ζώδια για ελεύθερους 16/03 Παρασκευή

ζώδια για ελεύθερους 16/03 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Προσανατολίστε τη φιλόδοξη (ίσως και επιθετική) σας ενέργεια σήμερα στην εργασία σας, αντί για την ερωτική σας ζωή. Εξάλλου, ο έρωτας δεν έχει να κάνει με το τι αναζητάτε – αλλά με το να αρπάζετε τις ευκαιρίες, να εξερευνάτε τον κόσμο γύρω σας και να κρατάτε την καρδιά σας ανοικτή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η ενέργεια που θα σας κρατήσει προσγειωμένους, είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα και θα εμφανιστεί σύντομα. Μοιραστείτε τα αληθινά σας ενδιαφέροντα, τα πραγματικά σας συναισθήματα, την εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και τη θετική κοσμοθεωρία σας!

Ζώδια Δίδυμοι

Οι αλληλεπιδράσεις σας ενδέχεται να είναι λίγο περίεργες σήμερα. Τι πραγματικά συμβαίνει; Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, το να κάνετε μερικές απλές ερωτήσεις δεν είναι τόσο κακή ιδέα, οπότε ρωτήστε για να μάθετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η δουλειά σας είναι κάπως απαιτητική σήμερα, αλλά το να παραμελήσετε την προσωπική σας ζωή δεν θα κάνει καλό σε κανέναν. Κάντε ένα διάλειμμα για να δείτε μερικά διαδικτυακά προφίλ, να βγείτε για έναν καφέ με φίλους ή απλώς να φροντίσετε τον εαυτό σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Είστε όλα αυτά και κάτι περισσότερο – και οι κατάλληλοι άνθρωποι είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Εν τω μεταξύ, κάντε μια καλή πρώτη εντύπωση αντιστρέφοντας τους όρους. Οι άλλοι λατρεύουν τη ζεστασιά σας, την αίσθηση του χιούμορ σας και τις ερωτήσεις σας.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε διάθεση για διασκέδαση και παιχνίδια σήμερα, και επιπλέον έχετε μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ και μεγάλη δημιουργικότητα που λειτουργούν υπέρ σας. Τα καινούργια άτομα στη ζωή σας λατρεύουν την ρομαντική σας διάθεση και αυτό προκαλεί σπίθες ερωτισμού.

Ζώδια Ζυγός

Κάτι ζυγίζει πολύ περισσότερο στην καρδιά σας σήμερα – ή μπορεί να είναι ότι σκέφτεστε πιο σοβαρά για κάτι ή κάποιον σε ερωτικό επίπεδο. Ένας στενός σας φίλος θα μπορέσει να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Ζώδια Σκορπιός

Η καλή ενέργεια είναι με το μέρος σας σήμερα, σε ό,τι αφορά στο να βρείτε έξυπνους τρόπους επικοινωνίας ή στο να προγραμματίσετε υπέροχα πράγματα – όλα πολύτιμα για την ερωτική σας ζωή. Μην καθυστερείτε!

Ζώδια Τοξότης

Αν ενδιαφέρεστε για κάποιον, θέλετε να το ξέρει – και μπράβο σας! Προσπαθήστε να μη παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά, και να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος εκπληκτικές δυνατότητες, οπότε προχωρήστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα έρχεται προς το μέρος σας μια γλυκιά και ισχυρή ενέργεια! Να θυμάστε πότε πρέπει να σταματήσετε να εργάζεστε (αν μπορείτε, φύγετε νωρίτερα) και τελειώστε μερικές δουλειές στο σπίτι προκειμένου να βρείτε κάτι πρωτοφανές και υπέροχο για να κάνετε μετά.

Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή αντιστέκεται τώρα σε κάθε προσπάθεια που κάνετε – έχει τους δικούς της ρυθμούς. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι πιθανόν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να καταλήξετε να βοηθήσετε κάποιον με μια αυθόρμητη συμβουλή αισθηματικής φύσεως σήμερα, αλλά μπορεί και εσείς να λάβετε κάποιες αντίστοιχες πληροφορίες από μια ασυνήθιστη πηγή. Να είστε έτοιμοι για μια ερωτική καθοδήγηση!

chartomanteia-44