Ζώδια για ελεύθερους 16/12 Κυριακή

evdomadiaies-713414

Ζώδια για ελεύθερους 16/12 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Πριν ξεκινήσετε για το επόμενό σας ραντεβού, βεβαιωθείτε ότι έχετε προβλέψει τυχόν αναποδιές.

Να έχετε αρκετά χρήματα μαζί σας για να πληρώσετε για το φαγητό, μια διασκεδαστική δραστηριότητα και το εισιτήριο για το λεωφορείο – για παν ενδεχόμενο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η συμβολή σας στη δουλειά έχει αρχίσει να αποδίδει σε μεγάλο βαθμό και όλοι έχουν αρχίσει να προσέχουν τις επιτυχίες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε το νου σας σε τυχόν μάχες για την εξουσία – ακόμη και οι έρωτες στη δουλειά μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες λόγω ανταγωνισμού για την επιτυχία.

Ζώδια Δίδυμοι

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε από την επόμενη σχέση σας. Θέλετε κάτι χαλαρό και ανέμελο ή λαχταράτε για ένα παθιασμένο ρομάντζο; Ξεκαθαρίστε τι θέλετε πριν ξεκινήσετε πάλι να βγαίνετε ραντεβού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Αν τα πράγματα πρέπει να γίνονται πάντα όπως τα θέλετε, το πιθανότερο είναι ότι είστε μόνοι. Μάθετε να είστε λιγάκι πιο ανοιχτόμυαλοι στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα – ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις.

Ζώδια Λέων

Αν είστε υπερβολικά περήφανοι μπορεί να βάλετε εμπόδια στην αναζήτηση του έρωτα. Χαλαρώστε και να θυμάστε ότι δεν απευθύνονται όλα τα σχόλια προσωπικά σε εσάς – και όλα θα πάνε καλά. Μάθετε να διακωμωδείτε τις καταστάσεις και να αποσυμπιέζεστε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείτε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν είχατε χαθεί στον κόσμο των διαδικτυακών ραντεβού, κάντε μια αλλαγή και βγείτε με άλλους αδέσμευτους φίλους σας στο μπαρ της γειτονιάς σας. Ακόμη καλύτερα, ζητήστε από κάποιο φίλο σας να σας κανονίσει ραντεβού με κάποιον/α που νομίζουν ότι θα σας ταίριαζε.

Ζώδια Ζυγός

Το να δουλεύετε και να ζείτε μαζί μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Αν βγαίνετε με κάποιον από τη δουλειά, προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο που περνάτε μαζί τους στο γραφείο. Με αυτόν τον τρόπο θα τσακώνεστε λιγότερο όταν θα βρίσκεστε στο σπίτι.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Η οικογένεια σας σας έχει επιθυμήσει. Οπότε γιατί δεν παρατάτε τα ραντεβού ώστε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να μάθετε τα νέα τους; Ακόμη καλύτερα, κάντε ένα ταξίδι για να δείτε τον/την αδερφό/ή σας που κοντεύει να ξεχάσει πώς μοιάζετε. Έχουν καλές συμβουλές να σας δώσουν – και μερικούς χαριτωμένους φίλους.

Ζώδια Τοξότης

Η επανασύνδεση με κάποιον παλιό σας φίλο μπορεί να οδηγήσει σε ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, ακόμη και αν δεν ήταν κάτι που περιμένατε. Απαντήστε σε μηνύματα που είχατε αφήσει πολύ καιρό αναπάντητα και αποδεχτείτε μερικές προσκλήσεις για πάρτι παλιών συναδέρφων. Το παρελθόν κρύβει τα κλειδιά του μέλλοντός σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το κοινωνικό σας δίκτυο μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελός σας σήμερα. Αντί να αφήνετε τα παιχνίδια του μυαλού σας να καταστρέψουν την ευκαιρία σας να τα βρείτε με κάποιον/α, κάντε μερικές καινούργιες επαφές – και μάθετε κάποια καινούργια πράγματα για τον έρωτα.

tarw-erwtoskopio

Ζώδια Υδροχόος

Όταν αισθάνεστε εσείς ελκυστικοί, η αυτοπεποίθηση σας προσελκύει και τους άλλους. Φορέστε τα αγαπημένα σας ρούχα και βγείτε εκεί έξω – προετοιμαστείτε για όλο τον θαυμασμό που αξίζετε να πάρετε.

Ζώδια Ιχθύες

Ο καταιγισμός ιδεών μπορεί να θολώσει την κρίση σας σήμερα. Μερικές φορές βοηθάει να τα καταγράψετε όλα και να ρίξετε μια ματιά στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Τίποτα δεν είναι απολύτως δεσμευτικό, οπότε μπορείτε να αλλάζετε γνώμη μέχρι να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα που τα βάζει όλα στη σωστή προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia