ζώδια για ελεύθερους 17/03 Σάββατο

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζώδια για ελεύθερους 17/03 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Κάποιος που δεν το περιμένετε παίζει για εσάς τον ρόλο του θεού Έρωτα σήμερα. Πριν πάτε να αρνηθείτε και να τους πείτε ότι είστε σε θέση να διαχειριστείτε μόνοι σας την ερωτική σας ζωή, καλό θα είναι να θυμάστε ότι ο έρωτας λειτουργεί με μερικούς πολύ μυστήριους τρόπους.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αν κατατάσσετε τους ανθρώπους και τα συναισθήματα σε κατηγορίες, μην εκπλαγείτε αν αρχίσουν να φωνάζουν και προσπαθήσουν να απομακρυνθούν. Μπορεί να αναστατωθείτε και εσείς! Απλά χαλαρώστε και δείτε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα.

Ζώδια Δίδυμοι

Πριν απορρίψετε αυτόν τον σέξι τύπο επειδή είναι αφόρητα ιδιόρρυθμος, ανοίξτε λίγο περισσότερο το μυαλό σας και δείτε αν μπορείτε να καταλάβετε από πού προέρχεται όλο αυτό. Αυτό που θα ανακαλύψετε μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη – ή την οπτική σας για τον κόσμο γύρω σας.

Ζώδια Καρκίνος

Το ένστικτο σας μπορεί να προσπαθεί απεγνωσμένα να σας πει κάτι τώρα και τα συναισθήματα σας κάνουν επίσης ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Πριν μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, καλό θα ήταν να δείτε λογικά τα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αν έχετε δοσμένη σε κάποιον την καρδιά σας, προσπαθήστε να δώσετε λίγο χώρο στις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας. Η πραγματικότητα μπορεί να ξεφύγει από – και να ξεπεράσει – τα σχέδια σας με μερικούς εκπληκτικούς τρόπους.

Ζώδια Παρθένος

Αν πιστεύετε ότι οι οργανωτικές σας ικανότητες δεν μπορούν να σας βοηθήσουν στην ερωτική σας ζωή, ξανασκεφτείτε το. Βάλτε στο πρόγραμμα να ψάχνετε τακτικά τις διαδικτυακές προσωπικές αγγελίες, θέστε κάποιους στόχους και σχεδιάστε να δοκιμάζετε κάθε εβδομάδα και κάτι καινούργιο.

Ζώδια Ζυγός

Η συμπονετική σας ενέργεια μπορεί να σας κάνει να μάθετε κάθε είδους μυστικά σήμερα ακόμη και κάποια συναισθήματα που ποτέ δεν θα μπορούσατε να πιστέψετε ότι είναι αληθινά. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτές τις πληροφορίες!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Αυτή την περίοδο είστε σε φάση ανανέωσης και βελτίωσης – στο σπίτι, στις προοπτικές και φυσικά στις ερωτικές σας πιθανότητες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να διορθώσετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ιστοσελίδες γνωριμιών!

Ζώδια Τοξότης

Ξέρετε σε πόσα διαδικτυακά προφίλ λένε ότι εκτιμούν το χιούμορ, σωστά; Δεν είναι κακό, αλλά μήπως να προσπαθούσατε να κάνετε τα πράγματα πιο συναρπαστικά, προσθέτοντας μερικές ενδιαφέρουσες και μοναδικές πληροφορίες; Κάποιος/α είναι σίγουρο ότι θα λατρέψει τον τρόπο με τον οποίο ξεχωρίζετε από όλους τους υπόλοιπους.

taro-zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Φορέστε τις τιράντες σας, δείτε αυτό το ανορθόδοξο φιλμ και πιάστε την κουβέντα με ένα-δυο αγνώστους. Αν επεκταθείτε λίγο, μπορεί να διασκεδάσετε περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε – και να σας προσέξει και το κατάλληλο άτομο.

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να είναι προφανές για εσάς αλλά είναι εκπληκτικό το πόσοι άνθρωποι αρέσκονται σε ανούσιες κουβέντες αντί σε μια αληθινή συζήτηση. Αν αντί για την πεπατημένη ακολουθήσετε το πάθος σας, θα προσελκύσετε σίγουρα το ενδιαφέρον.

Ζώδια Ιχθύες

Το να καταγράψετε όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε στον σύντροφό σας δεν είναι κακή ιδέα, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη και την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, το χρώμα των ματιών παραείναι συγκεκριμένο χαρακτηριστικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44