Ζώδια για ελεύθερους 19/02 Τρίτη

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Ζώδια για ελεύθερους 19/02 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Είναι πολύ σημαντικό να σκέφτεστε πριν μιλήσετε σήμερα.

Το να ξεφουρνίζετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό για ένα ευαίσθητο θέμα, μπορεί να δώσει σε κάποιον λάθος εντύπωση για το ποιοι πραγματικά είστε. Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πριν βγάλετε συμπεράσματα σήμερα, εξετάστε τα πράγματα πολύ προσεκτικά. Μπορεί να παρερμηνεύσετε εύκολα τα γεγονότα αν παραλείπετε τις λεπτομέρειες. Φροντίστε να έχετε όλες τις πληροφορίες πριν ενεργήσετε παρορμητικά.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτό το καινούργιο πρόσωπο που σας αρέσει, να είστε διακριτικοί. Δεν θέλετε να σας περάσουν για κανέναν ενοχλητικό θαυμαστή. Παρατηρήστε τη συμπεριφορά τους από μακριά και ρωτήστε τους κοντινούς τους ανθρώπους για τον αν βλέπουν κάποιον/α.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Η επικοινωνία σας σήμερα μπορεί να παρερμηνευθεί αν δεν δώσετε προσοχή σε αυτά που λέγονται. Αν σταματήσετε να ακούτε κάποιον/α εν μέσω μιας συναισθηματικής συζήτησης είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σας διαφύγει ένα σημαντικότερο μήνυμα. Να είστε σε ετοιμότητα!

Ζώδια Λέων

Κάποιος/αεντυπωσιάζεται σήμερα με την αισιόδοξη προοπτική σας για τη ζωή. Διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους που μπαίνουν εμπόδιο σε μια τέλεια μέρα.

Ζώδια Παρθένος

Να είστε προσεκτικοί σήμερα όταν επικοινωνείτε με μέλη της οικογένειας σας. Οι παλιές πικρίες μπορεί να αναδυθούν κατά τη διάρκεια σημαντικών οικογενειακών συγκεντρώσεων. Κρατήστε τις δραματικές καταστάσεις κρυφές μέχρι να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Κρατήστε το σαρκασμό για τον εαυτό σας.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η ζωή είναι πολύ πιο ευχάριστη, όταν δοκιμάζετε καινούργια πράγματα. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό. Ζητήστε από τους φίλους σας να σας συνοδεύσουν στην πιο αναπάντεχη περιπέτεια.

Ζώδια Σκορπιός

Ο πειρασμός υπάρχει, αλλά θα μπείτε σε αυτόν; Δεν είναι όλες οι σχέσεις γραφτό να προχωρήσουν. Ακόμα κι αν έχετε έντονα συναισθήματα για κάποιον/α που δεν είναι διαθέσιμος/η, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώξετε μια σχέση μαζί του/της. Κρατήστε μια ηθική στάση.

Ζώδια Τοξότης

Το να φιλοσοφείτε για την ερωτική σας ζωή είναι ένα πράγμα, αλλά δεν μπορείτενα φτάσετε όσο βαθιά χρειάζεται για να βρείτε μια απάντηση. Μερικές φορές είναι καλύτερο να βουτάμε και να αφήνουμε τις καταστάσεις να μας παρασύρουν.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα, αφήστε τους μονόλογους και μπείτε κατευθείαν στο ψητό. Το να είστε ακριβείς, αντί για φλύαροι θα κάνει τους άλλους να σας ακούν με περισσότερη προσοχή. Εκφράστε ξεκάθαρα τη γνώμη σας και δώστε στους άλλους την ευκαιρία να αντιδράσουν.

zwdia-3-zodia

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα επικοινωνήστε με δημιουργικό τρόπο. Αντί για τα κλασικά e-mail, κάντε κάτι παλιομοδίτικο και ενδώστε στην τέχνη της αλληλογραφίας. Χρησιμοποιήστε σφραγίδες, γράψτε αυτό που θέλετε με καλλιγραφικά γράμματα και κάντε πιο προσωπική την αλληλογραφία σας. Όσο πιο καλλιτεχνικό, τόσο το καλύτερο.

Ζώδια Ιχθύες

Αν η δουλειά σας σας εξαντλεί, μπορεί να μην έχετε τον ενθουσιασμό να ασχοληθείτε με κάτι άλλο τις υπόλοιπες ώρες. Αν σας λείπει η ενέργεια για την κοινωνική σας ζωή, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε την καριέρα σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάτε πίσω από ένα γραφείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw