ζώδια για ελεύθερους 14/04 Κυριακή

imerisies-4414

ζώδια για ελεύθερους 14/04 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Έχετε συναίσθηση της πραγματικότητας. Έχει τελειώσει – το ξέρετε αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να το αποδεχτείτε. Σήμερα θα κάνετε μια προσπάθεια. Είτε προσπαθείτε να συνέλθετε από κάποιον/α που σας παράτησε μετά το πρώτο ραντεβού είτε μετά από το τέλος 50 χρόνων γάμου, χρειάζεστε χρόνο για να γιατρέψετε τις πληγές σας. Αν αισθανθείτε ότι δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, θα πρέπει να μιλήσετε σε κάποιον.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αν σήμερα αισθάνεστε κάπως νωθροί (και έτσι ακριβώς αισθάνεστε) τηλεφωνήστε στους φίλους σας. Αφήστε τους έρωτες για σήμερα. Αυτό που χρειάζεστε είναι διασκέδαση με τα φιλαράκια σας. Είτε αυτό είναι μια εκδρομή στο βουνό για σκι είτε μια βραδινή έξοδος για δοκιμή κρασιών, χαλαρώστε απολαμβάνοντας την παρέα των φίλων σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Να μιλήσετε για οικονομικά θέματα; Ίσως όχι. Δεν είναι ευγενικό να ρωτήσετε κάποιον πόσα χρήματα βγάζει. Μην το κάνετε. Ακόμη και αν η συζήτηση πάει προς αυτή την κατεύθυνση, μην ενδώσετε στην παρόρμηση να τους ανακρίνετε για τα οικονομικά τους. Θα φανείτε σαν ερασιτέχνες (και δεν είστε).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Ασκείτε ακαταμάχητη γοητεία στο περιβάλλον σας. Γι ‘αυτό όταν πρόκειται για ραντεβού, καλό θα ήταν να μη φτύνετε εκεί που τρώτε. Αποφύγετε να φέρετε το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο, ακόμα και το τέταρτο ραντεβού στο αγαπημένο σας στέκι. Ο κόσμος είναι γεμάτος τρελούς.

Ζώδια Λέων

Σήμερα αντιμετωπίζετε ένα θέμα με την ανηθικότητα. Είτε ετοιμάζεστε να πέσετε στο κρεβάτι με σχεδόν οποιονδήποτε/οποιαδήποτε, είτε έχετε σχέσεις με κάποιον/α που θα έπεφτε στο κρεβάτι με οποιονδήποτε/οποιαδήποτε, βρίσκεστε σε επικίνδυνο έδαφος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά καλό θα ήταν να γνωριστείτε λίγο καλύτερα πριν έρθετε σε στενή σωματική επαφή.

Ζώδια Παρθένος

Η κλασική ερώτηση: ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό; Αν είστε άντρας και θέλετε να αποπνέετε στυλ, θα πρέπει να πληρώνετε πάντα το λογαριασμό. Κυρίες, δικαιούστε να είστε λίγο παλαιών αρχών. Αν θέλει να πληρώσει εκείνος, αφήστε τον. Μην πληγώσετε τον ανδρικό τους εγωισμό. Δεν θα κάνετε ποτέ λάθος αν πληρώσετε το λογαριασμό μισά-μισά.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Τα ραντεβού δεν είναι κατάλληλο συναισθηματικό έδαφος για απόρριψη, ειδικά αν είναι το πρώτο. Μην νομίζετε ότι δεν μπορείτε να πάτε βαθιά, όσον αφορά τα συναισθήματα-μπορείτε. Αλλά να είστε προσεκτικοί στο πώς θα το χειριστείτε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να έρχεστε σε επαφή και στο να λέτε τον πόνο σας. Και τίποτα δεν μπορεί να ξενερώσει τον/την άλλον/η περισσότερο από τη συναισθηματική εξάρτηση.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα η ευγένεια ή ακόμη καλύτερα η σιωπή θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Όταν είστε σε κάποιο ραντεβού ποτέ μα ποτέ μην κακολογήσετε τον/την πρώην σας. Ακόμη και αν σας απάτησαν, έκλεψαν το αμάξι σας και κλώτσησαν τη γάτα σας, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε μια θετική στάση.

Ζώδια Τοξότης

Η βαρεμάρα μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σήμερα. Και ειδικά αν βρίσκεστε σε κάποιο ραντεβού, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προσποιηθείτε ότι δε βαριέστε μέχρι να τα καταφέρετε. Μπορεί αυτός/αυτή που έχετε απέναντί σας να είναι το πιο βαρετό και ηλίθιο άτομο που έχετε γνωρίσει, αλλά μην τους το δείξετε. Η εξαιρετική σας ικανότητα να κάνετε τους πάντες να αισθάνονται όμορφα όταν βρίσκονται μαζί σας, θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο έχετε και τα δύο: και γεμάτη κοινωνική ζωή και μια πυρετώδη επαγγελματική ζωή. Αλλά τα καταφέρνετε εξίσου καλά και στα δύο. Απλά να έχετε υπομονή και καλή ανταπόκριση στις απαιτήσεις κάθε είδους. Οι ενημερωμένες και πνευματώδεις λύσεις σας θα θαμπώσουν οποιονδήποτε σε απόσταση ακοής.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό τα πάντα σας φαίνονται κάπως βαρετά. Ίσως ήρθε καιρός να κάνετε μερικές αλλαγές. Αν έχετε καιρό να αλλάξετε το διαδικτυακό σας προφίλ, κάντε το σήμερα. Αλλάξτε δρόμο όταν γυρνάτε σπίτι από τη δουλειά. Πού ξέρετε… Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στη στάση του λεωφορείου!

Ζώδια Ιχθύες

Ο/Η κούκλος/α του γραφείου γίνεται πιο σέξι μέρα με τη μέρα. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας ελκύει σε αυτόν/αυτήν; Είναι κάτι αληθινό ή απλά η αίσθηση του απαγορευμένου; Το να βγείτε ραντεβού με κάποιον συνάδερφο είναι λύση ανάγκης. Αν είστε αποφασισμένοι να φλερτάρετε με αυτό το άτομο, να ξέρετε ότι μπορεί να σας κοστίσει τη δουλειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw