ζώδια για ελεύθερους 19/08 Κυριακή

krios-zvdia-astrology

ζώδια για ελεύθερους 19/08 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Οι παρατηρητικές σας ικανότητες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τώρα στην ερωτική σας ζωή. Δείτε κάτω από τα συγκεχυμένα σχόλια και τις ανεπαίσθητες ενδείξεις. Αντικατοπτρίζουν κάτι παράξενο που είπαν ή έκαναν. Δείξτε τους ότι το προσέξατε.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σας περιμένουν μέρες διασκέδασης και όταν χαλαρώνετε και διασκεδάζετε είστε πιο σέξι από ποτέ. Βεβαιωθείτε ότι θα δοκιμάσετε κάποια καινούργια φυσική δραστηριότητα και θα παρευρεθείτε σε κάποιο ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός.

Ζώδια Δίδυμοι

Άλλη μια μέρα γεμάτη με τέλεια ενέργεια έρχεται στο δρόμο σας – όχι ότι αύριο τα πράγματα θα είναι άσχημα αλλά θα είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων. Διασκεδάστε μόνοι και βγείτε έξω σε μέρη που μπορείτε να συναντήσετε καινούργια άτομα.

Ζώδια Καρκίνος

Οι σχέσεις είναι δύσκολες τώρα, οπότε ίσως είναι καλό που είστε αδέσμευτοι αυτόν τον καιρό. Συμπεριφερθείτε προσεκτικά σε ό,τι αφορά τις ερωτικές πιθανότητες τώρα – και αν δουλεύετε πολύ στενά με κάποιον να έχετε τα μάτια σας ανοικτά.

ζώδια για ελεύθερους 19/08 Κυριακή

zwdia

Ζώδια Λέων

Μοιραστείτε τις πιο τρελές σας σκέψεις και συναισθήματα σήμερα. Αν κάποιος/α δεν σας καταλαβαίνει είναι καλύτερα να προχωρήσετε και να βρείτε κάποιον που θα το κάνει. Είναι πολύ πιο εύκολο αυτή την περίοδο να βρείτε τα κατάλληλα άτομα!

Ζώδια Παρθένος

Κάντε κάτι έξω από τα συνηθισμένα σήμερα! Αφήστε τα κανονικά για χάρη κάτι εξαιρετικού. Μιλήστε σε αυτόν/ή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα που μπορεί να μην είναι ακριβώς ο τύπος σας ή δοκιμάστε κάτι πρωτόγνωρο. Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα!

Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει να κάνετε κάτι για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας τώρα – όπως επίσης και το σεξαπίλ σας. Είναι εύκολο! Κάντε μερικές καινούργιες επαφές – με πολλά καινούργια άτομα – όσο πιο σύντομα μπορείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ζώδια Σκορπιός

Το να το ρίξετε κορώνα-γράμματα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση τώρα, αλλά το να μοιραστείτε το πρόβλημα με κάποιο φίλο και να ακούσετε τις ιδέες του θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς τώρα. Γιατί να το αφήσετε στην τύχη όταν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό;

Ζώδια Τοξότης

Έχετε ανάγκη από κατανόηση, αλλά μη γίνεστε πολύ σκληροί – ή μην πιέζετε καταστάσεις! Μια ερώτηση χαμηλών τόνων για κάποιο άθλημα ή τα κατοικίδια μπορεί να οδηγήσει σε μια συζήτηση, που πιθανόν να σας αποκαλύψει πολλά για το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Μιλήστε σε διάφορα είδη ατόμων σήμερα, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σχεδιο και πρόγραμμα. Αν δεν έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες θα γνωρίσετε τους άλλους όπως πραγματικά είναι και θα είστε και εσείς στα καλύτερά σας. Όταν περνάτε καλά, καλά πράγματα θα συμβούν.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια για ελεύθερους 19/08 Κυριακή

Ζώδια Υδροχόος

Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί τώρα, και μαγεύετε σχεδόν όλους όσους συναντάτε. Μην παραβλέπετε κανέναν – ποτέ δεν ξέρετε ποιος/ποια μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας!

Ζώδια Ιχθύες

Περιμένετε τον έρωτα να έρθει σε εσάς; Αν ναι, ταρακουνήστε τον έαυτό σας και βγείτε εκεί έξω για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Πείτε στα κοντινά σας άτομα ότι βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου. Μπείτε στο διαδίκτυο και δείτε τα προφίλ στις σελίδες γνωριμιών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot