ζώδια για ελεύθερους 17/02 Κυριακή

wroskopio-anadromos-ermis-zodia

ζώδια για ελεύθερους 17/02 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την υπομονή για να αντιμετωπίσετε κάποιο φίλο σας που προκαλεί συνεχώς τα νεύρα σας.

Αντί να σωπάσετε ή να αποφύγετε να θίξετε το ζήτημα, ίσως θα πρέπει να πείτε στο φίλο σας να δείξει περισσότερη κατανόηση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλοι εκτιμούν λίγη τρυφερότητα πότε-πότε. Δείξτε σε κάποιον/α ότι τον/τη φλερτάρετε αγγίζοντας το χέρι του/της όταν μιλάτε μαζί του/της. Κλείστε τους το μάτι, χαμογελάστε τους και αγκαλιάστε τους κατά βούληση. Μπορεί να ανταποκριθούν με τον ίδιο τρόπο!

Ζώδια Δίδυμοι

Επειδή έχετε ακούσει πολλές ιστορίες για κάποιον/α, δεν σημαίνει ότι είναι όλες αλήθεια. Μην κρίνετε, μέχρι να γνωρίσετε αυτό το άτομο σε ένα βαθύτερο επίπεδο από ότι από τα κουτσομπολιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα οι άλλοι είναι δεκτικοί στις ιδέες σας αρκεί να τις έχετε σκεφτεί καλά.  Όταν εξετάζετε όλες τις δυνατότητες, οι πιθανότητες για επιτυχία αυξάνονται. Μπορεί εκ των υστέρων τα πράγματα να είναι περισσότερο σαφή αλλά ο καλός σχεδιασμός από την αρχή λειτουργεί ακόμα καλύτερα.

Ζώδια Λέων

Η καρδιά σας δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνετε αψήφιστα. Εάν εκτιμάτε τα συναισθήματά σας, μην επιτρέπετε στους άλλους να θεωρούν την καλοσύνη σας δεδομένη. Αξίζετε σεβασμό και αγάπη. Αν συμβιβαστείτε σε κάτι λιγότερο, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να πληγωθείτε κάποια στιγμή.

Ζώδια Παρθένος

Η αναζήτηση της αδερφής-ψυχής δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά σχεδόν πάντα καταφέρνει να σας επιβραβεύει. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να βρείτε πραγματικά αυτό που ψάχνετε. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις εκβάσεις, όχι μόνο σε αυτές που ψάχνετε.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η ηρεμία πριν την καταιγίδα είναι προφανής σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε ακόμα, αλλά να είστε έτοιμοι για την πιθανότητα να συμβεί το χάος ανά πάσα στιγμή. Κρατήστε κοντά τους φίλους σας για ηθική υποστήριξη και παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα πάρτε την πρωτοβουλία και προσκαλέστε κάποιον/α ξεχωριστό/ή για μια χαλαρή έξοδο. Κάντε λίγη έρευνα πριν για να δείτε τι θέλει να κάνει το αντικείμενο του πόθου σας και μετά προτείνετε μια δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο σας.

Ζώδια Τοξότης

Αν όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη μέρα σήμερα. Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιτυχία ή αποτυχία το τελευταίο σας σχέδιο. Μην υποθέτετε ότι όλοι και όλα μπορούν να δικαιολογηθούν. Ξανασκεφτείτε το.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα διασκεδάστε με κάθε τρόπο. Μην αφήνετε τους ξενέρωτους και τους αρνητικούς ανθρώπους να σας εμποδίσουν να περάσετε καλά. Παραμείνετε θετικοί και να έχετε γύρω σας φίλους που μοιράζονται τις αναζητήσεις σας.

Ζώδια Υδροχόος

Μόνο οι βαρετοί άνθρωποι βαριούνται. Να το επαναλαμβάνετε αυτό στον εαυτό σας καθώς χτυπάτε τα δάχτυλά σας στο τραπέζι. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε αυτό το χόμπι που πάντα θέλατε. Πάρτε κι ένα φίλο μαζί σας. Μπορεί να είστε στα πρόθυρα να ανακαλύψετε ένα νέο πάθος.

Ζώδια Ιχθύες

Απόψε μαγειρέψτε ένα καλό δείπνο για κάποιο ξεχωριστό άτομο που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι γκουρμέ, αλλά θα ζεστάνετε την καρδιά (και το στομάχι) τους αν προσπαθήσετε να μαγειρέψετε το αγαπημένο τους πιάτο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA