ζώδια για ελεύθερους 19/03 Δευτέρα

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

ζώδια για ελεύθερους 19/03 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Κάντε μερικά σχέδια σήμερα το πρωί καθώς είστε πολύ καλοί στο να βρίσκετε διασκεδαστικά πράγματα για να κάνετε και στο να φέρνετε σε επαφή τους ανθρώπους γύρω σας. Μέχρι σήμερα το απόγευμα, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό, αλλά αν είναι τόσο πεισματάρηδες όσο εσείς, μπορεί να καταλήξετε στο να κοιτάτε επίμονα ο ένας τον άλλον για ώρες μέχρι κάποιος από τους δύο να χαμηλώσει πρώτος το βλέμμα. Ψάξτε για κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εσάς αλλά έχει διαφορετική στάση για τα πράγματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα ετερώνυμα σίγουρα έλκονται- ή ίσως απλά ενδιαφέρεστε να μάθετε τι έχει κάποιος τόσο διαφορετικός από εσάς που σας κάνει κλικ. Προς το παρόν κρατήστε τα πράγματα σε φιλικό επίπεδο, για το δικό τους καλό.

Ζώδια Καρκίνος

Αφήστε στην άκρη ο,τιδήποτε σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή μέχρι αργά σήμερα το απόγευμα ή ακόμη και μέχρι το βράδυ. Παρόλο που το πρωινό σας μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αρμονία, αργότερα έχετε περισσότερη επαφή με τον κόσμο γύρω σας – και με έναν σέξι τύπο συγκεκριμένα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μπορεί να χάσετε λίγη από την αυτοπεποίθησή σας λόγω κάποιου σήμερα- πραγματικά πιστεύουν ότι είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο εσείς; Αν υποβόσκει μια έλξη, θα φανεί. Απλώς μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει την ψυχραιμία του!

Ζώδια Παρθένος

Αν κάνατε εσείς την τελευταία προσέγγιση, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο. Ο καθένας κινείται με τους δικούς του ρυθμούς, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Δώστε όσο χρόνο χρειάζεται για να δείτε αν ταιριάζετε μεταξύ σας.

Ζώδια Ζυγός

Λογικά νωρίς σήμερα το πρωί έρχεται προς το μέρος σας μια πολύ ευχάριστη ενέργεια, οπότε αν έχετε να απαντήσετε σε κάποια μηνύματα (ή να στείλετε μερικά καινούργια), μην διστάζετε. Αργότερα μέσα στη μέρα, βάλτε τον έρωτα σε αναμονή ενώ ασχολείστε με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια Σκορπιός

Πηγαίνετε μια βόλτα! Όσο περισσότερους καινούργιους ανθρώπους γνωρίζετε, τόσο πρόσωπο με πρόσωπο όσο και διαδικτυακά, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε το ταίρι σας. Προς το παρόν η ενέργεια σας σάς φέρνει τύχη.

Ζώδια Τοξότης

Η ενέργεια σας σήμερα είναι λίγο σταμάτα-ξεκίνα. Επιταχύνετε για ένα λεπτό και ξεκουράζεστε το επόμενο. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή θα πρέπει να δώσετε προσοχή και να κρατήσετε μια αμυντική στάση.

taro-zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Αλλάξτε λίγο την τυπική σας προσέγγιση – λίγος πειραματισμός μπορεί να φέρει φανταστικά αποτελέσματα. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι αυθόρμητο και ανοιχτείτε στην κοσμική έμπνευση – το σύμπαν τη στέλνει σε εσάς τώρα!

Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε όρια στις επιδιώξεις σας για κάποιον τώρα. Αφήστε τους να κάνουν και αυτοί λίγη δουλειά – αν δεν το κάνουν, πόσο να ενδιαφερθείτε για αυτούς μακροπρόθεσμα; Στον έρωτα πρέπει να δίνεις και να παίρνεις.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα το πρωί μπορεί να είστε λίγο αφηρημένοι, αλλά καθώς εξελίσσεται η μέρα, να περιμένετε ότι θα έρθει προς το μέρος σας λίγη ενέργεια που θα μεταμορφώσει τα πράγματα. Μέχρι απόψε το βράδυ, ο κόσμος σας ανήκει – ποιον θέλετε να καλωσορίσετε σε αυτόν;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087