Ζώδια για ελεύθερους 18/12 Τρίτη

zwdia-antithesi-ilioy-ploytwna

Ζώδια για ελεύθερους 18/12 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Ήρθε η ώρα να το παίξετε θεός Έρωτας! Το να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν το ταίρι τους θα σας αποσπάσει για λίγο από τη στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή.

Κρατηθείτε απασχολημένοι αν θέλετε να σταματήσετε να αισθάνεστε άσχημα για τη μοναξιά σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το να μοιράζεστε τους στόχους σας με κάποιον άλλον για τον οποίον ενδιαφέρεστε σας φέρνει πιο κοντά. Αν μη τι άλλο είναι ένα πολύ καλό θέμα για να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί τους! Βρείτε καινούργιους τρόπους για να συνεργαστείτε!

Ζώδια Δίδυμοι

Το να ονειρεύεστε την αλλαγή είναι συχνά κάτι καλό – αλλά το να δραστηριοποιήστε για να κάνετε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα είναι ακόμη καλύτερο. Ο μόνος τρόπος για να κάνετε αλλαγές στην ρουτίνα της ερωτικής σας ζωής είναι να επανεξετάσετε τη λίστα με όλα αυτά που πρέπει να κάνετε. Δώστε ευκαιρία σε κάτι που ξεπερνάει τα όρια του συνηθισμένου για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να ξέρετε και στο να νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Μην συμπεραίνετε ότι γνωρίζετε με βεβαιότητα τι έχουν στο μυαλό τους.

Ζώδια Λέων

Αν προκύψει κάποια διαφωνία σήμερα, προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας θα αποφύγετε μια απόλυτη καταστροφή. Θέστε ως στόχο σας να φανείτε ώριμοι και όχι να κερδίσετε με κάθε κόστος.

Ζώδια Παρθένος

Δεν θα είστε σε θέση να καταφέρετε πολλά σήμερα, οπότε βγείτε εκεί έξω για να διασκεδάσετε λίγο. Αφιερώστε λίγο χρόνο κάνοντας κάτι με κάποιον άλλο έξω στη φύση ή σε ένα πάρκο. Πηγαίνετε βόλτα με τα ποδήλατα ή για ένα ρομαντικό πικνίκ – κάντε τη μητέρα φύση την καλύτερή σας φίλη.

taro-6-9

Ζώδια Ζυγός

Η απόλυτή δύναμή σας τώρα είναι η ικανότητά σας να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά αν έχετε στριμώξει υπερβολικά πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σας μπορεί να μην τα καταφέρετε. Αντί να κινείστε με ταχύτητα φωτός, δοκιμάστε να χαλαρώσετε και να ενδιαφερθείτε για όλους αυτούς που αγωνίζονται να τραβήξουν την προσοχή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Δεν χρειάζεστε κανέναν άλλον για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αντί να βρείτε κάποιο καινούργιο πρόσωπο για να σας παροτρύνει, δοκιμάστε να ενθαρρύνετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Στοχεύστε όσο πιο ψηλά μπορείτε αλλά με τους δικούς σας όρους!

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Τοξότης

Μήπως σήμερα έχετε την τάση να χάνετε πράγματα; Το πιθανότερο είναι ότι έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας. Καταγράψτε τα σε μια λίστα και ελευθερώστε το μυαλό σας. Μόνο και μόνο η διαδικασία καταγραφής τους θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τη σκέψη σας και να κάνετε χώρο για τον έρωτα.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν είναι αμαρτία να αισθάνεστε όμορφα όταν τα πράγματα πάνε καλά. Απολαύστε την καλή σας τύχη – αλλά προσπαθήστε να μην την τρίβετε στη μούρη όσων δεν είναι τόσο τυχεροί στην ερωτική τους ζωή όσο εσείς. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι καυχησιάρηδες.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα σχέδια σας που αφορούν την ερωτική σας ζωή έχουν παρεκτραπεί αλλά δεν είναι ώρα να χάνετε τις ελπίδες σας. Αποδεχτείτε αυτή την προσωρινή αναποδιά και επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα. Αν επιμείνετε, πολύ σύντομα θα είστε πίσω στο παιχνίδι.

Ζώδια Ιχθύες

Κάντε κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό σας σήμερα. Βγείτε έξω και δειπνήστε σε ένα υπέροχο εστιατόριο – αφήνοντας χώρο για επιδόρπιο – ή επισκεφτείτε ένα σπα για ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia