Ζώδια για ελεύθερους 22/01 Τρίτη

Beautiful Desktop Wallpapers – 1024 x 768 – Ministry of Wallpapers (12)

Ζώδια για ελεύθερους 22/01 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας αν θέλετε να πετύχετε κάτι. Μπορεί να μην σας αρέσει να εξηγείτε ακριβώς τι χρειάζεστε…

Αλλά όταν μιλάτε με άμεσο τρόπο, δεν υπάρχει περιθώριο για παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο υπομονετικοί και ακριβείς μπορείτε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο τρόπος μου μιλάτε σας εξασφαλίζει αρκετή προσοχή – στην πραγματικότητα, η θετική σας στάση εμπνέει τους πάντες σε απόσταση ακοής. Κάποιος που βρίσκεται μακριά σας θαυμάζει το χάρισμά σας, οπότε μην εκπλαγείτε αν κερδίσετε άλλο ένα μέλος στο ακροατήριο σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Ανυπομονείτε για μια καινούργια ερωτική γνωριμία; Αν και δεν μπορείτε να βιάσετε τον έρωτα, σίγουρα μπορείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τον φέρετε πιο κοντά. Δοκιμάστε τις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο εάν δεν το έχετε κάνει ακόμη ή ζητήστε από έναν φίλο να σας συστήσει σε κάποιον/α γνωστό/ή του. Κρατήστε τις προσδοκίες σας σε λογικά πλαίσια, αλλά να είστε έτοιμοι για ο,τιδήποτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Εάν νιώθετε εξαντλημένοι με όλα όσα συμβαίνουν στη δουλειά και στα προσωπικά σας, τότε σίγουρα χρειάζεστε διακοπές! Ακόμη και μια μικρή απόδραση μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Βγείτε εκτός πόλεως για να χαλαρώσετε – μπορεί και να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια Λέων

Εντυπωσιάζετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο με το πνεύμα και την έντονη προσωπικότητά σας. Απλά θα πρέπει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στη συζήτηση και να αφήσετε να σας καθοδηγήσει η φοβερή αίσθηση του χιούμορ σας. Αφήστε και τους άλλους να σταυρώσουν καμιά λέξη για να δείξετε ότι δεν είστε απελπισμένοι για προσοχή.

Ζώδια Παρθένος

Η γρήγορη σκέψη σας εμποδίζει να κάνετε ένα μεγάλο λάθος σήμερα. Η ικανότητά σας να αναλύετε τα πράγματατην ώρα που συμβαίνουν αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολύτιμη. Σκεφτείτε με προσοχή πριν μιλήσετε ή αφήστε τους άλλους να μιλήσουν.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Ενώ ψάχνετε για την επόμενη ερωτική σας σχέση, αναζητήστε κάποιον/α με τον/την οποίο/οποία θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα – εκτός από φιλιά! Όσο περισσότερα πράγματα έχετε κοινά, τόσο πιο πιθανό είναι να τα βρείτε μεταξύ σας.

Ζώδια Σκορπιός

Μια περίεργη μικρή λεπτομέρεια μπορεί να αλλάξει την άποψη που έχετε για κάποιον/α καινούργιο/α (και χαριτωμένο/η). Ξανασκεφτείτε την πρώτη σας εντύπωση, υπό το πρίσμα των νέων πληροφοριών. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πραγματικά ενδιαφέροντα σύντομα!

Ζώδια Τοξότης

Κάθε μέρα έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί καλά ή άσχημα – αλλά το αποτέλεσμα σήμερα εξαρτάται από εσάς. Μια αρνητική στάση απλώς διαιωνίζει την κακή διάθεση. Μια θετική προδιάθεση μπορεί να φέρει τον έρωτα στην πόρτα σας σε χρόνο μηδέν!

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και σε αυτό το καινούργιο φλερτ, μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένη σήμερα. Μήπως παρεξηγείτε το φλερτ για παρενόχληση; Την επόμενη φορά που θα νιώσετε αμήχανοι ή θυμωμένοι με κάτι που θα πουν ή θα κάνουν, σκεφτείτε το σαν κάτι καλό και όχι σαν προσβολή.

Ζώδια Υδροχόος

Επικοινωνήστε δημιουργικά με το καινούργιο σας φλερτ. Στείλτε ένα χαζό μήνυμα χρησιμοποιώντας μόνο εικόνες, ή σκεφτείτε έναν μοναδικό τρόπο για να τους ζητήσετε να βγουν ραντεβού μαζί σας. Αποφύγετε τα βαρετά e-mail.

Ζώδια Ιχθύες

Αισθάνεστε φορτισμένοι συναισθηματικά όταν προσπαθείτε να συζητήσετε με το τελευταίο σας φλερτ. Απλά χαλαρώστε όσο μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζετε τα πράγματα. Απολαύστε τη γνωριμία με αυτό το άτομο χωρίς καμία πίεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9