ζώδια για ελεύθερους 15/08 Τετάρτη

vimata-epityxias

ζώδια για ελεύθερους 15/08 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Ένας γρήγορος περίπατος, λίγο stretching, ένα μασάζ – σήμερα το απόγευμα θα πρέπει να φροντίσετε την προσωπική σας ανανέωση. Θέλετε να είστε φρέσκοι και αναζωογονημένοι όταν συναντήσετε κάποιον/α σέξι απόψε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η διαίσθησή σας είναι σε εγρήγορση από νωρίς σήμερα αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο και να συγκεντρωθείτε στο να εντοπίσετε κάποια στοιχεία απόψε. Απλά κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και θα τα πάτε τέλεια.

Ζώδια Δίδυμοι

Ορμήστε στη δουλειά σήμερα το πρωί, όταν είστε περισσότερο οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι. Η ενέργειά σας αργότερα θα είναι περισσότερο κοινωνική – και μέχρι σήμερα το βράδυ θα είστε έτοιμοι για κάτι νέο και διαφορετικό!

Ζώδια Καρκίνος

Σκεφτείτε φιλόδοξα! Είστε τολμηροί και αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε σχεδόν ο,τιδήποτε. Είτε έχετε ένα «καυτό» ραντεβού ή απλά θα περάσετε ήσυχα το βράδυ σας με φίλους, κάντε μεγάλα σχέδια – και να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να αλλάξουν με τους πιο απίθανους τρόπους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ζώδια Λέων

Ο μαγνητισμός σας είναι ακόμη εντονότερος χάρη στην ισχυρή προσωπική σας ενέργεια και το βράδυ θα σας βρει να φαίνεστε – και να αισθάνεστε – εκπληκτικά. Βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε!

Ζώδια Παρθένος

Αυτό το φανταστικό, σημαντικό σχέδιο που επεξεργαζόσασταν εδώ και καιρό μπορεί να πάρει μια εντελώς αναπάντεχη τροπή σήμερα. Δείξτε στο σύμπαν ότι μπορείτε να προσαρμοστείτε και να είστε βέβαιοι ότι θα προκύψουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Ζώδια Ζυγός

Αν συνεχώς προγραμματίζετε τα ίδια και τα ίδια, ίσως σήμερα ήρθε η ώρα να αλλάξετε λίγο τα σχέδια σας! Είτε πρόκειται για κάποιο σημαντικό ραντεβού ή απλά για μια έξοδο με φίλους, θα πρέπει να βρείτε κάτι δημιουργικό που θα τους εντυπωσιάσει.

ζώδια για ελεύθερους 15/08 Τετάρτη

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Είστε ελκυστικοί, εκπληκτικοί δραστήριοι και τόσα άλλα – αλλά στην παρούσα φάση θα μάθετε περισσότερα αν μείνετε στα παρασκήνια παρά στη μέση όλης της δράσης. Μην προβάλλετε προς το παρόν τις καλύτερες ιδιότητές σας και δοκιμάστε κάποιες άλλες!

Ζώδια Τοξότης

Αν είστε έτοιμοι να τροποποιήσετε τα ιδανικά σας στον ερωτικό τομέα, ίσως έρθετε αντιμέτωποι με μερικά εκπληκτικά στοιχεία στην πραγματική ζωή. Μην κάνετε πίσω σε σημαντικά θέματα φυσικά, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για κάτι (ή κάποιον) αναπάντεχο!

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να δυσκολευτείτε στη δουλειά σας σήμερα, αλλά μην αμελήσετε τις κοινωνικές σας επαφές. Ένας γρήγορος ύπνος ή λίγη άσκηση στο γυμναστήριο στο τέλος της μέρας θα σας βοηθήσουν να σας βρει το βράδυ ανανεωμένους και γεμάτους ενέργεια.

zwdia shmera

ζώδια για ελεύθερους 15/08 Τετάρτη

Ζώδια Υδροχόος

Τακτοποιήστε τις δουλειές σας όσο πιο νωρίς μπορείτε σήμερα, αφού αν αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες σας μπορείτε να κάνετε σχεδόν ο,τιδήποτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε για απόψε στην ώρα τους – σας περιμένει κάποιος/α πολύ ξεχωριστός/ή!

Ζώδια Ιχθύες

Η δουλειά σας είναι απαιτητική και το αφεντικό σας είναι σκέτος μπελάς, αλλά να έχετε το νου σας και σε κάποια ευκαιρία που μπορεί να προκύψει στον ερωτικό τομέα. Οργανωθείτε και ταχτοποιήστε τα πάντα – δε θέλετε να μείνετε μέχρι αργά στο γραφείο απόψε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia