ζώδια για ελεύθερους 18/03 Κυριακή

erwtikes-14414

ζώδια για ελεύθερους 18/03 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Μια αίθουσα τέχνης, ένα πολιτικό γκρουπ ή κάθε είδους δραστήριας, συμμετοχικής οργάνωσης είναι το τέλειο μέρος για εσάς τώρα. Όχι μόνο μπορείτε να δείξετε σε όλους τα πάθη σας αλλά και να γνωρίσετε πολλά καινούργια άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Τα αντίθετα μπορεί και να μην έλκονται τόσο πολύ τώρα, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος αρκετά διαφορετικός από εσάς καταλήγει να σας εκνευρίζει. Ωστόσο, κάτι μπορείτε να μάθετε ακόμη και από αυτό.

Ζώδια Δίδυμοι

Το εκπληκτικό σας μυαλό τρέχει με ταχύτητα φωτός και είναι σε θέση να κατανοήσει σε ελάχιστο χρόνο ακόμη και τα πιο περίπλοκα πράγματα! Αξιοποιήστε το στο έπακρο, και δείξτε στον κόσμο όλα αυτά τα εκπληκτικά πράγματα για τα οποία είστε ικανοί όταν βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι απολύτως φυσικό να ενεργείτε σύμφωνα με αυτό που αισθάνεστε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή αλλά καλό θα ήταν πριν αρχίσει να σας παίρνει από κάτω, να σκεφτείτε και λίγο λογικά. Αν είναι δυνατόν μην το παίρνετε καθόλου προσωπικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αυτό το διάστημα δεν είναι δυνατή η συνηθισμένη εξέλιξη μιας σχέσης οπότε προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι σε τυχόν περίεργες συνθήκες ή σε κάποια ασυνήθιστη εξέλιξη. Ωστόσο, θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να υποχωρήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα εφαρμόστε τις περιβόητες οργανωτικές σας ικανότητες στην ερωτικής σας ζωή. Κανονίστε διάφορες εκδηλώσεις για την ερχόμενη εβδομάδα που περιλαμβάνουν πολλά νέα άτομα και καινούργια μέρη. Και ενώ κάνετε αυτό, αναβαθμίστε λίγο το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζώδια Ζυγός

Αν σπαταλήσετε τη σημερινή μέρα μόνο στη δουλειά χωρίς να διασκεδάσετε καθόλου θα χαραμίσετε αυτή την εκπληκτική ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας. Να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικοί (χρησιμοποιώντας λίγο παραπάνω το μυαλό σας) και μετά βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε με την ψυχή σας.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Φυσικά και είναι ζωτικής σημασίας να ξέρετε τι θέλετε. Από την άλλη πλευρά, αν επικεντρώνεστε πολύ στις λεπτομέρειες υπάρχει περίπτωση να σας διαφύγει κάποιος υπέροχος που απλά είναι λίγο διαφορετικός από αυτό που ψάχνετε. Σήμερα, βρείτε μια καινούργια ισορροπία.

Ζώδια Τοξότης

Όπως πολύ καλά ξέρετε, δεν είναι κακό να πιάνουν οι ενήλικες κουβέντα με αγνώστους – μάλιστα τώρα είναι ίσως η καλύτερη στρατηγική για την ερωτική σας ζωή. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον πρόκειται να γνωρίσετε – ή τι μπορεί να μάθετε.

zwdia shmera

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορείτε να παραμείνετε στη ζώνη άνεσής σας και να συνεχίσετε όπως πριν ή να προσπαθήσετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Εάν είστε ευχαριστημένοι με τα πράγματα ως έχουν, ακολουθήστε το πρόγραμμά σας – αλλά αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, τώρα είναι η στιγμή!

Ζώδια Υδροχόος

Είστε στα καλύτερα σας σήμερα, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο την εκπληκτική σας ενέργεια. Βρείτε χρόνο για το καινούργιο σας πάθος, είτε πρόκειται για κάποιο καινούργιο πρόσωπο ή για κάποιο καινούργιο χόμπι. Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι, και αυτή η διάθεση σας κάνει να φαίνεστε πολύ σέξι.

Ζώδια Ιχθύες

Η συγκέντρωση σας σε εργασιακά θέματα είναι η ελάχιστη δυνατή σήμερα, αλλά η ονειροπόλα ενέργεια σας είναι η κατάλληλη για να σκεφτείτε ζητήματα αισθηματικής φύσεως. Να θυμάστε ότι η αλλαγή κάνει καλό στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098