Ζώδια για ελεύθερους 19/12 Τετάρτη

oneira-oneirokritis-ermineia

Ζώδια για ελεύθερους 19/12 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Και λοιπόν δεν έχετε έναν σύντροφο που να σας κοιτάει στα μάτια και δυο παιδιά. Ποιος νοιάζεται;

Μόνο και μόνο επειδή η ζωή σας δεν είναι ακριβώς όπως την ονειρευτήκατε, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αγχώνεστε. Αγνοήστε τις συνηθισμένες απογοητεύσεις σας σήμερα και απλά χαλαρώστε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μην μείνετε μόνοι σήμερα. Είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείτε καλύτερα για ένα πρόσφατο πρόβλημα αν έχετε ανθρώπους γύρω σας που θα απαλύνουν την ένταση. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα πρόσωπα που σας ξέρουν καλά.

Ζώδια Δίδυμοι

Επικεντρωθείτε σε καινούργιες, δημιουργικές ιδέες για προβλήματα που φαίνονται κοινά. Μέσω καινούργιων μεθόδων μπορεί να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Όταν αφήνετε πίσω σας τις προκαταλήψεις για το τι μπορεί να λειτουργήσει και τι όχι, μπορεί να προκύψουν οι πιο αυθεντικές ιδέες.

Ζώδια Καρκίνος

Η εκπληκτική προσωπική σας ενέργεια σας κάνει ένα πρόσωπο με το οποίο θέλουν όλοι να κάνουν παρέα σήμερα. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε μεγάλες χάρες, να φλερτάρετε με όποιον συναντάτε και να βρεθείτε στο επίκεντρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα τώρα αλλά όσο περισσότερο αφήνετε τον έρωτα στην τύχη, τόσο πιθανότερο είναι να μπουν όλα στη θέση τους την κατάλληλη στιγμή. Το να πιέζετε καταστάσεις ποτέ δεν λειτουργεί σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από μόνα τους, οπότε κάντε υπομονή.

Ζώδια Παρθένος

Σεβαστείτε τις απόψεις που αποκλίνουν από τις δικές σας και το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι για εσάς – είναι τόσο απλό! Όταν συμπεριφέρεστε στους άλλους με την ευγένεια που θα θέλατε και οι άλλοι να συμπεριφερθούν σε εσάς, είναι πολύ πιο εύκολο να μπείτε σε μια όμορφη, ρομαντική διάθεση.

Ζώδια Ζυγός

Ο έρωτας κινείται πάντα με τους δικούς του ρυθμούς, οπότε μην αγχώνεστε αν δεν υπάρχει μεγάλη πρόοδος τώρα. Απολαύστε τη ζωή σας όπως είναι! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεστε να περάσετε στην επόμενη φάση.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Βγείτε εκεί έξω και παίξτε! Έχετε κολλήσει με τη δουλειά ή το σχολείο πολύ καιρό τώρα. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε λίγο και να αράξετε με τους φίλους σας. Πηγαίνετε για χορό ή προγραμματίστε ένα τρελό πάρτι – στο οποίο δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να καλέσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα δεν μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε με τίποτα. Αντί να τρέξετε στην κοντινότερη καφετέρια για άλλη μια δόση καφεΐνης, πηγαίνετε για μια προπόνηση στο γυμναστήριο. Ποιος ξέρει… Μπορεί ο/η μελλοντικός/ή σας σύντροφος να κάνει διάδρομο δίπλα σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη δημιουργικής ενέργειας προς όφελός σας. Κάντε ένα πάρτι με τρελό θέμα, ντυθείτε σέξι και φλερτάρετε. Χρησιμοποιήστε τις ιδέες σας για να εντυπωσιάσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα τους κρύψετε τα συναισθήματα σας.

tarw-erwtoskopio

Ζώδια Υδροχόος

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα σήμερα! Αναβάλλετε σχέδια που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποδεχόσασταν για χάρη κάποιου πράγματος που θέλετε να κάνετε. Δε χρειάζεστε άδεια για να διασκεδάσετε με τους δικούς σας όρους.

Ζώδια Ιχθύες

Οι φίλοι σας ανυπομονούν να σας δουν, οπότε τηλεφωνήστε τους και προγραμματίστε να βρεθείτε. Πηγαίνετε σε ένα μπαρ με καραόκε ή κάντε έναν αγώνα μπόουλινγκ ή μπιλιάρδου. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot