Ζώδια για ελεύθερους 15/12 Σάββατο

double-bodied-signs

Ζώδια για ελεύθερους 15/12 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Για ποιο πράγμα νοιάζεστε περισσότερο; Το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν άτομα γύρω σας που νοιάζονται για τα ίδια πράγματα.

Το να βρείτε άτομα με την ίδια νοοτροπία είναι ένας καλός τρόπος για να ενισχύσετε τις κοινωνικές σας διασυνδέσεις.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θέλετε να προβάλλετε την πιο έξαλλη πλευρά του χαρακτήρα σας, οπότε μην αντιστέκεστε σε αυτή σας την παρόρμηση. Φορέστε το πιο σέξι συνολάκι σας και πηγαίνετε κάπου όμορφα για χορό. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας και μπορεί να γνωρίσετε και κάποιο καινούργιο πρόσωπο!

Ζώδια Δίδυμοι

Νομίζατε ότι είχατε κατανοήσει πλήρως αυτό το άτομο και ήσασταν βέβαιοι ότι δεν είναι ο τύπος σας. Το θέμα είναι ότι τώρα κατάφεραν να σας εκπλήξουν και πραγματικά σας αρέσει αυτό που βλέπετε. Είστε πρόθυμοι να το ξανασκεφτείτε; Μπορεί να κρύβουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Καρκίνος

Το κοινωνικό σας ημερολόγιο γεμίζει συνεχώς και χρειάζεται λίγη οργάνωση. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Η ευελιξία σας θα τα τακτοποιήσει όλα! Απλά να θυμάστε ποιον/ποια θα συναντήσετε κάθε βράδυ και θα είστε μια χαρά.

Ζώδια Λέων

Το να περιμένετε κάτι να συμβεί είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο, ειδικά εάν νιώθετε ότι είναι κοντά. Τώρα είστε στα πρόθυρα να επιτύχετε κάτι σπουδαίο που απλά χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο. Κάντε λίγη υπομονή ακόμη και να είστε βέβαιοι ότι θα ανταμειφθείτε.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θέλει να σας γνωρίσει κάποιον/α που νομίζει ότι θα σας ταιριάζει. Ακόμη και αν είστε λίγο σκεπτικοί με αυτό, προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Μπορεί να μη τα βρείτε ερωτικά αλλά μπορεί να περάσετε καλά μαζί τους. Διαλέξτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε και απλά χαλαρώστε!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι υπέροχη για εσάς, οπότε βγείτε εκεί έξω και περάστε όμορφα! Φανείτε τολμηροί και καλέστε και αυτόν/αυτή τον/την σέξι κοπέλα/αγόρι να βγείτε για γεύμα. Πείτε τα κουτσομπολιά του γραφείου και δείτε αν έχετε και κάτι άλλο κοινό εκτός από τον εργοδότη σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να ζωντανέψετε τον προσωπικό σας χώρο. Ένα καινούργιο χαλί, νέες ταπετσαρίες στους τοίχους – δοκιμάστε να δώσετε λίγο χρώμα. Όταν αισθάνεστε όμορφα στο χώρο που ζείτε, νιώθετε πιο άνετα να προσκαλέσετε κόσμο. Όταν τελειώσετε, κάντε ένα μικρό πάρτι για να δείξετε τις αλλαγές που κάνατε.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα έχετε ιδιαίτερη άνεση στην επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρίαγια να πείτε στο καινούργιο σας φλερτ τι σκέφτεστε. Είστε σε θέση να εκφραστείτε με μεγάλη σαφήνεια και ευκολία.

Ζώδια Αιγόκερως

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ανανεώσετε το διαδικτυακό σας προφίλ (ή μάλλον τα προφίλ σας). Δείτε ποιος μπαίνει στον λογαριασμό σας και βλέπει τις φωτογραφίες σας και αν σας φαίνονται ενδιαφέροντες περιπτώσεις, στείλτε τους ένα μήνυμα!

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του τον τελευταίο καιρό. Εμπνευστείτε από αυτούς και δοκιμάστε να κάνετε και εσείς μερικές μεγάλες αλλαγές στη δική σας ζωή! Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι τολμηρό, τώρα ήρθε η ώρα.

Ζώδια Ιχθύες

Γνωρίζετε κάποιον/α που γοητεύει την πνευματική αλλά και την πιο ρομαντική σας πλευρά. Αισθάνεστε όμορφα όταν κάνετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους, αν και όταν είστε δίπλα τους αποδιοργανώνεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot