ζώδια για ελεύθερους 16/02 Σάββατο

antres-trexoyn-makria

ζώδια για ελεύθερους 16/02 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Σήμερα, προσπαθήστε να δείξετε την ευχάριστη και γοητευτική πλευρά σας στα καινούργια άτομα που γνωρίζετε.

Ακόμα κι αν είστε σε μια χαλαρή διάθεση, τώρα θα πρέπει να δώσετε σημασία στις πρώτες εντυπώσεις. Χαμογελάστε και αποδεχτείτε το.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο σεξαπίλ σας, απλά να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από κάποιον που αισθάνεται άνετα με τον εαυτό του. Αγαπήστε τον εαυτό σας και θα βρείτε τον έρωτα που σας αξίζει.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορείτε να μάθετε πολλά για κάποιον απλά και μόνο αν κάτσετε και τον παρατηρήσετε. Μήπως αυτό το άτομο κινείται νευρικά και χτυπάει διαρκώς τα δάχτυλά του στο τραπέζι όταν μιλάτε; Μήπως τσιτώνει όταν ανακύπτουν συγκεκριμένα θέματα; Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα να είστε πιο δεκτικοί σε καινούργιες ιδέες και μπορεί να καταλήξετε να δοκιμάσετε μερικές. Είτε βρίσκεστε στην αίθουσα συνεδριάσεων είτε στην κρεβατοκάμαρα, αν δώσετε ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό για να ευδοκιμήσει, θα κάνετε την καθημερινότητά σας πιο συναρπαστική.

Ζώδια Λέων

Η ματαιοδοξία δεν έχει καμία θέση στον έρωτα. Είναι σημαντικό να φαίνεστε στα καλύτερα σας, αλλά αν κοιτάζετε τον εαυτό σας διαρκώς σε κάθε επιφάνεια αντί να προσέχετε τι λέει το ραντεβού σας, μπορεί να χαλάσει το βράδυ σας.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα μπορεί να σας ζητηθεί να ψάξετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας για να ανακτήσετε μια ανάμνηση που θα προτιμούσατε να αφήσετε θαμμένη. Συγκεντρώστε γύρω σας τους φίλους σας για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτή την συναισθηματική φάση.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα η προσοχή σας είναι επικεντρωμένη στις φιλικές σας σχέσεις. Επανασυνδεθείτε με φίλους που δεν είχατε το χρόνο να δείτε τον τελευταίο καιρό. Προγραμματίστε μια έξοδο ή μια χαλαρή συγκέντρωση για να μάθετε τα νέα τους. Φροντίστε για όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε το μόνο που να πρέπει να κάνουν εκείνοι να είναι να εμφανιστούν και να περάσουν καλά.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα έχετε την τάση να είστε πιο παρορμητικοί από ότι συνήθως. Ακολουθήστε την διάθεσή σας. Αυτή μπορεί να είναι η ώθηση χρειαζόσασταν για να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα καινούργιο πρόσωπο. Ακολουθήστε την καρδιά σας αντί για το μυαλό σας, και δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα επικεντρωθείτε σε μικρότερα θέματα αντί να μπλεχτείτε με πιο φιλόδοξα σχέδια. Θα αισθανθείτε καλύτερα, αν αρχίσετε να σβήνετε κάποιες υποχρεώσεις από τη λίστα σας. Το βράδυ γιορτάστε το βγαίνοντας έξω με φίλους.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα παραμείνετε πιστοί στα όνειρά σας. Μερικές φορές φαίνεται ότι το να ρίξετε τις προσδοκίες σας είναι ο τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα ραντεβού. Μην το κάνετε! Από τη στιγμή που τα κριτήρια σας είναι ρεαλιστικά, κάντε υπομονή για το καλύτερο. Το αξίζετε.

Ζώδια Υδροχόος

Οι αλλαγές στη ζωή είναι αναπόφευκτες. Το πόσο θα πιεστείτε θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα τις χειριστείτε. Όταν είστε ευέλικτοι απέναντι σε απροσδόκητα εμπόδια, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτά που σας φέρνει η τύχη. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση.

Ζώδια Ιχθύες

Η συγγραφή ερωτικών επιστολών τείνει να γίνει μια χαμένη τέχνη. Μην περιμένετε να βρεθείτε στη δίνη του πάθους για να πιάσετε την πένα. Εκπαιδευτείτε στην «πονηρή» γραφή τώρα, έτσι ώστε όταν βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο να έχετε μάθει πώς να τους συναρπάζετε με τα γράμματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA