ζώδια για ελεύθερους 14/08 Τρίτη

test-psyxologias-erimos

ζώδια για ελεύθερους 14/08 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Το να ακούσετε το ένστικτό σας είναι ζωτικής σημασίας τώρα. Προσπαθήστε να μην πέσετε στην παγίδα να ακολουθήσετε τα περίεργα σενάρια που φτιάχνει η φαντασία σας. Το ένστικτό σας μπορεί να σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να το ακούσετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τώρα ήρθε η ώρα να οργανώσετε κάποιου είδους επανασύνδεσης; Μια μέρα με παλιούς φίλους ή με την οικογένεια σας θα σας θυμίσει πόσα πράγματα έχετε κατορθώσει στη ζωή σας. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να κάνει την εμφάνισή του – μπορεί να δείτε ακόμη μια φορά το φλερτ σας από το σχολείο!

Ζώδια Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ρουτίνα της ερωτικής σας ζωής. Απελευθερωθείτε από παλιά συναισθηματικά βάρη. Προσπαθήστε να σταματήσετε να έχετε εμμονές με πρώην συντρόφους σας και να ενστερνιστείτε πραγματικά την εργένικη ζωή. Έχετε πολλά πράγματα να περιμένετε!

Ζώδια Καρκίνος

Το βαρύ σας πρόγραμμα ρουφάει όλη σας την ενέργεια. Μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας; Ξεκινήστε επιτέλους αυτό το βιβλίο, κάντε μερικά ακόμη σετ στο γυμναστήριο ή περάστε λίγο παραπάνω χρόνο με τη γάτα σας. Θα είστε πάλι σε ετοιμότητα πριν καν το καταλάβετε.

ζώδια για ελεύθερους 14/08 Τρίτη

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Αναλάβετε εργασία και τακτοποιήστε επιτέλους αυτό το περίεργο πρόβλημα στο σπίτι σας ή κάτι που αφορά την οικογένεια σας. Είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στην αναζήτηση του τέλειου ερωτικού συντρόφου αν η προσοχή σας αποσπάται διαρκώς από άλλα θέματα. Μια γρήγορη λύση μπορεί να σας ανοίξει μερικές νέες πόρτες.

Ζώδια Παρθένος

Κάτι μπορεί να μην σας κολλάει σε αυτό το καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον. Τα λόγια δεν ανταποκρίνονται εντελώς στις πράξεις τους, οπότε ίσως ήρθε η ώρα για μια πιο ευθεία προσέγγιση. Καθίστε και συζητήστε σοβαρά μαζί τους – αξίζετε να ξέρετε που πάνε τα πράγματα μεταξύ σας!

Ζώδια Ζυγός

Η οικογένεια σας πρέπει να έχει προτεραιότητα σήμερα. Τηλεφωνήστε νωρίς σε κάποια μέλη της οικογένειας σας για να μάθετε τα νέα τους – θέλετε να ξέρουν ότι τους σκέφτεστε. Μπορεί ακόμη και να οργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Κάποιες καλές συμβουλές από τους ανθρώπους που σας αγαπούν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Ένα φανταστικό μήνυμα σας τρελαίνει, αλλά μην το συνεχίσετε για πολύ. Χαλαρώστε και πραγματικά προσπαθήστε να αναλύσετε το περιεχόμενο του. Διαβάστε πίσω από τα συμφραζόμενα – διαφορετικά, μπορεί να σας διαφύγει κάτι κρίσιμο.

Ζώδια Τοξότης

Λέτε φανταστικές ιστορίες, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να αναδειχθεί. Μοιραστείτε τις ιστορίες σας με τους φίλους σας όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται βαρετά. Αντιμετωπίζετε με χιούμορ τη ζωή και αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους άλλους.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί εσείς να είστε χαμηλών τόνων και εκείνοι να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις ή εσείς να είστε αδέξιοι και εκείνοι να είναι αθλητικοί τύποι. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα βγαίνατε ραντεβού με κάποιον τόσο διαφορετικό αλλά προς το παρόν τους θεωρείτε φανταστικούς – και το αντίστροφο. Προχωρήστε – δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 14/08 Τρίτη

Ζώδια Υδροχόος

Αυτή η μελαγχολική περίοδος που περνάτε ίσως να είναι ευλογία τελικά. Θα βρείτε το χρόνο να κατανοήσετε κομμάτια της προσωπικότητάς σας. Το πώς θα εφαρμόσετε τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις στην ερωτική σας ζωή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, αλλά μη χάσετε αυτή την ευκαιρία για αλλαγή.

Ζώδια Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό περνούσατε πολύ χρόνο στον καναπέ σας αλλά σήμερα θα πρέπει επιτέλους να ετοιμαστείτε και να βγείτε έξω. Δοκιμάστε να κάνετε μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο ή στο πάρκο. Ο/Η χαριτωμένος/η γείτονας/γειτόνισσα μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα με σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66