ζώδια για ελεύθερους 20/08 Δευτέρα

didaskalia-planitwn-afroditi

ζώδια για ελεύθερους 20/08 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Κανείς δεν είναι πιο σέξι από εσάς όταν η καρδιά σας χτυπάει δυνατά λόγω κάποιου καινούργιου ενδιαφέροντος ή πάθους. Δραστηριοποιηθείτε και γνωρίστε μερικά καινούργια άτομα – σε ένα μάθημα γιόγκα; Συλλέγοντας γραμματόσημα; Σε έναν αγώνα μπόουλινγκ;

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Οι άλλοι σας προσέχουν ιδιαίτερα τώρα – αλλά μόνο αν βρεθείτε στο οπτικό τους πεδίο. Μην χαραμίσετε όλη αυτή την εκπληκτική ενέργεια που έρχεται στο δρόμο σας, ξαπλωμένοι στον καναπέ σας!

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως έχετε κουραστεί από αυτό το φλερτ στο διαδίκτυο; Θα εξελιχθεί ποτέ σε ένα πραγματικό ραντεβού; Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η κατάσταση, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση.

Ζώδια Καρκίνος

Ρίξτε μια ματιά στην εφημερίδα και στην τοπική ιστοσελίδα για ιδιαίτερα καλλιτεχνικά γεγονότα, διαλέξεις, συναυλίες ή ο,τιδήποτε θα είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και υπέροχους ανθρώπους. Έχετε πάρει φωτιά. Εκμεταλλευτείτε το και κανονίστε μερικά ραντεβού!

ζώδια για ελεύθερους 20/08 Δευτέρα

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Κρατάτε τον εγωισμό σας υπό έλεγχο, είστε πιο υποτονικοί, δεν μιλάτε τόσο -αλλά παρά ταύτα η γοητεία σας κάνει θαύματα! Φλερτάρετε με τα μάτια περισσότερο από ότι συνήθως.

Ζώδια Παρθένος

Η στιγμή είναι κατάλληλη, οπότε στείλτε μερικά παιχνιδιάρικα μηνύματα, πηγαίνετε σε αυτή την εκδήλωση για αδέσμευτους και βάλτε τα δυνατά σας για να ξεκινήστε κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή. Όποιο ψάχνει, βρίσκει!

Ζώδια Ζυγός

Δεν θα πετύχετε τίποτα κάνοντας μονόλογο. Μία από τις πιο υποτιμημένες κοινωνικές σας δεξιότητες είναι ότι ακούτε τους άλλους. Όταν είστε ολότελα δοσμένοι σε αυτό – με τη γλώσσα του σώματος, με οπτική επαφή, με τις κατάλληλες παύσεις και απαντήσεις – γίνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί, ειδικά τώρα.

zodia-098

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Αν συγκεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά θέλετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι καλό για το κάρμα σας. Κάντε προξενιό σε κάποιο φίλο, κάντε μερικά ειλικρινή κομπλιμέντα και περιμένετε να δείτε πώς θα σας τα ανταποδώσει το σύμπαν.

Ζώδια Τοξότης

Έχετε πολλά στο μυαλό σας (και στην ατζέντα σας) τώρα και μη νομίζετε ότι οι άλλοι δεν το παρατηρούν. Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι για την ερωτική σας ζωή θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε αυτό– και ίσως να αναβάλετε κάτι άλλο.

ζώδια για ελεύθερους 20/08 Δευτέρα

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Ο κόσμος είναι μικρός και αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας στον ερωτικό τομέα. Πείτε στα κοντινά σας άτομα ότι αναζητάτε σύντροφο. Αν ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να μάθετε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Υδροχόος

Ο,τιδήποτε βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωσή σας – τρέξιμο, επαφή με τη φύση – θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας στον ερωτικό τομέα. Θα δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Ζώδια Ιχθύες

Η αντίληψή σας σάς προβιβάζει σε σύμβουλο σχέσεων για κάποιο φίλο σας σήμερα. Προσφέρετε τις καλύτερες συμβουλές σας αλλά να θυμάστε ότι μπορείτε να βοηθήσετε μέχρι ενός ορισμένου σημείου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66