ζώδια για ελεύθερους 15/03 Πέμπτη

imerisies-21214

ζώδια για ελεύθερους 15/03 Πέμπτη

 

Ζώδια Κριός

Μπορεί να αισθάνεστε πανέτοιμοι να κερδίσετε στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά το παιχνίδι αυτό αλλάζει διαρκώς. Δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Απλά χαλαρώστε, διασκεδάστε και να είστε ο εαυτός σας –είναι βέβαιο ότι κάτι σωστό θα έρθει στο δρόμο σας.

 

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Κάντε μια σοβαρή προσπάθεια για να βρείτε νέες ερωτικές προοπτικές. Δοκιμάστε να διαβάσετε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, ρωτήστε κάποιον που έχει μια ασυνήθιστη σχέση για το πως τα βγάζει πέρα και δώστε λίγο χώρο στις απόψεις σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάτι πολύ ενδιαφέρον και πιθανόν πολύ ισχυρό υποβόσκει σήμερα στις σχέσεις και τις προοπτικές σας – ο,τιδήποτε επιφανειακό σίγουρα οδηγεί σε κάτι περισσότερο. Προσέξτε, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε!

Ζώδια Καρκίνος

Για να καταφέρετε να προχωρήσετε είναι απαραίτητο να μπορέσετε να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας ζητήματα. Καταγράψτε τα όλα, μιλήστε για αυτά με τους φίλους σας και πάρτε όση βοήθεια χρειαστείτε – αξίζει τον κόπο για την καρδιά και την ψυχή σας.

taro-zodia-76
Ζώδια Λέων

Το να βοηθήσετε κάποιον φίλο σας να προχωρήσει μπορεί να μην σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αλλά κάνει καλό στο κάρμα σας – και αργότερα απόψε, θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας με έναν τρόπο που διατηρεί τις ερωτικές σας προοπτικές.

Ζώδια Παρθένος

Ο θεός Έρωτας είναι πολύ απασχολημένος σήμερα και πιθανότατα να βρεθείτε σε διασταυρούμενα πυρά. Ενισχύστε τις πιθανότητές σας βρίσκοντας πολλά νέα, παράξενα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, που κατά προτίμηση περιλαμβάνουν μερικά καινούργια άτομα και μέρη.

Ζώδια Ζυγός

Κάποιος από το παρελθόν σας μπορεί να εμφανιστεί πάλι στη ζωή σας σήμερα. Πρόκειται για κάτι τρομακτικό ή απλά για μια υπενθύμιση – ή ίσως ακόμη και κάτι που να μπορείτε να αξιοποιήσετε; Στην πραγματικότητα όλα καταλήγουν όπως εσείς επιλέγετε να τα δείτε.

zwdia-tarw-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Ζώδια Σκορπιός

Η διάσταση των απόψεων σήμερα θα πάρει έναν πιο σέξι χαρακτήρα από το να γνέφετε απλά καταφατικά και να συμφωνείτε. Προχωρήστε και φέρτε προς συζήτηση ζητήματα θρησκείας ή πολιτικής–και να είστε σίγουροι ότι θα προκαλέσετε ενδιαφέρον και ίσως θα καταφέρετε να διαχωρίσετε τους έξυπνους από τους υπόλοιπους.

Ζώδια Τοξότης

Είστε πάντα έτοιμοι για διασκέδαση, αλλά τώρα δεν φοράτε παρωπίδες – πράγμα που είναι πολύ καλό. Δώστε στους άλλους να καταλάβουν ότι τους παρακολουθείτε και ότι είστε ακόμη πιο έξυπνοι και ετοιμόλογοι από ότι συνήθως.

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης

αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα οι προσπάθειές σας για να είστε ισορροπημένοι, ευτυχισμένοι και έτοιμοι για τον έρωτα θα αποδώσουν. Κάντε λίγη γυμναστική και δοκιμάστε κάτι καινούριο – θα φαίνεστε υπέροχοι και θα μπορείτε να μιλήσετε για κάτι καταπληκτικό.

Ζώδια Υδροχόος

Ό,τι και αν κάνετε, προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε σε κανέναν σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσο το θέλετε. Αυτού του είδους η ενέργεια θα επιστρέψει πίσω σε εσάς, γι ‘αυτό προσπαθήστε πολύ να είστε ευγενικοί, καλοσυνάτοι και συμπονετικοί.

Ζώδια Ιχθύες

Κρατήστε το πρόγραμμά σας ευέλικτο σήμερα και σκεφτείτε μήπως βγείτε έξω με έναν στενό σας φίλο αντί με μια μεγάλη παρέα. Κάτι αναπάντεχα διασκεδαστικό βρίσκεται στο δρόμο σας, και πρέπει να είστε σε θέση να το αξιοποιήσετε στο έπακρο!

taro-zodia-098