ζώδια για ελεύθερους 17/08 Παρασκευή

imerisies-21214

ζώδια για ελεύθερους 17/08 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Θα πρέπει να χαίρεστε τα μικρά πράγματα που έχει να σας προσφέρει η ζωή τώρα – κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Δώστε προσοχή συνειδητά και προσεκτικά για να δείτε τα πράγματα που θα σας πουν όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Είναι η εικόνα προφίλ σας αρκετά κολακευτική; Βεβαιωθείτε ότι είναι κοντινή και φαίνεστε χαριτωμένοι – κάτι που μάλλον δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αν αυτό που απαιτείται είναι μια γνωριμία μέσω φωτογραφιών!

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα χρειαστεί να χαμογελάσετε και να ανεχτείτε μερικές κακές ερωτικές συμβουλές (που ίσως δεν ζητήσατε καν). Ακόμη και αν είναι εντελώς άστοχες, το σίγουρο είναι ότι προέρχονται από τις σωστές πηγές.

Ζώδια Καρκίνος

Ξεκινήστε μια συζήτηση από κάτι μικρό σήμερα. Κάτι ασήμαντο αλλά ξεκαρδιστικό θα σας οδηγήσει στο να μάθετε κάτι παραπάνω για αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα. Ρωτήστε τους κάτι για το γεύμα τους αντί για την καριέρα τους – θα ξεχωρίσετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Οι αλληλεπιδράσεις πρόσωπο με πρόσωπο μπορεί να μην είναι τόσο σπουδαίες όσο συνήθως τώρα αλλά στις διαδικτυακές επαφές είστε στα καλύτερα σας. Μπορείτε να αναγνωρίσετε με την πρώτη τις σέξι προοπτικές και να βρείτε (αργά αλλά σταθερά) ακριβώς τι πρέπει να πείτε.

Ζώδια Παρθένος

Μια απίστευτη ενέργεια έρχεται στο δρόμο σας και για αυτό καλό θα ήταν να βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα την αναζήτηση του έρωτα. Θα τελειώσετε με τις δουλειές σας κάποια άλλη στιγμή – είστε τόσο σέξι που είναι κρίμα να μένετε μέσα.

ζώδια για ελεύθερους 17/08 Παρασκευή

Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να χαίρεστε που βγαίνετε έξω και κάνετε κοινωνικές επαφές – εξάλλου μπορεί να γνωρίσετε και κάποιον/α χαριτωμένο/η. Μπορεί, πάλι απλά να βοηθάτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που σύντομα θα σας ανταποδώσει τη χάρη.

zodia-88

Ζώδια Σκορπιός

Ποιος έχει κάποιο μυστικό; Μπορεί να είναι κάποιος φίλος, μια ερωτική προοπτική ή ίσως και ο έρωτας αυτοπροσώπως που ψιθυρίζει μυστικά στο αυτί σας. Ίσως πάλι να είστε εσείς οι ίδιοι που επιτέλους αποφασίσατε να πείτε την αλήθεια!

Ζώδια Τοξότης

Είναι μια υπέροχη μέρα για να είστε εσείς, ακόμη και αν είστε αδέσμευτοι – χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς κανόνες, χωρίς δεσμεύσεις. Αγαπάτε την ελευθερία που έχετε να κάνετε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε με τη δυνατότητα των δικών σας επιλογών.

Ζώδια Αιγόκερως

Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής φαντάζει λαμπρό, ιδιαίτερα αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα. Έχετε το νου σας για ενδιαφέροντα καινούργια γεγονότα και κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιον/α σέξι τύπο/κοπέλα από το διαδίκτυο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 17/08 Παρασκευή

Ζώδια Υδροχόος

Τα φαινόμενα απατούν, ιδιαίτερα στον κόσμο του διαδικτύου. Αν αυτός/ή ο/η σούπερ σέξι τύπος/κοπέλα σας αποφεύγει ή δεν σας φαίνεται ξεκάθαρος/η, είναι καλύτερα για εσάς να παραμείνετε σκεπτικοί μέχρι να έχετε περισσότερα στοιχεία.

Ζώδια Ιχθύες

Εάν σκέφτεστε (ή επανεξετάζετε) μια ερωτική κίνηση, αναρωτηθείτε εάν έχετε να χάσετε κάτι. Αν δε διακυβεύεται κάτι ζωτικής σημασίας, ρίξτε μόνο μια ματιά πριν πέσετε στα βαθιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66