ζώδια για ελεύθερους 18/08 Σάββατο

ζώδια για ελεύθερους 18/08 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Σαν ένα από αυτά τα κουρδιστά κουκλάκια, δεν σταματάτε ποτέ – ίσως φταίει αυτή η πανίσχυρη ενέργεια που ρέει από μέσα σας όλη μέρα. Δεν θα διαρκέσει για πάντα και φέρνει πολλές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, οπότε εκμεταλλευτείτε την!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα είναι πιθανότερο να μπλεχτείτε σε κάποιον καβγά παρά να συμφιλιωθείτε με κάποιον – αλλά όποιος μπορεί να κρατήσει τη θέση του σε μια διαφωνία μαζί σας, θα σας κάνει εντύπωση και μπορεί να γίνει ένα ιδανικό ταίρι για εσάς.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν το ονειρεύεστε θα πρέπει να το κάνετε και η ενέργεια σας σας ωθεί να πραγματοποιήσετε όλες τις καλές σας ιδέες τώρα. Η δημιουργική σας στάση θα αποδώσει επίσης και στον ερωτικό τομέα!

Ζώδια Καρκίνος

Το να αφήσετε τις παρορμήσεις σας να σας καθοδηγήσουν μπορεί να ακούγεται πολύ ρομαντικό τώρα, αλλά υπάρχει περίπτωση να σας αφήσει να αναρωτιέστε τι κάνατε! Σκεφτείτε τα όλα προσεκτικά – ή ακόμη καλύτερα, δείτε τα μαζί με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

ζώδια για ελεύθερους 18/08 Σάββατο

zwdia-768

Ζώδια Λέων

Ξεκινήστε τη διασκέδαση – ή αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ως έχουν, ανάλογα με την περίσταση. Σήμερα ρέει μέσα σας ερωτική ενέργεια, οπότε αξιοποιήστε τη διαίσθηση σας και γοητεύστε τους όλους, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην αληθινή ζωή.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αντί να ταράζεστε και να πάρετε λίγο χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η ζωή σας είναι ιδιαίτερα γεμάτη τώρα και ο έρωτας ευνοείται σήμερα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είστε ξεκούραστοι και έτοιμοι για όλα!

Ζώδια Ζυγός

Κάποιος μπορεί να έρθει σε εσάς για ερωτικές συμβουλές και μπορεί να προσφέρετε τη δική σας προοπτική στην ευρύτερη εικόνα. Βοηθήστε τους να δουν τα πράγματα πέρα από αυτά που έχουν μπροστά τους στην παρούσα φάση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Σκορπιός

Είναι ζωτικής σημασίας σήμερα να μειώσετε το άγχος και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, ιδιαίτερα πριν ασχοληθείτε με κάτι ρομαντικό. Θέλετε να αισθάνεστε χαλαροί και να φαίνεστε υπέροχα, έτσι δεν είναι;

Ζώδια Τοξότης

Η αποστολή σας σήμερα είναι να διασκεδάσετε! Και παράλληλα, προσπαθήστε να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζείτε. Φαίνεστε υπέροχα, και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ γρήγορα!

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά αν σταματήσετε να κάνετε οποιαδήποτε προσπάθεια στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα για εσάς. Ο συγχρονισμός είναι τα πάντα, αφήστε τους άλλους να λένε τα δικά τους – οπότε κάντε μερικές κινήσεις ακόμη!

taro-zodia-098

ζώδια για ελεύθερους 18/08 Σάββατο

Ζώδια Υδροχόος

Η ρουτίνα σας καταρρέει τώρα – με την καλή έννοια – οπότε βεβαιωθείτε ότι θα σηκωθείτε από τον καναπέ και θα ψάξετε για πιο συναρπαστικές δραστηριότητες. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση!

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο έχει μια σχέση ή μια ερωτική κατάσταση που πρέπει να παραμείνει κρυφή για λίγο καιρό ακόμη. Ακόμη και αν σας ζητήσουν ευθέως τη συμβουλή σας, προτιμήστε να κάνετε πρώτα μερικές ουδέτερες ερωτήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66