ζώδια για ελεύθερους 15/04 Δευτέρα

zwdia-toy-neroy

ζώδια για ελεύθερους 15/04 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Είναι υπέροχο να είστε αδέσμευτοι! Μην το ξεχνάτε! Μάλιστα θα πρέπει να απολαμβάνετε τον ανέμελο τρόπο ζωής σας. Σκεφτείτε, ότι ενώ οι φίλοι σας αλλάζουν πάνες εσείς έχετε άπλετο χρόνο να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε κάθε είδους τρέλα. Χαρείτε το γιατί δεν θα κρατήσει για πάντα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τι συμβαίνει με τις ικανότητές σας στο φλερτ; Μήπως έχετε χάσει τις οδηγίες χρήσης; Είναι λυπηρό! Δεν έχετε φλερτάρει ούτε με το βλέμμα με κανέναν τις τελευταίες μέρες. Είστε αδέσμευτοι! Αρχίστε να φλερτάρετε με όποιον σας αρέσει. Ποιος ξέρει. Κάποιος/α ενδιαφέρων/ενδιαφέρουσα θα ανταποκριθεί σύντομα.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα συναισθηματικά φορτία που κουβαλάτε έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ βαριά τώρα τελευταία. Τι έχετε πάθει και περιορίζετε τόσο τον εαυτό σας από όλα και από όλους; Έτσι όπως το πάτε θα τους διώξετε όλους από κοντά σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από τις φοβίες σας και την αρνητική διάθεση. Θα πρέπει να εκπέμπετε δυναμισμό και αισιοδοξία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Καρκίνος

Γιατί κάθε φορά που τα πράγματα πάνε καλά κάνετε κάτι και τα σαμποτάρετε; Σταματήστε το! Θα ξαναπληγωθείτε; Μπορεί. Μπορεί και όχι. Αν ζείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφύγετε να πληγωθείτε, δεν ζείτε. Ρισκάρετε – βγείτε εκεί έξω και να είστε έτοιμοι για όλα! Είστε ακόμη ζωντανοί; Αυτό είναι η απόδειξη ότι δεν θα πεθάνετε από ερωτική απογοήτευση!

Ζώδια Λέων

Πριν ξεμοναχιαστείτε με αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α στο γραφείο, φροντίστε να δημιουργήσετε φιλικές σχέσεις με συναδέρφους του αντίθετου (ή του ίδιου φύλου). Μπορεί να αλλάξετε άποψη για τις σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον/α συνάδερφο και με αυτόν τον τρόπο να σώσετε τη δουλειά σας.

Ζώδια Παρθένος

Είστε πολύ μεγάλοι για παραμύθια, οπότε πότε θα σταματήσετε να περιμένετε για το «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα»; Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε τη μοίρα σας. Κάντε κάθε είδους κοινωνικές συναναστροφές: σε κλαμπ, σε μπαρ, σε συναυλίες, σε μουσεία. Ακόμη και οι ομάδες αυτοβοήθειας είναι γεμάτες από ενδιαφέρουσες προοπτικές.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η ζωή σας τελευταία είναι γεμάτη πίεση. Ακούτε διαρκώς την ίδια ερώτηση. Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα κάνεις παιδιά; Αρκετά! Η ερωτική σας ζωή είναι δικό σας θέμα. Μην αφήνετε κανέναν να σας αγχώνει με τις δικές του προσδοκίες, προθεσμίες ή απογοητεύσεις. Διαφορετικά θα γίνετε δυστυχισμένοι.

Ζώδια Σκορπιός

Η επιτυχία στον έρωτα βασίζεται στην ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε τις λεπτές ενδείξεις. Διαβάστε και ξαναδιαβάστε τις λεπτομέρειες στο διαδικτυακό προφίλ κάποιου/α που σας ενδιαφέρει, ακούστε τι λένε και αναζητήστε στοιχεία. Όταν τελικά συναντηθείτε από κοντά, προσφέρετέ τους ένα δώρο που ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα τους. Θα κερδίσετε πόντους στην εκτίμησή τους.

Ζώδια Τοξότης

Οι συναισθηματισμοί σας ταιριάζουν. Οπότε στο επόμενό σας ραντεβού γίνετε λίγο παλιομοδίτες. Να κάτι δύσκολο: σνομπάρετε τελείως την τεχνολογία. Όχι τηλέφωνα, όχι γραπτά μηνύματα – τίποτα. Βγείτε έξω χωρίς τα κινητά σας και κρατηθείτε από το χέρι. Θα γοητευτούν από τους τρόπους σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο αυθορμητισμός είναι προσόν στα ραντεβού, αλλά θα πρέπει να προσέχετε στο πώς θα τον εφαρμόσετε. Παρόλο που οι προθέσεις σας είναι καλές, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Μην εμφανιστείτε ακάλεστοι στην πόρτα του νέου σας φλερτ. Να θυμάστε ότι εδώ δεν ισχύουν κανόνες αποκλειστικότητας.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Η ζήλια και η κτητικότητα κάποιου/κάποιας πρώην σας δημιουργούν προβλήματα. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση μαζί τους μια για πάντα. Ο ορυμαγδός των τρελών μηνυμάτων και τα τηλεφωνήματα τους αργά τη νύχτα σας αποσπούν την προσοχή από το να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Αν δεν μπορέσετε να το διαχειριστείτε, κατεβάστε το τηλέφωνο σας ή αλλάξτε αριθμό.

Ζώδια Ιχθύες

Το μυαλό σας είναι ακριβώς εκεί όπου θα έπρεπε να είναι: έξω από καβγάδες. Ενώ όλοι οι άλλοι βρίσκονται στην αίθουσα συσκέψεων και τσακώνονται για τον προϋπολογισμό και τα διαγράμματα, εσείς βρίσκεστε στην τραπεζαρία και φλερτάρετε με αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α από το marketing. Εφαρμόστε αυτή την τακτική στην εργένικη ζωή σας: δράστε στη σιωπή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia