Ζώδια για ελεύθερους 17/12 Δευτέρα

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Ζώδια για ελεύθερους 17/12 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Η επικοινωνία δε σημαίνει μόνο να μιλάτε – το να ακούτε είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) σημαντικό.

Τα άτομα με τα οποία βγαίνετε ραντεβού προσπαθούν να σας πουν κάτι οπότε να έχετε το νου σας σε τυχόν απογοητευμένα βλέμματα και σταματήστε να μιλάτε απλώς για να γεμίσετε τα κενά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όσο αμήχανο και αν ακούγεται, μερικές φορές καλό θα ήταν να τα λέτε όλα στους φίλους σας. Μπορεί να σας κοροϊδέψουν λίγο στην αρχή αλλά θα χαρούν να σας δώσουν μια συμβουλή. Ακούστε τους με όλη σας την καρδιά και φροντίστε να τους ευχαριστήσετε που σας άκουσαν.

Ζώδια Δίδυμοι

Συνήθως απογοητευόμαστε όταν περιμένουμε ότι οι άλλοι θα συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τους άλλους ανθρώπους. Ο μόνος που μπορείτε να ελέγξετε είναι ο εαυτός σας, οπότε αντί να επικεντρώνετε την προσοχή σας στο πώς θα διορθώσετε τους άλλους, στρέψτε την σε εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Η καλή σας ενέργεια προσελκύει τους άλλους και σας κάνει την ψυχή του πάρτι, ανεξάρτητα από το πού είστε. Αξιοποιήστε την στο έπακρο για να γοητεύσετε κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Η φυσική σας γοητεία και το χιούμορ σας θα κάνουν τη συζήτηση μεταξύ σας εύκολη και ευχάριστη.

Ζώδια Λέων

Οι άλλοι μπορεί να αντιδράσουν ιδιαίτερα συναισθηματικά σε μια φαινομενικά αθώα πρότασή σας. Ο σκοπός σας φυσικά ήταν να βοηθήσετε αλλά τα σχόλια σας μπορεί να φανούν ανειλικρινή. Διαλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας για να μην χειροτερέψετε τα πράματα.

Ζώδια Παρθένος

Να σέβεστε τη γνώμη των άλλων, ιδιαίτερα αν είναι εντελώς αντίθετη με τις δικές σας απόψεις. Δε χρειάζεται να συμφωνάτε με όλα για να τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους. Ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας έντονης συζήτησης, βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε τους τύπους και θα σέβεστε τις διαφορετικές απόψεις.

taro-6-9

Ζώδια Ζυγός

Όταν αρχίζετε να γνωρίζετε κάποιον μην αγχωθείτε αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε. Η χημεία μεταξύ σας μπορεί να υπάρχει αλλά μια καινούργια σχέση χρειάζεται χρόνο για να ανθίσει. Απολαύστε τη διαδρομή!

Ζώδια Σκορπιός

Είστε γατάκι ή τίγρης; Μόνος ένας τρόπος υπάρχει να το ανακαλύψετε. Βγείτε εκεί έξω και προσπαθήστε να βρείτε το κατάλληλο άτομο που θα καταφέρει να απελευθερώσει το ζώο που κρύβεται πίσω από το φαινομενικά ήρεμο παρουσιαστικό σας.

chartomantia-098

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι είστε η προσωποποίηση του τριγώνου των Βερμούδων. Τα πάντα από τα κλειδιά σας μέχρι τα βιβλία σας εξαφανίζονται και δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να τα ψάχνετε όλη μέρα. Το καλό; Ενώ ψάχνετε μπορεί να πέσετε σε κάποιον/α εξαιρετικά χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα.

Ζώδια Αιγόκερως

Η πιο παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας βγαίνει προς τα έξω μόλις γνωρίζετε κάποιον καλύτερα. Η συζήτηση ξαφνικά παίρνει μια τροπή προς τα προσωπικά ζητήματα που δεν είχατε υπολογίσει. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε – είναι σέξι να αποκαλύπτεστε.

Ζώδια Υδροχόος

Όταν αισθάνεστε αγχωμένοι ή απογοητευμένοι είναι δύσκολο να συμπάσχετε με τον άλλον. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσφέρετε κατανόηση και συμπάθεια αντί για σκληρή κριτική. Να είστε βέβαιοι ότι η καλοσύνη σας δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Ζώδια Ιχθύες

Κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα κάνατε. Χαλαρώστε το απόγευμα στον ήλιο, αγοράστε εκείνο το ζευγάρι ακριβά παπούτσια ή προσφέρετε στον εαυτό σας ένα δείπνο στο ακριβότερο εστιατόριο της πόλης – ακόμη και όλα τα παραπάνω. Φορτίστε τις μπαταρίες και θα είστε έτοιμοι για έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66