεί να γίνει πραγματικά παράξενη αρκετά γρήγορα.

Ζώδια Τοξότης

Η μοναδικότητά σας λειτουργεί ευνοϊκά για την ερωτική σας ζωή και τώρα είστε περισσότερο εφευρετικοί από ποτέ. Αφεθείτε να είστε αστείοι, παράξενοι, ιδιαίτεροι και αξιαγάπητοι – όλα είστε εσείς.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν τελευταία είχατε πέσει σε τέλμα σε σχέση με τις εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, σήμερα θα υπάρξει κάποια πρόοδος με εκπληκτικά αποτελέσματα – ενημερωθείτε για τις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο, βγείτε έξω και γνωρίστε καινούργια άτομα. Αν δεν κάνατε τίποτα από όλα αυτά μέχρι τώρα, ξεκινήστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

taro-zodia-098

Ζώδια Υδροχόος

Εάν έχετε μερικές φιλόδοξες ιδέες σχετικά με τι θα κάνετε σήμερα, περιορίστε τις λίγο. Τα ερωτικά ζητήματα είναι ούτως ή άλλως λίγο συγκεχυμένα, προς το παρόν, επομένως ίσως απλά να πρέπει να χαλαρώσετε και να μείνετε λίγο μόνοι.

Ζώδια Ιχθύες

Το να αφήνετε τη ζωή σας να εξελίσσεται μόνη της είναι καλό, αλλά τώρα ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Μην κάνετε απλώς ό,τι και οι άλλοι – η καρδιά και το μυαλό σας θα σας δείξουν πού πρέπει να πάτε.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος  λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-087